Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על trade mobile.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליושבי הפורום.

הייתה לי שאלה על שברולט אוואו או אופטרה אבל מהשירשורים שקראתי הבנתי שאין מה לחפש שמה.

השאלה שלי היא אודות טרייד מוביל. הייתי בסוכנות של טויוטה בחיפה והם הפנו אותי לסוכנות הנ"ל.(הם עובדים איתם)

יש שם טויוטה 2001 100000 יד 1 . עסקת טרייד אין של מישהו מבוגר שקנה חדשה, על פי המוכר של טויוטה.

הבעיה היא זאת : הרכב לא נמצא אצלהם אלא במקום אחר וצריך להפקיד 1000 שקל דרך הוויזה, על מנת שהם יתחייבו

להביא את האוטו. (הסוכן התחיל להסביר משהו על הרכב, שהוא מסתובב בסוכנות או משהו כזה.)

האם מדובר על אותה עקיצה של שלמה סיקסט כמו שהיה בכתבה (שממש במקרה ראיתי תוך כדי צ'יטוט וטוב שכך).

כי אם כן אז עדיף לדעת מראש עלייהם.

תודה לעונים.

פורסם

מדובר בסוכנות רכב רצינית ולכן החשש ממשחקים ועקיצות הוא נמוך. עליך לבדוק מה רשום במסמך עליו אתה חותם מולם.

לגבי שלמה סיקסט - רכשתי מהם רכב לאחרונה ובמעמד ההזמנה חתמתי על מסמך שמציין במפורש כי 1000 ש"ח שאני משלם עבור הבאת הרכב מסניף אחר ישמשו כמקדמה, ואם אוותר על רכישת הרכב אז הסכום הנ"ל יוכל לשמש אותי עבור רכב אחר (אחרת הוא "הולך לפח"). הכל שחור על גבי לבן. לא עקיצה ולא נעליים. לגבי הכתבה - לפי מה שאני מבין מהכתבה, מדובר באנשים שחתמו על משהו אחד אך הובטח להם (לכאורה) משהו אחר בעל פה. זו בעיה שלהם שהם הסתפקו בהבטחה בעל פה שאינה רשומה בשום מקום.

פורסם

שלום

את רכבי רכשתי בטרייד מוביל סניף חולון.

הרכב הראשון ששריינתי לא נקנה בסוף והכסף הוחזר ללא בעיות דרך חברת האשראי, כך שלדעתי אין סיבה לדאגה

• תוכן חדש...