Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כמה חודשים שמתי לב שלקראת סופו של חודש, יש נוכחות מתוגברת של "מארבים" משטרתיים במקומות "כלכליים" שונים.

האם יש אמת בדבר שהשוטרים מחוייבים למלא מכסת דו"חות מסויימת כל חודש?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

יש לי חבר שוטר,

שאלתי אותו בקשר לעניין הדוחות.

אין להם פקודות למלא מכסת דוחות מסויימת.

הרי אם הם לא נתקלו בנהג שביצע עבירה, אז מה הם סתם יחלקו דוחות?

מה שכן, אם שוטר עושה כמה משמרות ולא חוזר עם דוחות אז המפקד שלו \ הממונים עליו יעשו לו פרצופים \ לא יראו זאת בעין יפה.

בקשר לשוטרים שמחפשים והולכים למקומות הכי קלים זה סתם כי הם עצלנים.

לא חסר עבריינים בכביש שבאמת מגיע להם דוחות. פשוט צריך להתאמץ קצת יותר למצוא אותם.

סתם ניחוש שלי, שוטר שעומד בעמדה "כלכלית" מבלה שם כחצי שעה - שעה ולאחר שהוא השיג את הדוחות המספיקים למשמרת פשוט הולך לנוח בניידת איפשהו. ההתנהגות הזאת אופיינית בעיקר לשוטרים המבוגרים יותר והשחוקים יותר שהתפקיד כבר גמר אותם.

שוטרים צעירים וחדשים נחושים לתפוס את מי שמגיע לו להתפס ובאמת לעשות את התפקיד כמו שצריך.

עם הזמן התפקיד שוחק... כמובן שאני לא מכליל, יצא לי לשמוע על שוטרים שכבר כמה עשרות שנים ועדיין נחושים לעשות את עבודתם על הצד הטוב ביותר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לדעתי יש כאן מכונה כלכלית משומנת היטב - המשטרה עובדת כעסק ועסק צריך להרויח גם אם זה בתדמית של שמירת

הציבור!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
המשטרה עובדת כעסק ועסק צריך להרויח

אני ממש לא מעריץ של משטרת ישראל אבל צריך להצמד לעובדות. כספי הדוחות לא מגיעים למשטרה אלא לאוצר המדינה. למשטרה אין אינטרס כלכלי בריבוי דוחות.

:turn-l:
פורסם

היום בבוקר כשהקפצתי את יורשת העצר הקטנטנה שלי לגן ראיתי ניידת מחכה ברחוב אחד,

כשחזרתי הבייתה כעבור מספר דקות היא כבר חיכתה באזור שני,

לאחר שראיתי אותם הפעלתי מוד נהיגה סופר חנאני,

כשיצאתי מהבית לכיוון העבודה וכמובן עצרתי בעצור, קפץ לרכב שאחרי [שלא עצר בעצור] השוטר המוכר והחביב ,

למזלי חייכתי והמשכתי לנהוג.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
יש לי חבר שוטר,

שאלתי אותו בקשר לעניין הדוחות.

אין להם פקודות למלא מכסת דוחות מסויימת.

הרי אם הם לא נתקלו בנהג שביצע עבירה, אז מה הם סתם יחלקו דוחות?

מה שכן, אם שוטר עושה כמה משמרות ולא חוזר עם דוחות אז המפקד שלו \ הממונים עליו יעשו לו פרצופים \ לא יראו זאת בעין יפה.

בקשר לשוטרים שמחפשים והולכים למקומות הכי קלים זה סתם כי הם עצלנים.

לא חסר עבריינים בכביש שבאמת מגיע להם דוחות. פשוט צריך להתאמץ קצת יותר למצוא אותם.

סתם ניחוש שלי, שוטר שעומד בעמדה "כלכלית" מבלה שם כחצי שעה - שעה ולאחר שהוא השיג את הדוחות המספיקים למשמרת פשוט הולך לנוח בניידת איפשהו. ההתנהגות הזאת אופיינית בעיקר לשוטרים המבוגרים יותר והשחוקים יותר שהתפקיד כבר גמר אותם.

