Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כל פעם שאני מתדלק בטן או בתחנות אחרות את מתחיל לתהות איך התחנות דלק של טן נותנות הנחות כולכך גבוהות בתדלוק בנזין 95 (במקרה שלי). ההנחות הניתנות בין 25-35 לליטר בנזין 95, כאשר תחנות דלק אחרות באזור מגוריי נותנות רק 15 אג' הנחה לליטר.

הרי התחנות או החברה עצמה לא הולכת על כמות לקוחות כי ישנן הרבה חברות דלק אחרות.

מצד שני לפי הסחיבה של האוטו שלי וצריכת דלק אני עומד על 1 ליטר ל 15 ק"מ, בתדלוק בתחנות דלק אחרות התוצאות זהות, לכן לא נראה לי ולא שמעתי על תחנות טן שבהן אני מתדלק על מהילת דלק.

אז מה ה"טריק" של חברת טן?

פורסם

למה דקת שיחה בטלפון קווי של 012 זולה מדקת שיחה בטלפון קווי של בזק?

למה זוג תחתונים עולה 10 שקלים בשוק ו 60 ש"ח בקניון?

למה בקבוק קולה של קוקה קולה עולה חמישה שקלים אבל קריסטל מוכרים שלושה בקבוקים של 2 ליטר בעשרה שקלים?

מה הטריק שלהם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז מה ה"טריק" של חברת טן?

כל חברת דלק קובעת לעצמה את המחיר האחיד שאותו היא גובה מהצרכן.

ישנן תחנות בהן הבעלות היא פרטית, בה רשאי בעל התחנה לקבוע בעצמו מחיר, ולכן ישנן תחנות המחיר יהיה זול יותר, בעל תהחנה בוחר מחיר נמוך יותר כדי למשוך לקוחות לתדלק ומצד שני מצמצם את הרווח האישי שלו מכל תדלוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
או שהתחנה שמורידה הכי הרבה במחיר זו גם אותה התחנה שמדללת יותר את הדלק.

יש סימוכין למה שאתה כותב?

שים לב לרשימה המעודכנת הבאה מהאתר הרישמי של מנהל הדלק. לא נמצאו תחנות שמוהלות בנזין 95 אוקטן. סולר וגפ"מ זה כבר משהו אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא בהכרח, ולא נכון לומר זאת.

לא כל מי שיש לו תחנה נוכל, יש גם אנשים הוגנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא יודע לגבי טן, המחיר ברב התחנות הוא המחיר המקסימלי לצרכן שנקבע ע"י הממשלה.

מעבר לכך, זכותם של התחנות דלק לעשות כל מיני מבצעים, למשל בתחנת דלק אלון בפ"ת (ליד בילינסון), כל יום שלישי יש הנחה של 0.5 שקל לליטר מהמחיר בשירות מלא. כל זה בשירות עצמי בלבד.

יום שלישי תדלקתי ב5.98 לליטר בשירות עצמי.

אני לא מאמין שחברה כמו דור-אלון יעשו דילול לדלק, הרי הם מסתכנים לחינם, מה גם שהמבצע הזה הוא פעם בשבוע בלבד.

ייתכן ותחנות קטנות/תחנות בעלות זיכיון פרטי מבצעות דברים כאלו. אך אי אפשר לדעת ללא בדיקה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לא יודע איך זה שהם זולים יותר, בכל מקרה אני תמיד מתדלק רק אצלהם, לא איכפת לי על ההבדל כסף בסה"כ 1.5 ש"ח, אבל כשאני מתלק אצלהם, גם את הרכב וגם את האופנוע, בשניהם אני עושה יותר קילומטר לעומת תחנות דלק אחרות, בדוק עשרות פעמים. 

פורסם

מה שכתבת זו לא הצעה, זו הכללה.

ל'

פורסם

ממש לא הכללתי, רשמתי בתחילת המשפט "או", לא מובן לי למה סתם לתקוף, סתם העלתי השערה, אולי אני צודק אולי אני טועה, אין לי שום סימוכין ולמה לעשות מזה סיפור?

פורסם

זו לא תקיפה, זה נקרא לנהל דיון.

כשאתה כותב משהו שאין לו סימוכין, ואין לך ממש מידע מהימן אם תחנה מדללת או שלא, ואין לך הכרה עם תחום הדלק בפרט אז עדיף לא לכתוב שטויות שמכפישות ענף שלם.

ל'

פורסם
למה דקת שיחה בטלפון קווי של 012 זולה מדקת שיחה בטלפון קווי של בזק?

תחרות נסיון להיכנס לשוק ולמשוך כמה שיותר לקוחות. תיזכר מה היה עם חברות סללור בתחילת דרכם.

למה זוג תחתונים עולה 10 שקלים בשוק ו 60 ש"ח בקניון?

גנוב, מזוייף, מוברח, סוג' ב'.

למה בקבוק קולה של קוקה קולה עולה חמישה שקלים אבל קריסטל מוכרים שלושה בקבוקים של 2 ליטר בעשרה שקלים?

טיב המשקה וכמובן מיתוג.

מה הטריק שלהם?

לגבי טן אולי הם יותר כמו 012 בדוגמא שלך ואני מקווה פחות כמו דוגמת השוק.

פורסם

גם אני מתדלק בטן כבר 5 שנים בקביעות מרוצה מאוד ואין שום הבדל בדלק לתחנות אחרות שיצא לי למלא בהם מספר פעמים לא רב ..

פורסם

יש כאלו שאחרי תדלוק בטן (באותה התחנה שאני מתדלק בה) התלוננו על חוסר סחיבה ועל כך שהמנוע התחיל לצלצל.

כך שהדעות חלוקות לגבי טיב הדלק.

• תוכן חדש...