Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 306 99' 1.8

הבדיקה של זיהום האוויר בעת ביצוע הטסט יצאה שלילית

מה יכולה להיות הבעיה?

האם המנוע גמור?

או שזה יכול להיות תיקון זול ומהיר?

פורסם

אז זהו שאין לי אותן, זה רכב שאני בתהליך קניה שלו... והבעלים עשה לו טסט היום.. והתוצאות של הזיהום יצאו שליליות

השאלה האם שווה בכלל להמשיך בתהליך הקניה או לשחרר מתוך חשש שיש סיכוי שהמנוע גמור.

בעל הרכב אמור ללכת מחר למוסך ולברר מה הבעיה.

פורסם

לפותח השרשור , גם לנו בבית יש 306 שנת 2001 והיא נכשלה על פליטת גזים, היום התקנים מחמירים יותר משהיו בעבר כשייצרו את הרכבים האלה, יכול להיות שתוסף פשוט יפתור את הבעיה , במקרה שלי היה אגזוז אמצעי וממיר קטליטי שסיימו את חייהם, אין סיבה שתסיק שמנוע יגמור בגלל זה, חוץ מזה אם אתה רוצה לדעת את מצב הרכב תעשה לו בדיקה במכון בדיקה ולא על פי תוצאות טסט כאלה ואחרות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תוצאות של זיהום אויר שליליות קורות היום בלא מעט רכבים שהפיתרון בכללי הוא אחד מחיישני מערכת הפליטה או ממיר קטליטי או אפילו תוסף שייפתור זאת. לגבי מנוע גמור אל תייחס לזה כל קשר. את המנוע תבדוק בניפרד.

:)
  • תוכן חדש...