Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל כשהן רואות מיאטה אדומה מתפוררת מהאלף הקודם הן נמסות, כל-כך מרגיז!

צר לי לאכזב אותך, אבל מבין כל המכוניות שהיו לי בשנות רווקותי הארוכות, מעולם לא עשיתי את זה במיאטה.

דווקא בטנדר סובארו 91' שקניתי ב 7,000 ש"ח כדי להסיע את האופנוע שהיה לי - המתלים עברו התעללויות רבות ולא כתוצאה מנסיעה על במפים.

ולכל המפנטזים שהייתה מעורבת בזה בתולה, רדו מזה - אין שם כל כך הרבה דם. כולה בחורה במחזור

פעם הבאה לפני שעושים בחורה במחזור, פשוט לשים מגבת (גם בבית על המיטה, כי הדם עובר בקלות את הסדינים ומכתים את המזרון).

וברצינות: לשים קצת מיים קרים ואז לפזר מלח גס ולשפשף עם מברשת או עם היד.

אם זה לא עוזר פונים לתכנית ב': מרטיבים עם נוזל הסרת כתמים (כמו קליה) ומשפשפים ואחר כך שמים אבקת כביסה ושוב משפשפים.

אם זה לא עוזר, פונים לשלב ג': מי חמצן - אבל לשים קודם בנקודה קטנה, לראות שלא נגרם נזק.

לא אמרת באיזה צבע המושבים. על מושבים כהים לא רואים כתמי דם ואין טעם להשקיע בזה את כל הנשמה, אלא להסתפק בשלב ב' (ואל דאגה - אין לזה ריח, לשבת מזיע באוטו אחרי אימון זה הרבה יותר מגעיל מדם וגם מסריח).

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזבו כתמי דם, בואו נדבר על כתם לתדמית: יש כאן (בשרשור, לא בפורום) לא פחות משלושה בעלי GTI MK5 שלוש דלתות שחורות. אמנם מתוך הבעלים רק אייל יכול באמת להחשב לערס, אבל עדיין, אני מרגיש כאן בחברה עויינת (ד"א, אחד מכם נסע הבוקר באיזור 11:00 על כביש 4 לכיוון דרום?).

איתן, חבל על הטנדר, היית הולך ישר למושב של הXR - הוא גם ככה אדום, אין מה ללכלך. הוא גם מאוד רך ונוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מאחר ופותח השרשור לא הוכיח עדיין,בצורה רשמית (עם תמונות של הבחורה בצמוד לאבטיח,כמקובל) שמדובר בכתמי דם מבחורה, לא נותר לי אלא לשאול:

אז מה,איך היה לשבת על הידית הילוכים ?...

מקווה לפחות שזה היה ברכב ידני,יש לו לפחות "תפוח" קטן יותר...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עזבו כתמי דם, בואו נדבר על כתם לתדמית: יש כאן (בשרשור, לא בפורום) לא פחות משלושה בעלי GTI MK5 שלוש דלתות שחורות. אמנם מתוך הבעלים רק אייל יכול באמת להחשב לערס, אבל עדיין, אני מרגיש כאן בחברה עויינת (ד"א, אחד מכם נסע הבוקר באיזור 11:00 על כביש 4 לכיוון דרום?).

איתן, חבל על הטנדר, היית הולך ישר למושב של הXR - הוא גם ככה אדום, אין מה ללכלך. הוא גם מאוד רך ונוח.

למה אני יכול להחשב כערס? :)

רועי - רוב הרכבים שנמכרו הם בצבע שחור. זה לא מותיר הרבה ברירות לקוני היד ה2. (לא שהאופציות האחרות כאלה מלהיבות : אדום ולבן)

אגב לדעתי לפחות אחד מבעלי הGTI האחרים בשרשור הזה הוא מחומש דלתות אם לא שניהם.

נ.ב. מה אני אשם שאתה לא עומד בהבטחות ? (אמרת שאתה הולך לשחרר את הרכב שלך באיזור ינואר 2010 8) )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צר לי לאכזב אותך, אבל מבין כל המכוניות שהיו לי בשנות רווקותי הארוכות, מעולם לא עשיתי את זה במיאטה.

דווקא בטנדר סובארו 91' שקניתי ב 7,000 ש"ח כדי להסיע את האופנוע שהיה לי - המתלים עברו התעללויות רבות ולא כתוצאה מנסיעה על במפים.

ולכל המפנטזים שהייתה מעורבת בזה בתולה, רדו מזה - אין שם כל כך הרבה דם. כולה בחורה במחזור

פעם הבאה לפני שעושים בחורה במחזור, פשוט לשים מגבת (גם בבית על המיטה, כי הדם עובר בקלות את הסדינים ומכתים את המזרון).

