Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור, היא חולמת על המושב האחורי של עונדה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניראה לי שהשירשור הזה יעניין אותך ,

אני מקווה מאוד שלא תצטרך להגיע למצב הזה , (אם עוד מס' שבועות האוטו שלך יעלה ריח של נבלה דבר איתי)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=262732

ד"א הפרוייקט הנ"ל הסתיים בהצלחה לא יצא לי לעדכן ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אני מהמר שבעת בלימה פיתאומית חבר שלו נגח את הקורה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

נבו,

אתה לא מבין שעם רף הציפיות שהבאנו פה (זיון כושל של בתולה,בחורה במחזור וכו') כל סיפור שפותח השרשור יתן שיכלול פחות מ-2 בחורות ביחד איתו והדם הגיע כי אחת הבחורות נשכה את הפטמה של השנייה חזק מדי יוציא אותו הומו.

בוא נגיד את זה ככה:

עם הרף שהרמנו לסיפור, עדיף שיספר שזה קרה בגלל בחורה,אחרת נחשוב שזה קרה כי הוא ניסה לשבת על ידית ההילוכים...

:lol:

(לא להעלב לגבי ההומור על הומואים וכו',אין לי שום דבר נגדם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואתם חושבים שלכם עברו סיטואציות מוזרות בראש?!?!...

:lol::lol::lol:

אני אפילו לא הולך להתחיל:lol:

אז בחיייאת, גלה לנו מה קרה שם!

או שאתה מעדיף שנחשוב כל מיני דברים- "לא קונבנציונאלים"?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קודם כל אני חייב לתקן, פיתאומית לא פיתומית (נשמע כל כך עילג, תוצאה של הקלדה מהירה)

בכל אופן עדן ללא ספק ללא שתי בחורות עם עדיפות ליבוא אישי מרוסיה, שוודיה וכו' כל הסיפור הזה פשוט לא שווה.

ובנימה אופטימית זו אני מקווה שפותח השרשור יחשוף את הסיבה להמצאות דם על הכסא ברכבו :-P

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

ברווז עם הכותרת הזאת אתה חייב לחזור ל"של מי השורה הזאת"!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

חבר שלו עשה קססה ונחתך באצבע , הדימום היה קל אך מפאת הנסיבות הם לא בדיוק יכלו לגשת לבית חולים ולכן החבר דימם עד שהם הגיעו הביתה .

תופס ? או שנסחפתי ? :lol:

פורסם

חחח וואי ווואי, 5 שעות אני נמצא בנהיגה מונעת/ריענון וכבר עשיתם ממני כל מה שאפשר לחשוב עליו :lol:

אז ככה...

התכנון התחיל יפה, קבעתי עם 2 אחיות תאומות זהות לגמרי ביום שבת בים, שנראות ממש טוב אגב.

אחרי שהתחלתם להזיל ריר... הכתמים לא מהן!!! אז להירגע חחחחח :lol:

מי שיש לו את הפייסבוק שלי יכול לנסות לחפש תמונות שלהן (יש המון בבגד ים) :twisted:

הכתמים לא ב-GTI אלא באוטו של דוד שלי.

מאיפה הם הגיעו? הוא לא סיפר לי.

אני אנסה כמה שיטות להוריד אותם ואעדכן אתכם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יאשה, אתה יכול לנעול.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...