Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא סגור על עצמי מבחינת מוסך כי זה רכב ראשון שלי אז אני די מהסס מהבחינה הזאת.

ממליץ בחום על תושיה דבר עם יניב או צביקה. מדובר במוסך מורשה בעל ניסיון רב במכונית מהדגם שלך.

זה אסור וזה לא נכון לדבר על המחיר על גבי הפורום, תסגור איתם מחיר כשתהיה אצלם ואני משכנע שתהיה מרוצה.

פורסם

אצל רון ניתן להשיג את כל החלקים מקוריים

או OEM לבחירת הלקוח, היתרון ב-OEM שזה אותו חלק בדיוק עם מחיר יותר נעים

צוות העובדים שם מעולה ומקצועי בצורה חריגה בנוף המוסכים הישראלי

אני את האודי שלי מטפל רק במוסך רון,

פורסם

בדקת את הרכב אצל רון באת אליו בגלל שמועות טובות, תמשיך אצלו לא תפסיד,רק תרויח

אם אתה עובד בתל אביב , תטפל בתל אביב.

בהצלחה

(תשלח לי הודעה בפרטי אני אספר לך מהיכן מגיעים לקוחות למוסך רון)

פורסם

עמית, זה כן נכון לדבר על מחירים בפורום כדי לקבל סדרי גודל.

עם כל הכבוד לתושיה, מדובר בהוצאה של בין 2000 ל3500 ש"ח לטיימינג מלא כולל כל החלקים המקוריים כולל משאבת מים ובוכנת מתיחה.

ברור שהמחיר צריך לבוא שני למקצועיות אבל בכל זאת, צריך לקבל מושג כללי וזה היתרון בייעוץ כאן, כי מי שלא מכיר את המנועים האלה ,

יחשוב שטיימינג מלא צריך להסתכם ב1000-1500 שקל כמו במנועי 1.6 רגילים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אותי לימדו בחיים שאם אני לא יעשה סקל ויברר אם אנשים קצת יותר מבינים ממני אז תמיד יצא מצב שאולי אני אפסיד משהו טוב

אני מודה לכם על העזרה.

נראה לי שאני אעשה את הטיפולים אצל איציק כי הוא הכי קרוב לי לבית אלא אם כן אני יסע לתל אביב עם הרכב ואני כבר אטפל אצל רון תלוי גם במחיר.

פורסם

ממליץ לך בחום להסגר על מוסך אחד ולרוץ איתו

שלנחש יש 2 ראשים, זה לא עובד

שלרכב יש 2 מכוניים, פתאום אחריות מתחילה להזרק מצד לצד

פורסם

אולי אין לי VAG אבל אם היה, הייתי מטפל אצל רון, על פי כל התגובות שקראתי לגביו בפורום הזה.

גם המלצתי לחבר, בעל אותו אכב כמו של פותח השירשור, רק שנת 2002, לטפל אצל רון במקום במוסך מורשה VW ברעננה,

בסוף הוא הלך למוסך המורשה כדי להחליף פנס קדמי בשלמותו - לקחו לו 3000 ש"ח על כל היחידה כולל הפלסטיק, ממש מוגזם :|

אם אצל רון גם משתמשים בחלקים מקוריים ואיכות השירות עולה על המורשה אז ברור שעדיף אצלו.

ואני לא משוחד או משהו, כאמור אין לי VAG, אבל התגובות כאן והמקצועיות השאירו עלי רושם טוב.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...