Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי זה היה הזוי... אני קורא ZONA TOURS והדבר הראשון שקופץ לי לראש זה סיור מודרך בבית כלא... (zona ברוסית (עם הדגש על O ולא על A כמו בעברית) זה סלנג לבית כלא... :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אוקיי זה היה הזוי... אני קורא ZONA TOURS והדבר הראשון שקופץ לי לראש זה סיור מודרך בבית כלא... (zona ברוסית (עם הדגש על O ולא על A כמו בעברית) זה סלנג לבית כלא... :shock:

ובספרדית zona = איזור...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

ובספרדית zona = איזור...

גם ברוסית.

ובאנגלית zone זה איזור. SO WHAT?

רק שזה הפך לסלנג לבית כלא משום מה. :wink:

פורסם

ובספרדית zona = איזור...

גם ברוסית.

ובאנגלית zone זה איזור. SO WHAT?

רק שזה הפך לסלנג לבית כלא משום מה. :wink:

התכוונתי להגיד שכנראה הפירוש של החברה הזאת הוא בספרדית...

לא סביר שהחברה תעשה סיורים בבתי כלא... :wink:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
חברים, תיהנו במסיבות שלכם, אבל אל תשתכרו, ואני לא מדבר על dont drink and drive אלא על הרבה מעבר....

לא מומלץ לראות על קיבה מלאה.

כאן:

http://unix.rulez.org/~calver/pictures/day_after_party

:ok::roflmao::hihi::rofl: עכשיו הבנתי למה אסור להשתכר(הלוואי וזה מה שהיה קורה אחרי שאנשים שיכורים (ולא מה שקורה בדרכים) )

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

תראה, אבל רואים שהבן אדם משקיע. קודם כל זאת iL ולא סתם i. דבר שני, שים לב לצמיגים: מגנזיום עם חתך סופר נמוך. חלונות מוכההים. האוטו נראה בן זונה.

ופתאום הוא שם את הספוילר הזה!

אין, מי שעשה את זה פשוט דורש נעל !

פורסם
תפסתי את החתולה שלי על חם...

קרעה אותי !!!

:roflmao:

לא הבנתי ממש למה תפסת אותה על חם,אבל היא הפילה אותי מהכסא עם המבטים שלה אחר ה"תולעת" הזו. חחח איזה חמודה.(יש לך מסך כמו שלי)

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

• תוכן חדש...