Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, בקרוב אבא שלי עומד לקבל מהעבודה רכב חדש ויש לפניו מבחר של רכבים ואנחנו לא יודעים מה כדאי לקחת

מה שהוא יכול לקחת זה רכבים דרגה 2- עד 1600 סמ"ק (כמו מזדה 3 , אימפרזה, רנו מגאן, לאנסר , טויוטה קורולה וכו' )

עד היום התנסנו בטויוטה קורולה SUN שנתון 2008 וברנו מגאן שנתון 2009

הדרישות צריכות להיות - בטיחותי (רכב משפחתי עם ילדים קטנים באוטו) , נוח (שיהיה מזגן איכותי מושבים נוחים הגה יציב וכו') ,

לא חייב להיות הכי חסכוני כי יש דלקן אבל שלא יאכל דלק ושחווית הנסיעה תהיה הכי איכותית (ברמה של הרכבים הנ"ל כמובן)..

בנתיים הוא חשב או על מזדה 3 או על טויוטה קורולה החדשות (2010 ) מנוע 1600 אבל אנחנו עדיין מתלבטים מה כדאי

מי שמבין ברכבים מהסוג הזה והתנסה ויכול להמליץ ולעזור אני אודה לו מאוד .

תודה לעוזרים.

פורסם

לדרישות שלך אני הייתי ממליץ על הרנו פלואנס החדשה, לא זריזה במיוחד, אבל גדולה מאוד ונוחה קצת יותר מהשאר, אם גודל לא חשוב לכם כל כך, אז יש את הקיה סיד שעברה מתיחת פנים לאחרונה, מכונית זריזה, קצת פחות נוחה מהפלואנס, אבל לא נופלת ממנה באיכות החומרים וההרכבה ובתחושה הכללית. אם אתם ממש דורשים בטיחות אז יש את המיצובישי לאנסר שמגיעה עם 7 כ''א (היחידה לדעתי שמגיעה ככה בגרסת הליסינג בקטגוריה הזו) לעומת 6 כ''א ברוב המכוניות האחרות. הייתי ממליץ גם על פורד פוקוס אבל היא מוחלפת בקרוב וחבל לקנות מוצר שכבר מיושן יחסית.

לסיכום, אם אתם נוטים לכיוון של גודל, מרווח ותא מטען גדול- המלצה שלי היא הפלואנס.

ואם אתם נוטים יותר לכיוון של מכונית זריזה, קומפקטית ואיכותית - ממליץ על קיה סיד.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מניסיון אישי עם למעלה מ-20K ו-6 חודשי שימוש, ממליץ בחום לבדוק את הקיה פורטה! זריזה כמו הסיד (אותו מנוע), מרווחת (נוחה גם ל-5 נוסעים), מאובזרת (טיפטרוניק, מערכת שמע מצוינת עם כניסה לIpod ו-USB, משענת יד מלפנים ומאחור, תא מטען נפתח באמצעות שלט ועוד), בטיחותית (6 כ"א, ABS, EBD, ESP ועוד כהנה ראשי תבות), חסכונית (כ-12 ק"מ/ל' בנסיעה משולבת) נוחה יחסית וגם נאה מאוד (על טעם וריח...).

את כל היופי הזה היא מספקת במחיר נמוך משמעותית משל מתחרותיה (אצלינו בחברה היא עולה כ-10-15% פחות מהפלואנס/3/פוקוס/308).

בהצלחה!

פורסם

מצטרף להמלצה על הפורטה - מכונית משפחתית נחמדה מאוד שעושה הכל כמו שצריך וכמה דברים אפילו בהצטיינות.

הקורולה לא עונה לדרישה שלכם לבטיחות - רכב עם 4 כריות אוויר הוא משהו שלא צריך לבחור במצב השוק כיום, אלא אם זוג

כריות אוויר שמגינות על הראש שלכם בתאונת צד לא נשמע לכם כמו דבר חשוב ;-)

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות :)

לפי דעתי בנתיים אני באמת חושב שכדאי לקחת את הקיה כמו שאמרתם היא בהחלט נשמעת עונה לדרישות..

בנתיים אני אחלה לעוד כמה המלצות ואעשה עם אבא שלי את החישובים

ושוב תודה לכל העונים :)

פורסם
קודם כל תודה לכולם על התגובות :)

לפי דעתי בנתיים אני באמת חושב שכדאי לקחת את הקיה כמו שאמרתם היא בהחלט נשמעת עונה לדרישות..

בנתיים אני אחלה לעוד כמה המלצות ואעשה עם אבא שלי את החישובים

ושוב תודה לכל העונים :)

ד"א שחכתי לציין שכל הרכבים הם דגמי 2010 מליסינג

פורסם

שלום לך.

היתי ממליץ לך על פורד פוקוס מאוד בטיחותי.

גם המזגן מצויין וגם הגודם דיי נוח.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

מאזדה 3 למרות היותה נפוצה, טובה לטעמי מכל המוזכרות.

שילדה מעולה, אחיזה טובה, רכב הרבה יותר טוב לאורך זמן.

גיר צייטן, מושבים תומכים.

אולי הקוראניות קצמת יותר זריזות אך פחות טובות בצורה שמרגישים לאחר חודש נסיעה.

בינתיים ה 3 היא הטובה ביותר.

• תוכן חדש...