Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

התקנתי סט קומפוננט טמפו של מורל באלטו החדשה כפי שהמלצתם לי כאן. בשלב הזה אני עדין לא מתקין מגבר/סאב.

ראשית תודה על ההמלצה, ההבדל הוא אדיר והסט מפתיע לטובה, צליל חזק וחם - ממש כמו שרציתי.

את הוופרים התקנו בדלתות הקדמיות ואת הטויטרים מקדימה על הדשבורד, אני מרגיש שהייתי רוצה להוסיף משהו לחלק האחורי של הרכב. עכשיו את 2 הקרוסים חיברנו בסך הכל ל2 יציאות, מה שאומר שיש לי עוד 2 יציאות ללא שימוש ברדיו דיסק המקורי.

האם לדעתכם כדאי להוסיף עוד זוג? ואם כן האם זוג 6.5" לדלתות האחוריות או 6X9 למגש האחורי?

האם יש המלצות לזוג רמקולים ספציפי שישמע טוב עם הטמפו מורל?

תודה !

פורסם

עוד טמפו מורל8)

אצלי ברכב מותקנים שתי סטים של מורל ושומעים מעולה!

אבל תיקח בחשבון שהבאסים טיפה מסורסים עם שתי זוגות קומפוננת,אצלי פתרתי את הבעיה בעזרת

סאב 10' של MB שאני עדיין בונה עליו חוות דעת :roll:

פורסם

דבר ראשון חשבתי באמת על האופציה הזו אבל אני לא יודע בוודאות אם יהיה לי סאב ולכן אני לא בטוח כל כך.

לדעתי אני יכול להסתפק מאחור במשהו פחות חזק מהסט קומפוננט.

*עריכה - אגב עכשיו ראיתי שקיים TEMPO6X9 - של מורל, מה דעתכם על זה כתוספת לקומפוננט שלי?

פורסם

זאת אופציה אם יש לך מקום ל6*9 מאחורה.

לא שמעתי אותם אבל לפי המיפרט הם גם חזקים וגם מחסים את כל התדרים כך שזה גם פתרון במקום הסאב.

אם אני לא טועה יש מישהו שמוכר כאלה פה בפורום,לפי דעתי אתה לא תתעכזב.

• תוכן חדש...