וברצינות: לשים קצת מיים קרים ואז לפזר מלח גס ולשפשף עם מברשת או עם היד.

אם זה לא עוזר פונים לתכנית ב': מרטיבים עם נוזל הסרת כתמים (כמו קליה) ומשפשפים ואחר כך שמים אבקת כביסה ושוב משפשפים.

אם זה לא עוזר, פונים לשלב ג': מי חמצן - אבל לשים קודם בנקודה קטנה, לראות שלא נגרם נזק.

לא אמרת באיזה צבע המושבים. על מושבים כהים לא רואים כתמי דם ואין טעם להשקיע בזה את כל הנשמה, אלא להסתפק בשלב ב' (ואל דאגה - אין לזה ריח, לשבת מזיע באוטו אחרי אימון זה הרבה יותר מגעיל מדם וגם מסריח).

רק לי המילה לשפשף קפצה לעין כל הזמן ? :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
ואללה?

לא זכור לי שסיפרתי לך :)

עמדתי לכתוב על משהו שביקשתי ממישהי שתעשה במצב הזה בשביל לא ללכלך את האוטו (בכל מקרה, רכב השכרה...) וזה נגמר בניסיון לסטירה והמשפט "אתה לא מתבייש?".

אני אוותר על הפרטים כדי לא לקבל אזהרה :)

(ואני כבר לא יוצא איתה)

אסור לכתוב "לבלוע" בפורום?

:shock:

פורסם

עדכון!

לשאלתכם, כן הריפודים בהירים.

אחרי 5-6 מגבוני בד עבים וקצת סבון ומים רוב הכתמים נעלמו. דווקא בקלות יחסית.

אחרי שהמושבים התייבשו חזרתי על התהליך שוב ועכשיו כל הכתמים נעלמו.

תודה רבה על העזרה :mm_yeah:

נ.ב.

לבחור שעשה את זה בטנדר סובארו (איתן), הייתה לך מיאטה? זה אפשרי בכלל לעשות את זה ברכב כל כך קטן?

בקושי את עצמי אני מצליח להכניס לשם...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הייתה לך מיאטה? זה אפשרי בכלל לעשות את זה ברכב כל כך קטן?

בקושי את עצמי אני מצליח להכניס לשם...

זה אפשרי, אבל אך ורק אם אתה גמד קטוע רגליים. לפחות כך אני חושב.

אגב, לפחות אתה הצלחת להיכנס.

עליי הגג לא נסגר:evil:. החור בגובה העיניים שלי.

אבל מה? אולי לטובה, כך לא יחשבו שאני :sissies:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל מה שנאמר פה לגבי הורדת דם מהריפודים תופס גם לגבי מכנסי ג'ינס?

נאמר לי שהכתם לא יורד בכלל וחבל לנסות.

רק כדי שלא יעלו לכם רעיונות, אז זה דם של הכלב שלי או של הכלבה של השכנים (היה ניסיון תקיפה מצד הכלבה וזה נגמר בשריטה קלה אצל הכלב שלי ואצלי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לבחור שעשה את זה בטנדר סובארו (איתן), הייתה לך מיאטה? זה אפשרי בכלל לעשות את זה ברכב כל כך קטן?

כן, הייתה לי מיאטה 5 שנים ומעולם לא חשבתי אפילו לקיים בה פעילות שכוללת החלפת נוזלים מכל סוג שהוא בין בני אדם. במקרה נתקלתי עכשיו בהודעה שלי מלפני 5 שנים כשקיבלתי רכב מהעבודה ושאלתי בפורום הטכני מה לבצע כשאני הולך להעמיד את המיאטה לתקופה ארוכה.

ותראו מי צץ לו בשרשור ההוא:

איתן, לכל הרוחות, תפטר מהנבלה. אני יודע שזה קשה, ואתה קשור אליה, אבל אתה אפילו לא מתכוון לנהוג בה כבר. אתה פשוט הולך להעמיד אותה ברחוב.. לעזאזל. יש שם בחוץ אנשים שלא מצליחים להשיג בחורות, תמכור אותה לאחד מאלו :)

פורסם
כן, הייתה לי מיאטה 5 שנים ומעולם לא חשבתי אפילו לקיים בה פעילות שכוללת החלפת נוזלים מכל סוג שהוא בין בני אדם. במקרה נתקלתי עכשיו בהודעה שלי מלפני 5 שנים כשקיבלתי רכב מהעבודה ושאלתי בפורום הטכני מה לבצע כשאני הולך להעמיד את המיאטה לתקופה ארוכה.

ותראו מי צץ לו בשרשור ההוא:

להשיג. בשביל האקט הם צריכים לקחת את הבחורה לבית של ההורים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...