Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוקף טסט.

620SI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

תוקף הרישיון שלי יסתיים ב-5/7

הקשבתי לעצות של אנשים ללכת שבועיים לפני בשביל לראות אם יש בעיות מסויימות ברכב שיהיה לי זמן לתקן.

ניגשתי לטסט ב-14/6, הרכב לא עבר.

נתנו לי שבוע הארכה כדי לתקן ליקויים ואישור נסיעה על הרכב עד ל24/6.

השאלה שלי עד מתי מותר לי ליסוע ברכב?

התאריך ברישיון המקורי? 5/7

או התאריך של הרישיון החדש 24/6

תודה לעוזרים.

ROVER=~~

פורסם

היות והיה לך טסט בתוקף, היית אמור להגיד לפקידה שאתה לא צריך ארכה.

הפקידה לא ממש בודקת אם יש לך יתרת טסט או אין. היא ר'ק יודעת שבליקויים מסויימים יש אפשרות לתת ארכה והיא נותנת אותה אוטומטית. כשאתה אומר לה שאין צורך בארכה, היא מדלגת על זה.

אני סובר שהיות וכרגע יש לך ארכה, יש להתייחס לתאריך התוקף של הארכה ולא למועד הטסט המקורי.

הבוחן הוא נציג המדינה והוא סמכות. בנסיבות אלה אפשר לראות את הארכה שהוא נותן לך, כאילו זאת ארכה שנתן לך בוחן תנועה. במובן מסויים אפשר לראות את הארכה הזאת כמבטלת לכאורה את תוקף הטסט.

אולי ביקורת משטרה לא תדע שאתה נוסע תחת ליקויים, אבל אם חלילה יקרה משהו חמור, סביר שכולם יתחילו לפשפש בציציות ולחפש איך, מה, איפה, מי ולמה. חברות ביטוח הן מומחיות בלהפוך כל נדבך אפשרי כדי למצוא את הדרך לא לשלם ולגרום לך לתבוע אותן.

אתה לא צריך לפחד מזה שהמשטרה תתפוס אותך, אצלם זה תמיד יגמר באיזו עיסקת טיעון ועונש קטן לעומת חומרת העבירה (ואני בטוח שגם טל מור יצא בעונש קטן יחסית לעבירה שביצע), מצד שני אתה מאוד צריך לחשוש מהביטוח, כי הם לא יוותרו לך עד אחרית הימים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...