Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב המדובר הינו גולף 2010, קיימת ברכב מערכת בילט אין RCD510.

נאמר לי שאפשר לחבר לרכב חיישני רוורס, דיבורית בלוטוט' שתכתוב את השמות על גבי הצג של המערכת וגם אפילו ג'יפיאס שיראה מאוד אסטטי, הבעיה היא המחירים... כל דבר מצריך השקעה במודול/מתאם כזה או אחר והמחיר הוא מעל 10 אלף בשביל כל הנ"ל.

ובנוסף לכל זה אם ברצוני לחבר מגבר (בשביל הקומפוננטים והסאב) אז אני צריך להשתמש במנחתים מיוחדים על מנת ליצור יציאות RCA - מה גם שאני לא בטוח שהסאונד יהיה טוב...

מה אתם אומרים? ללכת על העניין של התוספות והמנחתים בשביל המגבר או שאולי פשוט לוותר וללכת על מערכת דאבל דין בסגנון ה:

Pioneer AVHP4050DVD

או

ALPINE IVAW502R

או

Kenwood DDX7029Y

הבנתי שבמערכות הנ"ל יש את כל האפשרויות שציינתי למעלה ושזה באיזשהו מובן עדיף על ענין המנחתים

תודה רבה מראש.

פורסם

לי יש מנחת ברכב על RCD - 510 שומעים מדהים.

דיבורית תתקין משהו חיצוני אם אתה רוצה לחסוך.

אם אתה עדיין סקפטי אני מוכן להשמיע לך!

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

שירוקו, המנחת מתחברת ליציאת של הרמקולים ברכב.

יש לי קומפוננט קידמי עם מגבר וסאב עם מגבר.

ותאמין לי שומעים מצויין, כמובן שדאבל דין הוא פתרון מצויין אבל הוא פתרון יקר.

ויש שיגידו שגם לא מחמיא לרכב, בכל אופן אם תרצה שאני השמיע לך אני יהיה אצל "אהובי שי" השבוע או שבוע הבא בכדי לכוון את המערכת פעם נוספת.

נוכל להפגש בת"א איפשהו אולי אפילו אצל "אהובי שי".

שומעים מדהים!

תחפש התקנה בשירוקו בפורום ותמצא את ההתקנה שלי.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

JVC KW-Avx-826

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=500

מכשיר שנמצא ברשותי כחודש. מכשיר ברמה מעולה העונה על כל הדרישות:

GPS - iGO 8

דיבורית BT + חייגן על גבי המסך

יציאה לחיבור מצלמת רוורס

אפשרות לחיבור ממיר - שידורי טלוויזיה

DVD

שליטה מלאה על iPod

יציאת USB - (שיטת ה-חבר וסע. מאוד נוח)

ולגבי איכות הסאונד - ברמה מאוד אבל מאוד גבוהה בהשוואה למכשירים אחרים העונים על כל כך הרבה פונקציות ולא ייעודיים לתת שירות נטו לסאונד.

אם תבוא למפגש הצפון הבא תוכל להתרשם.

פורסם

ערב טוב מיכאל

אכן אתה יכול ללכת על JVC קנווק פיוניר אלפין וכ"ו וכ"ו

אבל נשאלת השאלה למה להוציא כל כך הרבה כסף 6500-7000 ועוד תוספת על מתאם פלסטיקה ובסופו של דבר אתה מוריד מכשיר מקורי שהוא בכלל לא רע ונשמע מצויין עם מנחתים טובים (בסביבות 200 ש"ח למנחת טוב)

IdoScirocco הציע לך בנדיבות פגישת השמעה אם אותו מכשיר כמו שלך ורכב דומה אני הייתי בהחלט נפגש לשמוע ושוקל ברצינות את החיסכון של הסכום הענק הזה

דרור

פורסם

אין מה להתפשר בכל הנוגע לאיכות המוזיקה.

אני בדעה שמנחת שמחובר למערכת המקורית של הרכב, יעשה עבודה פחות טובה מדאבל דין שמחובר ישירות למגבר וכו'.

מיכאל - מציע לך להעיף מבט בלינק שצירפתי (אין לי כוונה לפרסם אותם - פשוט זה האתר הראשון שעלה לי בחיפוש)

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=520&oid=zh2nxzzrm3ask345f4jwqta1

- מסך חשמלי 7 אינץ' מסך טאצ'ים במגע יד LCD/TFT

- GPS מובנה מגיע ביחידה חיצונית הנשלטת ע"י הטאצים

במסך , עם תוכנת iGO 8 תלת מימד

- דיבורית BLUETOOTH מובנית לחיבור הפאלפון למערכת הרמקולים ברכב

הכל כלול במחיר. מתאם עולה סביב ה250-400 זה משתנה בהתאם לסוג הרכב.

בכל אופן אני מאמין שאם תעשה סקר ובדיקה איפה כדאי ואיפה להתקין - תוכל למצוא את הדאבל דין והמתאם במחיר יותר אטרקטיבי.

ושוב - בתור אחד שרכש מכשיר שכזה עם כל הפונקציות - מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

לא לא לקחתי את השידרוג למחשב דרך והשליטה מההגה, האמת שאני חושב שזה ממש מיותר ואפילו די מפריע...

האמת היא שהבלוטוט' לא ממש מגרה אותי... הסיבה שאני מחפש להחליף את הRCD510 זה בגלל הג'יפיאס והחיישני/מצלמת רוורס

והשיקול הוא אם אני מוסיף כבר את התוספות האלה לRCD510 אז זה ישאר רק ברכב הנ"ל והמגבר יחובר עם המנחתים ואילו אם אני מביא HU חדש שיש בו הכל ואין צורך במנחתים אז אני גם נהנה עכשיו וגם באוטו הבא...

הגיוני?

פורסם

מניסיוני החלפת HU מקורי במכשיר של אחת החברות המובילות (לא זבל סיני) משפר את איכות הסאונד באופן בהחלט מורגש.

הדבר נכון גם בשירוקו (שהותקנה לא מזמן ע"י) הבחור נסע עם HU מקורי שלאחר מכן הוחלף בדאבל דין של קנווד ובהחלט הורגש שיפור משמעותי.

אין הדבר אומר שאיכות הסאונד עם HU מקורי הוא גרוע והרבה אנשים יהיו גם מרוצים ממנו, אבל אין הדבר נכון לעשות השוואה בין HU מקורי עם מנחת לבין HU אפטר מרקט איכותי.

פורסם

גם אצלי הRCD הוחלף לKENWWOD 8024BT שכולל את כל הפיצרים שאתה יכול לחשוב עליהם.

אצלי בדיוק כמוך אין מחשב דרך מורחב ואין שליטה מההגה כך שהRCD היה חייב לעוף בגלל מחירי התוספות שלו.

• תוכן חדש...