Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 שנת 2004-5: בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב 5 דלתות לזוג, הדבר שהכי חשוב לי הוא בטיחות, ואח"כ: נוחות, אמינות ומראה,

התקציב הראשוני הוא 40-50K

ראיתי כאן בפורום שרשורים עם המלצות ל-206 שנת 2004-5, השאלה שלי:

רכבים משנתון מתקדם יותר כמו פג'ו 207 שנת 2007-8 או רנו קליאו 3 נראים הרבה יותר בטיחותיים אבל גם הרבה יותר יקרים (70-80K). עד כמה ההבדלים בבטיחות באמת משמעותיים ?

האם זה מסתכם בהבדל במספר כריות האויר או בדברים נוספים? עד כמה מספר הכריות באוטו משמעותי?..

אם יש לכם המלצות למכוניות אחרות-אשמח לשמוע

תודה על עזרתכם!

פורסם

כמובן , מספר כריות אויר הוא משמעותי.

אבל יש דברים נספים - ABS, בקרת יציבות (ESP) ןמערכות נוספות.

כמו כן, המדד של הבטיחות הוא מבחן הריסוק.

לפיג'ו 206 בסך הכל היו ציונים טובים במבחן הריסוק (טובים מאוד לתקופתו):

http://www.euroncap.com/tests/peugeot_206_2000/72.aspx

ככל שהשנים עברו, המודעות לבטיחות גדלה, והרכבים היותר חדשים קיבלו ציונים טובים יותר ומערכות יותר מתקדמות.

ציון של 207,

ציון של קליאו 3.

כמובן, בהתלבטות כמו שלכם, הרבה משקל יש לתקציב, וסדר עדיפויות משתנה מאדם לאדם.

קליאו 3 מודל 2006 לא יקרה כמו שאתם חושבים (לפי הנתונים של מחירון יד 2 יד יש לה ESP, אבל זכור לי, שבקרת יציבות בשנתון הזה היתה כאופציה):

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21424&Year=2006

אפשרות אחרת לקבל רכב בעל 5 כוכבי בטיחות בתקציב שלכם, זה למצוא רנו מגאן 2 האצ'בק, אבל עדיין התקציב לא מאפשר לקבל מגאן כזאת עם בקרת יציבות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...