Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוכנת ביטוח של אבא שלי אמרה שהמקיף לנהג חדש למאזדה 323 לאנטיס 2002 עולה 5500 והחובה עולה 3200.

ולהוריד 1600 שקל שאבא שלי משלם לביטוח 7100 ש"ח.

איך התבאסתי עכשיו אני בלי ביטוח, זה לא לתקציב שלי.

אבל הגיוני דבר כזה?

והצד ג' עולה 1600 + 3200 חובה.

ואבא שלי לא רוצה לעשות צד ג' כי הסוכנת אמרה שהצד ג' נופל גם על אבא שלי.

ועוד שאלה:

למישהו ממכם יש אוטו זול כמו פ'גו 205 כמה אתם משלמים על הביטוח?

פורסם

ביטוח של מאזדה 2002 עולה 5500 שקל ושל טויוטה 2003 עולה 3000 שקל.

הייתכן?

משהו פה לא מסתדר לי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

היוקר הזה משקף את הסיכון שנוטלת על עצמה חברת הביטוח כשהיא מבטחת נהג חדש ללא נסיון מספק.

ככל שתוכיח לחברת הביטוח שאתה נהג ללא בעיות, כך גם מחיר הביטוח יפחת במשך השנים.

מחיר הביטוח יורדים לא רק עם הוותק בנהיגה אלא גם כתלות בגיל. נהג בן 40 ישלם פחות מנהג בן 25.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
היוקר הזה משקף את הסיכון שנוטלת על עצמה חברת הביטוח כשהיא מבטחת נהג חדש ללא נסיון מספק.

ככל שתוכיח לחברת הביטוח שאתה נהג ללא בעיות, כך גם מחיר הביטוח יפחת במשך השנים.

מחיר הביטוח יורדים לא רק עם הוותק בנהיגה אלא גם כתלות בגיל. נהג בן 40 ישלם פחות מנהג בן 25.

.

אז מה אתה אומר לי בעצם? לשלם 8700 ובעוד 5 שנים זה יצא לי יותר זול משמעותית?

אז אני יעשה את הביטוח עוד כמה שנים וזהו ובנתיים יקנה רכב זול והביטוח יהיה יותר זול לא?

ביטוח של מאזדה 2002 עולה 5500 שקל ושל טויוטה 2003 עולה 3000 שקל.

הייתכן?

משהו פה לא מסתדר לי.

זה בטח רק החובה של הטויוטה. לא?

פורסם

8700 זה לא יקר,זה יקר מאוד!

אני ביטחתי הונדה אקורד 2009 מנוע 2.4 חדשה ב6 אלף שקל בביטוח נהג חדש וצעיר. (תוספת של 6 אלף למה שבעל הרכב שילם כבר זה יוצא 11.5 אלף.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ההנחות בביטוח הן לא רק של גיל או וותק ברישיון, אלא גם של העדר תביעות.

אם יהיה לך איך להוכיח שיש לך גם 3 שנים רצופות ללא תביעות, תקבל גם את ההנחה הזאת, שמגיעה עד ל-30 אחוז מהפרמיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ההנחות בביטוח הן לא רק של גיל או וותק ברישיון, אלא גם של העדר תביעות.

אם יהיה לך איך להוכיח שיש לך גם 3 שנים רצופות ללא תביעות, תקבל גם את ההנחה הזאת, שמגיעה עד ל-30 אחוז מהפרמיה.

.

3 שנים רצופות ללא תביעות? אני רק 4 חודש על הכביש..

פורסם

8700 שקל לביטוח זה יקר מאוד, לפני שנה עשינו לאיסוזו שהיה לנו ביטוח של נהג חדש וכו' עלה לנו 8000 שקל.

תנסה למצוא הצעה יותר טובה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

ואבא שלי לא רוצה לעשות צד ג' כי הסוכנת אמרה שהצד ג' נופל גם על אבא שלי.

ראה את "צד ג'" בגדר חובה .

• תוכן חדש...