Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך שיטוטים ברשת הגעתי לשרשור הטיוואני הזה בו מראים את ההבדלים בין סט מקורי לסט מזוייף. ככל הנראה מדובר בזיוף לסט MKI ולא ל MKII שעדיין נמכר היום.

רמת ההעתקה כאן פשוט מדהימה ואני בספק כמה הזיוף פחות טוב מהמקור (למרות שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים: ספיידר, ממברנה, סראונד) :roll:

שרשור ההשוואה: http://analogart.com.tw/forum/viewtopic.php?p=17743&sid=2b8f704df01c21f72dd56b57cea07903

ונשמרתם לאיבייכם :shock:

איתמר.

עריכה: לינק לתמונות מפורטות אף יותר (ותודה לחיים BEEKER ). כמו כן לפי השרשור עושה רושם שדווקא כן מדובר ב MKII:

http://www.mobileaudiosolutions.com.au/fakes.htm

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש זיופים להרבה סטים, אני חושב שהזיוף הזכור ביותר הוא הזיוף לסדרת האולטימייט של DLS, גם הרמקולים וגם המגברים. בזמנו הייתה באתר שלהם אזהרה עם תמונות מפורטות איך ניתן לאתר זיופים.

גם לפוקל יש זיופים ואני בטוח שגם למורל יש, אחרת הם לא היו טורחים להודיע על כך באתר שלהם וליצור אמצעי הגנה נגד זיופים. יצא לי לראות באיזו באסטה בשוק בתאילנד מורל פולס שמקוריותו מוטלת בספק כמו גם מגבר ג'נסיס מזוייף במחיר מופקע של 10,000 באט (~1000 שקל) :roll:

לרוב הזיופים האלה אין כל קשר למוצר המקורי למעט המראה. מי שרוצה להקטין את הסיכויים ליפול על מוצר מזוייף צריך לרכוש מחנויות מסודרות שעובדות עם יבואנים או מפיצים מורשים בלבד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואו איזה השקעה, גם אחרי שקראתי את כל ההבדלים במציאות לא בטוח שהייתי עולה על זה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

הסינים והקוריאנים האלו מזייפים הכל אהה?

רק שלא ניפול חלילה על איזו חנות שבעליה מחפש לעשות כסף קל

ומוכר סטים סינים במחיר של רגיל.

sex. drive. and rock&roll-Old America never die

אני לא סובל מאי שפיות....אני נהנה ממנה!

Viva La Chevrolet - The Heartbeat Of America

פורסם

הזיופים הם פשוט מכה, וזאת הסיבה שאני תמיד ממליץ לקנות ממקורות אמינים ולרוב ממשווק מורשה.

לא פעם הרמתי טלפון ליבואן כדי לשאול אם חנות מסויימת הינה משווק מורשה.

בסוף אנחנו קונים מוצרים בסכומים גדולים, וזה לא שווה כלום אם חסכנו 20% וקנינו זיוף.

ד"א, אני יודע להגיד על הזיופים של פוקאל ושל DLS מסדרת אירידיום שהם נשמעים על הפנים, אנשים שרכשו מוצרים ושמעו גרוע רצו לפתוח ת'רדים ב- DIY ואחרי עזרה מחברי הפורום, גילו שהמוצר מזוייף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

• תוכן חדש...