Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי לחלקי רכב

roee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ידוע שכבר ממזמן משרד התחבורה מעכב חלקי רכב בכניסה לארץ, עד הבאת אישור ממוסך מורשה יבואן. עכשיו יש כאן כמובן בעיה, כי אני לא מכיר מוסכים מורשים שיסתכנו בלהסתבך עם היבואנים. היה לי קיט ברקסים STAGE 1 של STOPTECH שפשוט חזר לארצות הברית אחרי שבמשרד התחבורה שלחו אותי למוסך מורשה בשביל שיאשר לי יבוא. כמובן שהוא לא אישר, וכלכך התעצבנתי על כל ההליך שפשוט הלכתי משם והשארתי את החלקים למות.

משום מה זה נראה לי כמו תקנה פרוטקציונרית ב100%, חשבתי שלמשרד התחבורה אין העדפה מיוחדת למוסכים מורשי יבואן דווקא בכל הקשור לטיפולים וכו'. אז למה משלימים עם המצב הזה ביבוא?

ובקיצור, אם אני צריך לייבא כמה דברים לVW, מה אני עושה מבחינת אישורים? יש מה להתווכח איתם כך שיתנו לי ללכת למוסך מורשה משרד התחבורה ולהוציא את האישורים? או שיש מוסכים ברשת שכן יאשרו (במקרה כזה, אשמח לקבל שם בה"פ).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי אבל במצב כזה תן לפקיד 1000 שקל מתחת לשולחן ב׳ 70 אחוז שזה יעבוד

וב30 אחוז הוא יחליט להיות גיבור ותגיע לעמוד הראשי בYNET. תאמין לי שה1000 שקל שלי הם כאין וכאפס לעומת מה שיבואן יכול לשלם להם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין למה עשו לך בעייה, אני ייבאתי צלחות בלימה קדמיות לפני שבוע ומשהו ולא עשו לי שום בעיה, אני מייבא הרבה דברים מארה"ב ואם הם עושים בעיות אז אני נוסע לשם הם מבקשים לראות קבלות... ומקסימום לשלם מס, אם יש בעיה המנהל במכס פוטר לך אותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...