Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר התלבטויות ארוכות אני אני לא סגור מה הרכב המתאים לנו.

אנחנו משפחה עם 4 ילדים (גיליים: 11,7,2 ותינוקת). תקציב הוא סביב ה 115K ש"ח.

הרכב לכן צריך להתאים ל 6 אנשים עם תא מטען שיוכל להכיל עגלה ולפעמים אולי 2 עגלות ועוד ציוד נלווה.

חשובה לנו האמינות של הרכב, בטיחות,עלויות אחזקה ונוחות.

לאחר שקצת ננעלתי על הMPV התחלתי להבין שעלות האחזקה השנתית שלו ביחס למשל להונדה FRV היא סביב ה 8,000 שקל יותר בשנה (דלק+טסט+ביטוח). אנחנו נוסעים סביב 20,000- 18,000בשנה.

אני אשמח לקבל חוות דעת על רכבים מתאים עפ"י הדרישות שכתבתי.

וכמו כן רציתי לדעת האם הפער בעלות האחזקה שכתבתי בין 2 הרכבים היא נכונה או שאני טועה?

המון תודה למגיבים

פורסם

למיטב ידיעתי מאזדה MPV רכב שיענה לרוב דרישותייך.

הבעיה עם רכבים גדולים הינה שתצרוכת הדלק עולה ,והטיפולים יקרים יותר מרכב משפחתי רגיל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שאלה נוספת

מבין הרכבים : S MAX , גאלקסי, מאזדה 5 אני יותר נוטה לכיוון הפורד S MAX או גאלקסי.

רציתי לדעת איזה רכב הוא המומלץ בהיבט של עלות אחזקה ושמירת ערך והאם ההבדלים משמעותיים (יותר מ 2000 ש"ח משנה)?

תודה למגיבים..

פורסם

ציינתי בשרשור קודם שלך שהגרנדיס וה-SMAX הן המובילות בקבוצה, עם יש לך אפשרות תיתמקד בשני דגמים ותלך ליבואן לעשות נסיעת מבחן ותבדוק עלויות אחזקה וצריכת דלק ותראה בפועל איזה רכב מתאים לך.(כמובן שיש שינויים בין דגם של 2010 לבין השנתון שאתה מחפש ,אבל השינויים מינוריים).

• תוכן חדש...