Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שיניים ב-20,000 ש"ח. מה זה!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לפני מספר שבועות התחלתי להרגיש כאבים בשתי שיניים, שהתחילו כתוצאה מהתפוררות סתימות שבהן. היום הלכתי ל"כללית סמייל" לעשות בדיקה שיניים והנזק (הפיתוי הוא שאני מבוטח "כללית פלטינום", מה שמזכה אותי ב-50%-70% הנחה ב"כללית" בטיפולי שיניים). התברר שעלות הנזק מסתכם ב-19,550 ש"ח, כלומר במרפאה ספרו לי אינסוף עקירות וכתרים שעלי לעשות וזאת למרות שאני שומר על השיניים שלי ומטפל בהן קבוע.

האם גם אתם נתקלתם בדבר כזה בשירותי "כללית סמייל", שהם מנסים להוציא כמה שיותר כסף?

P.S - בימים הקרובים אלך להבדק אצל רופא אחר.

פורסם

אפריד את זה לשניים:

שום אדם בריא בנפשו לא יגרום לעקירה מיותרת,

כנראה שהשיניים שלך במצב גרוע. כתר או לא, זה כבר תלוי לפעמים במיומנות של הרופא.

זה לא תמיד עניין של טיפול טוב או לא,

יש כאלה עם גנטיקה דפוקה, ושיניים שכמעט מתפוררות מעצמן.

דבר נוסף: סתימות צריך להחליף מדי פעם, הן חודרות במהלך השנים עמוק יותר לתוך השן

וגורמות לסדקים, ולפעמים לא מספיק רק להחליף סתימה, צריך לטפל בסדק שנוצר. תכפיל בכמות הסתימות...

בנוגע למחיר:

קח את הצעת המחיר הכתובה שקיבלת, ובדוק כמה ייצא לך במקום אחר,

אם המצב באמת גרוע, המחיר מגיע בקלות ל-5 ספרתי, לא משנה איפה.

זה 20,000 לפני ההנחה או אחרי ההנחה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם אתה מאזור אשדוד, אוכל להמליץ לך על רופא מעולה.

יכול להיות שהרופא הזה מעולה אבל ירצה 40,000.

פותח השירשור נבהל מסכום של 20,000.

בד"כ המחיר שמקבלים בקופה הוא אחרי הנחה. אם היה לך ביטוח שיניים, יכול להיות שכל הנזק היה מסתכם בכמה אלפי שקלים באמצעות מרפאת הסדר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר נו באמת, אני לא מטומטם, לא הייתי ממליץ לו על מישהו שיקח לו יותר כסף מהקופ"ח. אם כבר, אז בחלק מהעבודות (אם לא ברובן) הוא זול יותר.

פורסם

GOLF,

אני לא אמרתי שאתה מטומטם, אבל אל תהיה בטוח שהרופא שלך יותר זול מהקופה, כי בד"כ זה הפוך.

הקופה אינטרסנטית להרוויח והיא יודעת מה המחיר בחוץ ומתחרה בו.

במשפחתי, מישהו שנזקק לטיפול בדק בקופה (יש לו מושלם), בדק אצל רופ"ש פרטי ובדק במרפאת הסדר.

רופ"ש פרטי ביקש כפול מהקופה, אבל גם משתמש בחומרים שונים ממה שהקופה הציעה*

מרפאת הסדר (עם הביטוח) ביקשה עשירית (רק השתתפות עצמית) ממה שביקש רופ"ש ושישית (1/6) ממה שביקשה הקופה. גם הם משתמשים באותם חומרים שמשתמשים בקופה. תמורת תוספת תשלום משמעותית, יש אופציה לשדרג את החומרים בהתאם לבקשת הלקוח.

* במרפאת הסדר ובקופה משתמשים לסתימות בחומר מתכתי שרואים אותו בשן. אצל הרופ"ש הפרטי, הסתימה נעשית עם חומר לבן.

בקופה ובהסדר משתמשים במתכת חצי אצילה לשתלים/כתרים כבסיס. אצל רופ"ש פרטי משתמשים בטיטניום.

הרופ"ש הפרטי מראש אמר שאינו משתמש בחומרים אחרים/זולים יותר.

אם למרות הכל הרופא שלך זול משמעותית וגם משתמש בחומרים טובים יותר מהקופה, הייתי אומר שזה קצת חשוד וכדאי לבדוק איפה הקאטץ'.

