Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדשה :oops: כאן בפורום ומבקשת את עזרתכם האדיבה בייעוץ לקניית רכב משומש.

יש לי רכב מאוד ישן 89' שאני נפטרת ממנו בקרוב מאוד, ולא יכולה להישאר בלי רכב:cry:.

אני סטודנטית, נוסעת בתוך העיר, אך בעיקר מחוץ לעיר - נסיעות ארוכות.

דרישותי הן: מנוע חזק (לא נוהגת כמו אישה טיפוסית - נראה לי שלפחות 1400, אלא אם כן מישהו חושב אחרת - אשמח לשמוע), רכב אמין שלא אצטרך לגור איתו במוסך, חסכוני בדלק, תקציב עד 25,000 פחות או יותר (תמיד עדיף פחות).

העדפה לרכב קטן, אבל אפשרי גם לא, העדפה ל 4 דלתות, אבל אפשרי גם קופה, רבים אמרו לי שהיפניות הכי אמינות, האם יש אמת בכך? (יש לי מיצובישי והייתי מאוד מבסוטה ממנה עד כה, למרות שהיא סבתא כבר).

לא מעוניינת ברכב שיהיה זול לקנות אותו, אבל יקר לתחזק ושגורם לכאבי ראש.

מוכנה להשקיע קצת יותר בשביל ראש שקט.

בחורה עצמאית ולא סומכת על מישהו ש"יטפל לי" בענייני הרכב, ולכן צריכה רכב חזק ואמין.

תודה על הסבלנות וסליחה על ההמתנה :-D

פורסם

לי הייתה פיז'ו 206 ידנית 1400 שנת 2001 שמכרתי בסכום נמוך מהסכום הזה. בראיה לאחור אני מאוד מרוצה מהדגם הזה, לא היו לי איתו הרבה בעיות שדרשו תיקון, הוא אמין ונוחות נהיגה טובה.

פורסם

מנסיון של קרוב משפחה צעיר-פיז'ו 306 1.6 daimond שנת 97 גיר ידני.

רכב חזק יחסית,אמין ולא יקר לאחזקה,ונוח גם לנסיעות עירוניות (קטן יחסית וזריז) וגם לנסיעות בינעירוניות.

במידה ותמצאי אחת כזו מהשנתונים הללו (01-97) במצב טוב,מטופלת כיאות ועם היסטוריית טיפולים שמעידה על כך- הרכב הנ"ל בהחלט יענה על הדרישות שציינת במחיר סביר בהחלט.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

זה נכון שבאופן כללי היפניות אמינות מהאירופאיות והן גם שומרות על הערך טוב יותר. מה שנגזר מכך הוא מחירון גבוה יותר.

לכן בתקציב שלך תוכלי לקנות באותו הסכום אירופאית חדשה יותר ולכן פחות צפויה לתקלות.

אני ממליץ לך לבדוק את האפשרות לפיאט פונטו ספייס. יש 60 ו80 כ"ס, גיר רגיל ואוטומט. אם את מוכנה להתפשר ולנהוג בגיר

רגיל, התמורה היא ביצועים עדיפים, חסכון בדלק ואמינות עדיפה של הגיר עצמו לתקלות.

בתקציב שלך נכנס פונטו אקטיב (80 כ"ס) אוטומט שנת 2003. אקטואל (60 כ"ס) ידנית שנת 2005.

הספייס נחשבת אמינה וזולה לאחזקה.

לגבי הדרישה לאוטו "חזק", הפונטו היא אמנם לא "טנק", אבל אני חושב שהיא תספק אותך בכל זאת...

פורסם

אמנם לא חסכונית ולא מי יודע מה אוטו - אבל תקבלי תמורה נהדרת לשנתון:

שברולט אביאו או יונדאי גטס.

מכוניות בינוניות בכל הפרמטרים, אבל העובדה כי מדובר ביוצאות השכרה + שוק מוצף, תביא אותך בכיף לשנת הדגם 2003 או 2004 במחיר של 25 אלף ש"ח.

אני עצמי נוסע על פיאט פונטו ספייס, הדגם המוחלש עם 60 כ"ס. לא מרגיש שחסר לי כוח, והאוטו בכללי מרגיש טוב על הכביש.

לגבי אמינות לא יכול לומר כלום, היא אצלי שבועיים בדיוק.

• תוכן חדש...