Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

שאלה למנוסים, לגבי תושבת מנוע ימנית במאזדה לאנטיס 2001 1600 סמק.

רכשתי תושבת מנוע חדשה מהמרכזי במאזדה דרך חבר , תושבת מקורית של דגם BJ

ממבט על התושבת החדשה והישנה שכרגע נימצאת ברכב אני רואה שוני בזרועות עם הקדחים.

השאלה היא , האם יש עוד סוג של תושבת שכזו עם קונסטרוציה מעט שונה , כיוון שהבחנתי על השילדה עוד קדח עם הברגה פנויה ממש ליד התושבת המותקנת , האם אני יכול להישתמש במקורית שקניתי למרות זאת, או שאני צריך אחד לאחד.

תודה לעונים.

כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר:roll:

פורסם

יניר אם נופק לך החלק על פי מספר רכב אז בוודאות זה של הדגם שלך, ואם לא צריך לבדוק את ההתאמה.

יכול להיות שהיצרן שינה את התושבת למשופרת ולכן הצורה תיהיה שונה אך תתאים אבל זה רק במצב שהחלק נופק על פי מספר רכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניסן שלום.

הבעיה ניפתרה בשיחת טלפון התושבת הוחלפה לדגם שלי וכניראה הייתה שייכת ל 1.8

וכתוצאה מאי הבנה ניתנה לי תושבת זו בטעות במקום 1.6.

הבעיה עכשיו היא אחרת , כאשר שני התושבות R ו L הוחלפו במקוריות!

ואילו האחורית והקידמית הקטנה הוחלפו בחליפיות ,זהוי הטעות שעשיתי שניקנו לפני כחצי שנה ואילו המקוריות R ו L

הותקנו בטיפול הטיימניג בשבוע האחרון, עדיין מורגשים רעידות ממש מרגיזות שמגיעות לי לכסא נהג ודוושת ברקס.

רציתי לשאול אם התושבת האחורית משפיעה באופן משמעותי על רעידות אלו ,ואם אני אחליף אותה שוב במקורית אז רעידות אלו התבטלו , או יהיו פחותות , כיוון שמדובר פה בהשקעה לא קטנה בשביל נוחות.

לגבי הקטנה הקידמית אני אשאיר אותה בנתיים כי בכול זאת היא חדשה אך חליפית.

מה עלי לעשות , מישהו יכול לתת לי המלצות? , ואם כבר מה מחירה של תושבת אחורית מקורית?

תודה לעונים.

פורסם

יניר מחירים אני לא יודע, אבל מה שכם אני יכול לומר לך שקיימת השפעה ישירה של כל אחת ואחת מתושבות המנוע .

ולגבי התחליפיות לרוב הם גורמות ליותר בעיה מאשר תועלת, תשאל כל אחד שמבים במאזדה יגיד לך לא להתקרב לתחליפיות בדגם זה.

פורסם

מחזק את ניסן, תושבות חליפיות במאזדה=רעידות.

התושבת האחורית היא זו שאחראית למנוע מעבר ויברציות לתא הנוסעים משום שהיא מחוברת על קיר האש למטה.

שהתושבת האחורית קרועה אז בשילוב לD יהיו רעידות חזקות, אם תשלב לR הריעידות יפחתו, כי המנוע מותח את התושבות מנוע לכיוון הרידאטור והעומס על התושבת האחורית יורד, משמע אם כל התושבות תקינות חוץ מהאחורית אז בשילוב לR יהיו פחות רעידות.

התושבות המקוריות יקרות ואיכותיות, אם אתה רוצה תושבות תחליפיות אז רכוש תושבות של NOK שהן איכותיות לא פחות ממקוריות.

פורסם

מסכים עם שניכם לגבי ההבדל בן החליפי למקורי.

את הטעות כבר עשיתי עם האחורית והקידמית , השמאלית והימנית מקוריות ואין איתם בעיה.

דבר ששמתי לב אליו היום שהחנתי את הרכב הרעידות פוחתות באופן משמעותי כאשר

אני מכבה את האורות ואני בD עם דוושה ברקס לחוצה.

יש מה לומר על כך?

או שנסכים כולנו על כך שהתושבת האחורית היא האשמה, למרות שהיא חדשה-תחליפית.

תודה.

פורסם

זה בגלל שהסל"ד סרק יורד מעט שאתה מדליק את האורות בגלל העומס שהאלטרנטור יוצר, והרעידות מופיעות רק בטווח סל"ד מסויים, לאחר מכן הם פוחתות.

• תוכן חדש...