Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי דוח חנייה שלא שלי

jimbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

מקרה הזוי,היום בבוקר הדוור מסר לי דוח חנייה עם המספר של המכונית שלי שלטענת הדוח חניתי בחיפה ברחוב תל חי בשעה 11:00 בבוקר בתאריך 19.1.10 ,יש לציין שמעולם לא הייתי בחיפה בתאריך הנ''ל וגם לא בסביבתה .התקשרתי למוקד של עיריית חיפה במטרה לברר את פשר הדברים לאחר 20 דקות על הקו אחת הנציגות שלהם ענתה לי בקושי ולאחר בירור שארך זמן מה מסתבר שהדוח שגוי והפקח טעה במספר הרכב שלו הוא רשם את הדוח וכתב את שלי במקום ,הנציגה בדקה במחשב את צילומי המכונית שלה ניתן הדוח וראתה שזה בכלל לא אותו מספר הרכב ,לדבריה עכשיו אני צריך לשלוח טפסים לבקשה לביטול ואת כל הפרוצדורה המרגיזה הזאת (ולא אין אפשרות לבטל דרך הטלפון)

עכשיו השאלה שלי למה אני צריך לבזבז זמן על השטות הזאת?והאם אפשר לתבוע את עיריית חיפה על עוגמת נפש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה עוגמת נפש?

על הטלפון שהיית צריך לעשות ועל הטופס למלא?

זה לא שהם עיקלו לך את חשבון הבנק והפסדת את המימון לעיסקת חייך.

עשו טעות, עומדים מאחורי הטעות, ישלחו לך טופס למלא ונסגר העניין.

נשבע לך באמש'לי, אם לך יש זכות לתבוע אותם על עוגמת נפש, לי יש זכות לתבוע אותך על בזבוז זמן של המענה להודעה שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:mm_yeah:1+

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

jimbo,

ברור שאתה יכול לתבוע את עיריית חיפה על עוגמת נפש, השאלה היא לא אם אתה יכול לתבוע, אלא כמה אתה רוצה לתבוע, כמה יפסקו לך והאם אתה יכול להוכיח שהפיצוי שאתה מבקש, שקול לעוגמת הנפש שנגרמה לך.

יכול להיות שתזכה במשפט והשופט יפסוק לזכותך 10 שקלים אבל גם יכול להיות ששופט יתעצבן עליך ויקנוס אותך ב-1,000 ש"ח על ביזבוז זמנו של בית-המשפט על זוטות.

אם אינך יודע לברור המוץ מהתבן, אולי כדאי שבאמת תתבע ותספר לנו אח"כ מה עלה בגורלך. אני בטוח שהשירשור ההוא יהיה מעניין יותר ומשכיל יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקרה זהה קרה לי עם עיריית ת"א.

לא נזקקתי לטפסים ובקשות. העניין נפתר בשיחת טלפון אחת.

תתקשר שוב לעירייה ותבקש לדבר עם מישהו בכיר יותר ממי שענה לך בתחילה.

יש סיכוי טוב שהדו"ח יבוטל מיידית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו השאלה שלי למה אני צריך לבזבז זמן על השטות הזאת?והאם אפשר לתבוע את עיריית חיפה על עוגמת נפש?

תתבע.

אל תשכח לחזור ולספר מה קרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בהחלט חושב שמדובר בטרטור מיותר.

אם הפקידה ראתה שזה נשלח בטעות, שתדאג לבטל את הדו"ח, למה האזרח התמים צריך לרדוף אחר הרשות על לא עוול בכפו?

אני חניתי בנתניה (כוחל-לבן) לפני שנה עם איזיפארק.

הפקח המאפן רשם לי דו"ח. שלחתי מיד בקשה לביטול + צילום תדפיס חניות אחרונות שמאמת את טענתי.

אני כבר יותר משנה רודף אחרים עם בקשה לתשובה.

למה לכל הרוחות צריך לחכות שנה בשביל לבטל דו"ח.

למה אני צריך לבזבז זמן יקר.

אם זו הטעות של העיריה, שישלמו אליה, שהם ירדפו אחרי.

פשוט בלתי נסבל!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר לתבוע היום על עוגמת נפש, צריך עוד סעיף.

זה כמו שאני מקלל אותך ברחוב, גם זה עוגמת נפש.

אם אתה רואה שאתה נאלץ לנסוע לחיפה, או מאבד ימי עבודה בגלל כל הפרוצדורה, אז תעמוד על שלך לקבל פיצוי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה קטנה אם אתה מתקשר שוב למוקד תקליט אותם ותשמור.

יש מצב שבעוד כמה שנים תקבל מכתב עם כפל קנס ולך תוכיח שאין לך אחות.

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד תודה שיש להם צילום רכב!!

לי קרה אותו מקרה בת"א, הבעיה שלא היה אז נוהג של מצלמות דיגיטליות ולכן לא היה צילום של הרכב!

בנוסף העבירה הייתה על חניה על מדרכה (כנס של 450 ש"ח) והכי בזיון הקנס הגיע אלי אחרי שנתיים (מה שאומר כפל כנס + פיגורים והצמדות = 1,000 ש"ח).

התקשרתי לעיריה ואחרי בירורים כל מה שהם יכלו לספק לי זה תשובה שמספר הרכב שרשום על הדו"ח הוא מספר הרכב הנכון.

לבסוף אחרי מכתבים רבים ועוד התעסקויות (התייעצות עם עו"ד) הבנתי שכנראה אין מנוס מלשלם :-(

איחלתי לפקידי העיריה היקרים "שיהיה לכם לתרופות" ובכך נפרדו דרכינו...

ולכן אנ ייחזור על תחילת ההודעה,

תגיד תודה ואל תתלונן, כי היה יכול להיות הרבה יותר גרועה מ"לבזבז" 10 דקות מזמנך היקר וצורך מילוי תפסים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...