שוטרים צעירים וחדשים נחושים לתפוס את מי שמגיע לו להתפס ובאמת לעשות את התפקיד כמו שצריך.

עם הזמן התפקיד שוחק... כמובן שאני לא מכליל, יצא לי לשמוע על שוטרים שכבר כמה עשרות שנים ועדיין נחושים לעשות את עבודתם על הצד הטוב ביותר.

אתה טועה,

לשוטר אין מכסת דוחות מוגדרת זה כמו פסיכומטרי, הוא נמדד ביחס לכלל

אם שוטר באופן קבוע חוזר עם פחות דוחות מהשאר כנראה שבמקום לעבוד (אחרי הכל - זאת העבודה שלו, ועברייני תעבורה לעולם לא חסר) הוא סטטי יותר מידי, כנראה בחנות סופגניות

פורסם
אני ממש לא מעריץ של משטרת ישראל אבל צריך להצמד לעובדות. כספי הדוחות לא מגיעים למשטרה אלא לאוצר המדינה. למשטרה אין אינטרס כלכלי בריבוי דוחות.

זה כמו להגיד שלמוכר בחנות אין אינטרס למכור לך כי גם ככה רוב הכסף הולך לבעלים של החנות!

אבל בכל זאת הוא רוצה שימשיכו להעסיק אותו!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אם הייתי שוטר תנועה שרוצה להרביץ דוחות במהירות פשוט הייתי עולה על כביש מהיר כלשהוא ומוריד

את כל המתנחלים מהנתיב השמאלי, פשוט ואפקטיבי.

מעל לכל נשמע לי גם שאפשר להנות מזה על הדרך לעומת עמידה בצורה סטטית כל היום וכיוון אקדח לייזר.

למה זה לא קורה?

פורסם

יש מכסת דוחות

למתנדבים במתנע יש מכסת בדיקת רשיונות במשמרת, ומכסת בדיקת אלכוהול במשמרת

לשוטרים במשכורת יש מכסת דוחות חודשית. מתנ"ע בלבד. לפחות בתחנה אצלנו.

פורסם

על איזה תחנה מדובר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היום בבוקר כשהקפצתי את יורשת העצר הקטנטנה שלי לגן ראיתי ניידת מחכה ברחוב אחד,

כשחזרתי הבייתה כעבור מספר דקות היא כבר חיכתה באזור שני,

לאחר שראיתי אותם הפעלתי מוד נהיגה סופר חנאני,

כשיצאתי מהבית לכיוון העבודה וכמובן עצרתי בעצור, קפץ לרכב שאחרי [שלא עצר בעצור] השוטר המוכר והחביב ,

למזלי חייכתי והמשכתי לנהוג.

אני מאוד מקווה שלעצור בעצור זה לא "מוד נהיגה סופר חנאני".

פורסם
יש מכסת דוחות

למתנדבים במתנע יש מכסת בדיקת רשיונות במשמרת, ומכסת בדיקת אלכוהול במשמרת

אתה עובד (מתנדב?) במשטרה, ואתה לא יודע שרושמים מתנ"א ולא מתנ"ע?

פורסם

ככל הידוע לי לפחות, לפקחים בעירית רעננה יש מכסה.אז כנראה שהם אימצו את הרעיון מגוף יותר גדול.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

IdoScirocco מהיכן המידע הזה שלפקח יש "מכסת דוחות"?

פקח מקבל קטע כביש לאכיפה במשמרת שלו.

במהלך המשמרת אם הוא נתקל ברכב ש:

חונה על המדרכה, כחול לבן ללא תג/ אדום לבן/ תחנת אוטובוס/ מדרכה וכו', אז הוא יעניק לאותו נהג דוח.

הוא לא יכל לכתוב דוח לאדם שחונה כחוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...