Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי דיהטסו אפלאוז 92 אוטומת.

ברגע שאני מפעיל רכב בבוקר מנוע קר יש רעשים של תקתוקים ממנוע. ברגע שאני מעביר על D ונוסע יש הרעשים מתגברים קצת ואחרי 200-300 מטר מפסיקים. עשיתי לא מזמן טיפול של קרביורטור אצל צביקה אז זה לא בעיה של קרביורטור. צביקה אמר שיכול ליהיות זה בגלל שמן זול. יש לי שמן ב 50 ש"ח שמן טורקי 10/40 sampiyon יכול ליהיות בגלל זה?

זה יכול לעשות נזק משמעותי? כי אני לא רוצה להחליף שמן כי החלפתי אותו ליפני איזה חודש.

תודה.

פורסם

תמיד עדיף להתחיל מהקל לקשה. אם הרעש מכיוון השסתומים באמת אז עדיף לך לנסות ולהחליף שמן אפילו לצמיגי יותר כמו 20/50. אבל שוב השאלה אם זה באמת מגיע מהמנוע עצמו או מאביזרים שנילווים אליו.

:)
פורסם

תעשה לרכב שלך טובה ותעיף את השמן הזה מהר אותו הסיפור אצלי אחרי השימוש בשמן התחילו רעשים כאלה מהמנוע ואפילו יותר גרועים . וגם אחרי החלפתי שמן עדיין יש רעשים מוזרים

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

אוקי. הממליצו לי על LIQUE MOLI 10/40 עם תוספת MOS זה שמן טוב?

אם אני מחליף שמן צריך להחליף גם מסנן שמן? השמן הקודם אצלי אולע חודש...1500 ק"ם.

פורסם

תקנה פילטר מקורי ותעיף את כל השמן המסריח הזה מהמנוע שלך. כולל ה500 גרם שיש בפילטר.

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

פאבל שלום רב !

מצטרף להמלצות להחליף את מסנן השמן, בנוסף לשמן ליקווי מולי עם תוסף מוס 2 שהמלצתי לך בטלפון.

אני חייב לציין שברכבו של פאבל פותח השרשור, מד המהירות מראות על 50,000קילומטר בלבד, הרכב נקנה מסבתא זקנה, שהיא היתה יד ראשונה, ולכן אני לא מסכים עם ההמלצה לעבור לשמן מינרלי, בצמיגות 20/50 אלא חצי סינטטי, בצמיגות 10/40 בלבד.

הרכב זכה לביקור אצלי, והמנוע נשמע שקט, כמו רכב חדש.

הרעשים שציין פאבל, לא היו קיימים לפני החלפת השמן, לכן הכלל"שאין צרוף מקרים, אלא הצטרפות מקרים", תקף בהחלט, גם במקרה זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החלפתי לשמן של LIQUE MOLLY MOS2 10/40 מה אני יגיד שמן מצוין! יש שיפור בהכל ואין רעשים בבוקר!

ממליץ לכולם! 120 ש"ח באוטו דיפוט!

• תוכן חדש...