יצא לי בעבר לפגוש מישהו שבסביבתנו כולם הכירו כרופא שיניים עם מחירים נוחים מאוד, כשבפועל הוא בסה"כ טכנאי שלמד טיפול באופן מעשי במרפאה של ידידתו. זה בערך כמו לבקש מאחות לבצע ניתוח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה זה הדיון הקשקושי הזה?

מה אתם מחפשים סנדלר לתקן מוקסינים לבנים?

ברופא שיניים הולכים למי שיודעים שהוא טוב, לא למי שיודעים שהוא זול! :loco:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מוקסינים לבנים... מאיפה הבאת את זה?:shock:

מצטרף כמובן, בטיפולי שיניים הולכים לרופא הטוב ביותר, זה בעצם הפיתרון הכי זול לטווח ארוך.

בירושלים יש אפשרות לטיפול מוזל בפקולטה לרפואת שיניים (עם רופא בכיר שמשגיח ב-7 עיניים

ומבצע את רוב הטיפול בעצמו), שווה לברר למי שגר באזור.

לאמיר - אפילו בקופות כבר לא עושים סתימות שאינן סתימות לבנות.

מה שאתה מתאר זה פרהיסטוריה, ואם זה עדיין קיים היום בארץ,

צריך להפוך את זה לפרהיסטוריה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עזוב מלתקן. תוציא אותן וקנה בלנדר וקשית.

ובנימה יותר רצינית, לך לרופא אחר שאתה יודע שהוא טוב ובדוק מה המצב. לי רצו במכבי לעשות 4 טיפולי שורש עם כתרים ועוד כמה סתימות ומאז עברו 17 שנים ועדיין לא עשיתי שום טיפול שורש או כתר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדיוק עכשיו סיימתי טיפול של שנה וחודשיים במרפאת שיניים של מכבי. (משך הזמן הוא ארוך, מיכוון שיש הצורך לתת לשן להחלים מטיפול לטיפול = טיפול שורש, וגם כי היה לי רופא פדאנט לחלוטין).

סה"כ הוצאות 8700 ש"ח שכלל 2 כתרים (טיפול שורש, מבנה, כתר זמני,כתר קבוע) שן טוחנת אחורית, ושן קידמית(מכאן המחיר הדי יקר בעקבות הרצון לאסתטיקה מושלמת- סדקתי את השן הקודמת).

4 סתימות לבנות. (דגש על הצבע), 2 טיפולים אצל שיננית (במרווח של חצי שנה) והמחיר כמובן כלל את כל ההוצאות הנלוות של צילומים, טיפולי עזרה ראשונה בתחילת הדרך, טיפול שורש חוזר ומה לא.

המקום: קופת חולים מכבי, צוות מעולה, רופא נהדר.

ולגבי נושא העקירה, בעקרון כל עוד ניתן להציל את השן והלקוח מעוניין לעבור את הסבל הרב, הרופא יעשה הכל כדי להצילה.

אצלי התבצעה עקירה בשן טוחנת אחורית (לפני 5 שנים, רופא פרטי) לאחר שמוצו כל הדרכים להצילה, ולאחר ש2 רופאים הגיעו להחלטה שהיא הגורם לזיהום של הלסת התחתונה (וזאת בעקבות טיפול שורש כושל שהתבצע עוד בילדותי בשן הזו ).

אל תתפשר. זה יעלה לך ביוקר.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אז אחרי הנחה ייצא לך 10,000 ומטה? נו, אם מדובר ברצף של טיפולים,

זה המחיר שאמור להיות.

אם תתן נ.צ., תוכל לקבל המלצות לרופאי שיניים באזור מגוריך.

פורסם

אתם מתחילים להפחיד אותי לגבי העתיד עם השיניים האלה, בילדות עקרו לי חצי פה כי החלביות סרבו להתפנות.

מה שאני שמח זה שיש לי שן בינה שלא מכאיבה ולא מפריעה ואין גם צורך לעקור אותה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגיד תודה.

אני מטופל באוניברסיטת תל אביב כבר שנה יש לי עוד 3 שנים של טיפולים וניתוחים השתלות ואללא בבאלה.

סה"כ - 120 אש"ח

חייל > לא מבוטח > הצבא מכסה רק סתימות ועקירות > משלם הכל מכיסי

• תוכן חדש...