Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי החלפת ראש מנוע, מדיד השמן נראה כמו בתמונה המצורפת (נמדד על משטח +/- מפולס וכשהרכב קר).

מה אתם אומרים?

יש לציין שאני נוסע ככה כבר 3 ימים (ורק היום החלטתי לבדוק שמן/מים אחרי הטיפול), האם יכול להיות נזק למחזירי השמן?

oil.jpg

פורסם

יישמע הזוי לחלוטין, אבל בטיפול האחרון שעשיתי גם אני מילאתי יותר מידיי שמן, רוקנתי אותו באמצעות צינורית דקה שקניתי בחנות לדגים ובאמצעות מזרק, הכנסתי את הצינורית בצינור של המדיד שמן ושאבתי באמצעות המזרק, עבד מצויין ורוקנתי בדיוק את הכמות הרצויה.

פורסם

תודה על התשובות.

כאמור, נסעתי ככה 3 ימים ויש לי נסיעה גם מחר לעבודה, נגיד והיה נזק, במה הוא מתבטא? (כלומר, נגיד ונגרם נזק, האם אני בתור נהג יכול לראות אותו או רק במוסך אפשרי?)

האם פתיחת פילטר שמן וריקון דרכו תהיה דרך טובה להיפטר מהעודפים?

פורסם
תודה על התשובות.

כאמור, נסעתי ככה 3 ימים ויש לי נסיעה גם מחר לעבודה, נגיד והיה נזק, במה הוא מתבטא? (כלומר, נגיד ונגרם נזק, האם אני בתור נהג יכול לראות אותו או רק במוסך אפשרי?)

האם פתיחת פילטר שמן וריקון דרכו תהיה דרך טובה להיפטר מהעודפים?

על 3 ימים של נסיעה במצב שכזה לא ניגרם נזק, נזק למחזירים לא ניגרם בין רגע אבל אתה חייב לסדר זאת גם שלא יהיה מאוחר מידי.

עדיף שתיקח כלי עמוק נקי לחלוטין רוקן אליו את השמן דרך בורג הריקון והכנס אותו שוב דרך פתח מילוי השמן בכמות הדרושה. חבל סתם לחפש פיתרונות ריקון שלא ממש יעילים ולא מדוייקים.

:)
פורסם
חבל סתם לחפש פיתרונות ריקון שלא ממש יעילים ולא מדוייקים.

דווקא למצב של עודף שמן מזרק עם צינורית או משאבה של סבון ידיים יעילים ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...