Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומלום חברימים.

יש לי חבר שרוצה לקנות GS שנת 89 מישוב ליד ברקת. (לא זוכר בדיוק, נשמע חור לאללה אם ה"ליד" של זה הוא ברקת)

הוא לא רוצה לקחת אותו לבדיקה כי הוא אומר שאין לו כסף להוסיף גם לבדיקה, ורציתי לדעת אם יש פה מישהו מאחוות האופנוענים שיכול לעזור ולהתלוות אלינו כדי לתת את דעתו המדופלמת.

היש?

פורסם
שלומלום חברימים.

יש לי חבר שרוצה לקנות GS שנת 89 מישוב ליד ברקת. (לא זוכר בדיוק, נשמע חור לאללה אם ה"ליד" של זה הוא ברקת)

הוא לא רוצה לקחת אותו לבדיקה כי הוא אומר שאין לו כסף להוסיף גם לבדיקה, ורציתי לדעת אם יש פה מישהו מאחוות האופנוענים שיכול לעזור ולהתלוות אלינו כדי לתת את דעתו המדופלמת.

היש?

השניא לא יכול לעזור..כי הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה רק להגיד "זה אופנוע"..

אבל..בקשר לחבר שלך..GS..שנת 89?!?!?!?...גרדוס וובוס..כן? :shock:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
שלומלום חברימים.

היש?

נראה לי שאתה יכול לקחת את הנשיא. האבחנות שלו מדוייקות וקולעות ב-99%.

ב-1% שהוא לא פוגע, זה בגלל שהמוסכניק שלו לא לידו... :lol::lol:

ועוד נקודה למחשבה והפעם רצינית - אם אין לחבר שלך כסף מיותר לבדיקת קנייה, אני חושב שהדבר האחרון שהוא צריך כרגע זה GS שנת 89.

סביר להניח שיהיו לו יותר מחלות מאשר לראיס..

פורסם
שלומלום חברימים.

היש?

נראה לי שאתה יכול לקחת את הנשיא. האבחנות שלו מדוייקות וקולעות ב-99%.

ב-1% שהוא לא פוגע, זה בגלל שהמוסכניק שלו לא לידו... :lol::lol:

ועוד נקודה למחשבה והפעם רצינית - אם אין לחבר שלך כסף מיותר לבדיקת קנייה, אני חושב שהדבר האחרון שהוא צריך כרגע זה GS שנת 89.

סביר להניח שיהיו לו יותר מחלות מאשר לראיס..

:mm_yeah: מסכים איתך בכל מילה,

אם הוא רוצה- יש לי GZ250 למכירה,

נסדר לו מחיר.

(פירסומת סמויה :p )

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם
גרדס וובוס?

Grads Webos?

מה?! אני לא מצליח להבין מה כתוב פה! :oops:

גרנדוס וובוס :lol:

טעות כתיב שלי

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
שלומלום חברימים.

היש?

אני בתור חבר מאחוות האופנועים המדופלמת מציע לחבר שלך את עזרתי.

תן לי את הכסף ואז תלך חזרה הביתה.

זה ימנע ממך להוציא עוד כמה אלפי שקלים כאשר החבר הזה יגלה כל מיני "תקלות" באופנוע, שהם בעצם בלאי טבעי של שנים.

זה כבר לא מנוע וגיר.

דברים כמו מיסבים של היגוי/גלגל/זרוע/ועוד, שרשרת, צמיגים, ג'אנטים, מחליקי שרשרת, גומיות אטימה, ועוד הרבה דברים נחמדים כאלה.

אז תן לי את הכסף ואני אחסוך לך לפחות 5000 ש"ח.

:-)

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
גרדס וובוס?

Grads Webos?

טעות כתיב שלי

גרנסדוס וובוס זה כבר יותר טוב :)

וטייגר, ברצון.

פורסם
שלומלום חברימים.

היש?

לא הייתי מציע למי שלא מסוגל לבחון לבדו אופנוע לקנות 89. השילוב של חוסר היכרות ותקציב לחוץ הוא קטלני. דווקא מי שלא יכול להרשות לעצמו את הסיכון חייב בדיקה, לוותר עליה יכול רק מי שיכול להרשות לעצמו את הסיכון וזה כנראה לא המקרה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
שלומלום חברימים.

היש?

לא הייתי מציע למי שלא מסוגל לבחון לבדו אופנוע לקנות 89. השילוב של חוסר היכרות ותקציב לחוץ הוא קטלני. דווקא מי שלא יכול להרשות לעצמו את הסיכון חייב בדיקה, לוותר עליה יכול רק מי שיכול להרשות לעצמו את הסיכון וזה כנראה לא המקרה.

i couldnt agree more

that's why im looking for some one who may help me.

the guy has his mind settled on taking the bike with no check-up.

i wanted to save his ass.

he'll learn from his mistakes.

(sorry for english, no hebrew on this terminal)

פורסם
גרדס וובוס?

Grads Webos?

טעות כתיב שלי

גרנסדוס וובוס זה כבר יותר טוב :)

וטייגר, ברצון.

וואללה אתם בסדר... :p

וובוס גרנדס. Huevos grandes.

אתם מודעים לזה שלא בכל השפות מחברים משפטים כמו בעברית, נכון???

8)

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

• תוכן חדש...