Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהנושא הזה עלה לא מעט בפורום, אבל בעקבות סדרה של מצלמות מהירות/רמזור שעתידות להכנס בהדרגה בתקופה הקרובה, אשמח קצת להתעדכן בטכנולוגיות החדשות.

כל נושא הגלאים והמשבשים תמיד היה עסק יקר, במיוחד למישהו שכל חטאו הוא הוא לנסוע כמה קמ"שים בודדים מעל למותר. (כמו חצי מדינה בערך) ועכשיו כשהציוד הזה לא מצליח להתמודד עם האיומים החדשים, נדמה לי שהוא יורד מהפרק. לכן רציתי להתייעץ פה עם חברי הפורום בנוגע לגלאים מבוססי GPS, האם יש היום גלאי שכזה שמסוגל לעשות את העבודה כמו שצריך? חשוב מאוד שלמוצר שכזה יהיה מאגר מידע גדול ועדכני ככל האפשר.

האמת שאני שוקל לרכוש מכשיר GPS בזמן הקרוב, ככה שאשמח לקבל כל המלצה, האם יש היום צורך בכלל בכלים מהסוג הזה או שעדיף להשתמש באפליקציות הטלפון הנוכחיות דוגמת Waze.

תודה רבה!

פורסם

יש מכשיר שנקרא צ'יטה שהוא מבוסס GPS ומעודכן באופן שוטף, יש נציג בארץ (גיא), תיכנס ל speedtraps.co.il.

טרם נבחן בשטח, קודם שיהיו מצלמות..

אבל זה לא מספיק ממש כדי להיות מכוסה. אתה עדיין צריך גלאי רדאר לדבורה (וולנטיין 1 נותן תשובה טובה אבל גם לא 100% כמו שגיליתי לאחרונה), וLPP (לייזר פרו פארק) שזה חיישן חניה עם תופעת לוואי של שיבוש אקדח לייזר :)

סה"כ כל החבילה בערך 7000 ש"ח (עם התקנה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עוד לא שמעתי על צי'טה.. אברר בהקדם.. מה העלות של המכשיר?

בנוגע לוולנטין וכל חוסמי הראדר למיניהם.. כמו שאמרתי, אין לי צורך בהם, אני לא משתולל בכבישים.. רק רוצה להסיר מעצמי דאגות מיותרות..

פורסם

אתה לא צריך "להשתולל בכבישים" בשביל דו"ח מהירות.

מספיק לנסוע בכביש הבקעה על 117 קמ"ש בשביל לקבל 250 שקל קנס.

ולנטין1 יגלה את הדבורה 2 ק"מ לפני.

פורסם

וזה אומר שכדי שישתלם לו לקנות את הולנטיין הוא צריך להיתפס 30 פעם, עד שזה יקרה כבר הולנטיין יהיה ישן מדי ולא יעיל אני מאמין, אלא אם כן הוא נהנה לחלוף על פני שוטרים בכוונה ב120 קמש :roll:

פורסם

יש לך תכנון לעבור ברמזורים אדומים?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
וזה אומר שכדי שישתלם לו לקנות את הולנטיין הוא צריך להיתפס 30 פעם, עד שזה יקרה כבר הולנטיין יהיה ישן מדי ולא יעיל אני מאמין, אלא אם כן הוא נהנה לחלוף על פני שוטרים בכוונה ב120 קמש :roll:

למה ישן מידי? מה זה חלב?

הוולנטיין מאפשר עדכוני תוכנה.

ועדיין לא שמענו על טכנולוגיה חדשה לאקדחי לייזר, מכמונות ודבורות.

פורסם

הצ'יטה אמור לעלות משהו כמו 800 עד 1000 ש"ח אני חושב.

כמו שאני רואה את זה או שאתה מוגן לגמרי או שאתה נוסע כחוק.

מה זה משנה אם תקבל דו"ח ממצלמה או מדבורה ?

או שאתה דואג תמיד לנסוע במהירות שלא יתפסו אותך בכלל (נגיד עד 10-15 מעל המותר),

או שאתה ממגן את עצמך ונוסע חופשי. זו דעתי..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...