Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני ואישתי החלטנו לקנות אוטו חדש וביקרנו בסוכנות סנטרל קאר בפתח תקווה.

רציתי לדעת עם יש מישהוא שהתנסה בקנייה דרכם.

יש לנו קצת חוסר אמון בגלל כמה דברים שקרו ורצינו לדעת עם יש מישהוא כאן שהתנסה בקנייה דרכם.

עכשיו אני רוצה לשאול כמה שאלות אולי תוכלו לעזור לי כדי לא ליפול.

שילמתי מקדמה על האוטו ויום ראשון כנראה אני צריך להגיע לבנק שלהם לחתום על ההלואה.

השאלה שלי נגיד וחתמתי על ההלואה ולא קיבלתי את האוטו בגלל סיבה זו או אחרת יש משהוא שאני צריך לדאוג לפני החתימה שיגבה אותי במקרה נגיד של היעלמות פשיטת רגל וכ"ו או שברגע שאני חותם הכסף יועבר אליהם רק לאחר שישעבדו את האוטו על הבנק?

זו קנייה ראשונה שלנו של אוטו חדש וגם לי ולאשתי יש קצת חששות בגלל סיפורים אילו או אחרים שמתרוצצים ברשת.

נשמח אם תוכלו לעזור לנו בהפגת החששות ובהמלצות על המקום.

תודה

פורסם

כי קנינו את הרכב בשיטת ליסינג ככה לא מתחייבים לכל הסכום במכה אחת.

מה שקורה כבר שילמנו מקדמה לפני שבוע ועד עכשיו אין שום התקדמות גם מבחינת הבנק וגם מבחינתם .

אני חייב לדעת עם למישהוא יש ניסיון איתם כי אני מרגיש לא טוב וביטול לא בא בחשבון מצידם

פורסם

סביר להניח שאם ביצעת עסקה איתם אז גם חתמת על חוזה.

מה כתוב שם? מה הזמנים שהם מתחייבים להם?

מה מעכב את הבנק?

מה מעכב אותם?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

להתרחק קמה שיתר רחוק

חברה של נוכלים ורמאים

קניתי מיהם רכב ליפני שנה עדיין לא קיבלתי את הרשיונות גם הרכב היהי במצב טכני לקוי מסטבר...

מארגן תביה משפטית כרגה....

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לפני רכישת רכב חדש בסנטראל קאר(עסקת מימון מלאה דרך הבנק)

האם יש המלצות חיוביות לגבי הרשת? מישהו שביצע עיסקת רכישת רכב לאחרונה ללא בעיות והינו מרוצה?

אשמח לקבל תגובות בנושא.

פורסם

עם אתה כבר עושה איתם עיסקה תשאל מה קורה עם הגרנדה פונטו של חן.

שילמתי במזומון על הרכב לפני שנה וקצת ועדיין לא קיבלתי את הרשיון... לא ממליץ לרכוש שם...

וזה לא בגלל שאני רוצה לעשות להם דפקה או משהוא פשוט הכול היהי על הפנים... 0 מתוך 100

ולפנכן קניתו רכבים מחברות אחרות... שרות גרועה ביותר.

תחפש בגווגל סנטרל קאר תימצה פסקי דין על משפטים שלהם...

• תוכן חדש...