Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאור חיפושיי אחר מוסך טוב לאודי שלי נתנו לי המלצה על מוסך בראשון בשם איציק GI DUB האם מישהו שמע על המוסך הזה?

בנוסף התעניינתי גם במוסך המרכזי בתושיה להחלפת חגורת טיימינג ושם אמרו לי כזה דבר :

"החלפת חגורת טיימינג תעלה לך 1900 שקלים כי צריך להחליף מותח,חגורה,בולם הידראולי המחיר היקר זה כי כל החלקים מקוריים עם שנתיים אחריות"

האם זה מה שצריך להחליף בחגורת טיימינג? או שהבולם ההידראולי הזה זה תוספת שלהם בעת החלפת הרצועה?

פורסם

"זה מנוע רגיל

או מנוע עם טורבו ?"

מדובר במנוע רגיל 1.8 .

תאמת שאני עובד בתל אביב ליד רחוב המסגר אבל אני גר ביבנה\ראשון

בנוסף התעניינתי גם במוסך המרכזי בתושיה להחלפת חגורת טיימינג ושם אמרו לי כזה דבר :

"החלפת חגורת טיימינג תעלה לך 1900 שקלים כי צריך להחליף מותח,חגורה,בולם הידראולי המחיר היקר זה כי כל החלקים מקוריים עם שנתיים אחריות"

האם זה מה שצריך להחליף בחגורת טיימינג? או שהבולם ההידראולי הזה זה תוספת שלהם בעת החלפת הרצועה?

האם גם מישהו שאני מכיר יכול להחליף לי רצועת טיימינג במידה והוא יודע ? או שצריך מישהו שמתמחה בזה?

כי מוסך של חברים של ההורים שלי נתנו לי הצעה של בערך 1100 ש"ח כולל מע"מ זה נשמע הגיוני?

פורסם

שמעתי רק דברים טובים על מוסך רון, ואני אישית מטפל אל איציק.

הוא מספר 1 בכל הקשור לVAG ובייחוד ב1.8T.

גש לאחד מהם איפה שיותר נוח לך מבחינת מיקום וסע לשלום.

פורסם

האם גם מישהו שאני מכיר יכול להחליף לי רצועת טיימינג במידה והוא יודע ? או שצריך מישהו שמתמחה בזה?

כי מוסך של חברים של ההורים שלי נתנו לי הצעה של בערך 1100 ש"ח כולל מע"מ זה נשמע הגיוני?

אל תיקח סיכון.

תעשה את הטיימינג רק במוסך שמכיר היטב את הרכב

• ספונסר פורום
פורסם

אודי A3 2001מנוע 20V מדגם APG

לא תמיד יש צורך בהחלפת בוכנת המתיחה של המנגנון

זה תלוי במצבה כך גם לגבי משאבת המים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
,תל אביב קצת רחוק לי,

האם גם המוסך הזה של איציק gi dub בראשון יכול להיות טוב ?

המוסך של איציק מצויין אחרי המון ניסיון איתו.

בכל מקרה קשה לי להאמין שתצא מאוכזב מאיציק או ממוסך רון.

המקצועיות של שניהם לא מוטלת בספק לרגע וקשה לי להאמין שמישהו מהם יהרוס שם בגלל כמה שקלים רווח בתחמנות, בטח ובטח שהלקוח חבר CF ועדיף שם טוב מאשר שמן טוב.

מניסיון שלי

עם איציק וניסיון של המון חברי פורום עם מוסך רון, אתה יכול ללכת בראש שקט לכל אחד מהם.

פורסם

נראה שמאז שרכשת את הרכב אתה לא סגור עם עצמך בהרבה דברים,תחליף את הטיימינג לפני שיגרם נזק של אלפי שקלים.

• תוכן חדש...