Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר פיוניר GM4200 וCVR שני סלילים של 4אום.

רציתי לחבר למגבר (שתומך) בשני אום הוא נותן לערוץ 240RMS לכן ביצעתי את החיבורים של שני הסלילים לפי הצורה שתוריד אותו לשני אום.

פלוס מחובר לפלוס,מינוס מחובר למינוס,ולמגבר יוצא פלוס מסליל אחד ומינוס מסליל שני.

וזה לא עבד בכלל לא קרה כלום לא זז הסאב בכלל,יש לציין שבמגר שלי יש שני מצבים:bridge/mono-normal 4Ohm

שזה אומר או על מצב גישור/מונו או על מצב נורמלי 4אום ככה רשום,אז שמתי על מצב נורמאל מונו לא ידעתי על מה לשים,ושניתי שמתי על כל אחד מהמצבים וזה לא עבד לי בכלל אז ישר חיברתי בחזרה פחדתי שלא ישרף לי משו מה אני עושה למה זה לא עבד מישהו יודע?

קצת תמונות מהאינטרנט:

[gm4200hb4.jpg

04814027273e6b_l.jpg

04814031b7ee55_l.jpg

ואולי אם מישהו יכול לתת לי עוד איזה מידע חוץ מיזה מי שמכיר אותו אישית..

mono 1x320 watt 4 ohms , 1x680 watt 2 ohms rms

stereo 2x120 watt 4 ohms , 2x240 watt 2 ohms

אלו הפרטים שלו,מי שמכיר אותו ויודע אליו כמה דברים אני ישמח,ולמה זה לא עבד לי בבקשה לילה טוב תודה מראש.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם חיברת הכל נכון- חיבורים לרדיו דיסק וכיוונת ( במידה ויש לך שליטה על סאב דרך הרדיו דיסק ) גם מהרדיו דיסק וגם מהמגבר, אז יכול להיות שיש לך בעיות בחוטי ה- RCA או במגבר עצמו.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אין למגבר שום בעיה הוא עובד עם הסאב רגיל פשוט החיבור הזה בשתי אום לא עבד חיברת נכון לא ידוע מה לעשות.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...