Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עצבים!

פרצו לי אתמול גם לפייסבוק (ושינו לי את הסיסמא) וגם למייל (ג'ימייל) שאיתו נרשמתי לאתר, וגם שם שינו לי את הסיסמא (ואפילו את השאלת-אבטחה לשחזור הסיסמא), אז עכשיו, אני לא יכול לשחזר את הסיסמא לפייסבוק, ולא יכול לשחזר את הסיסמא למייל כי אני לא יודע מה לכתוב בתשובה לשאלת אבטחה.

שלחתי הודעתי לגוגל על האובדן של החשבון, והם השיבו לי שהם בדקו את העניין ולא הגיעו למסקנה שאני הבעלים האמיתי של החשבון. עכשיו, הם שאלו בטופס שהייתי צריך למלא, ע"מ להוכיח להם שאני הבעלים, באיזה חודש ושנה פתחתי את המייל (מי זוכר את זה בכלל?!?!) וכל מיני שאלות שאף אחד לא אמור לזכור אחרי כל כך הרבה שנים... מה עושים?

לפייסבוק גם יש אופציה כזו לשלוח הודעה, אבל זה לא טופס מוגבל אז ממש חפרתי על כל פרט ופרט שיש לי בפייסבוק (אפילו ציינתי מה אני מגדל עכשיו בפארמוויל ומתי צריך לקצור) אז אני מקווה שיחזרו אלי עם תשובה חיובית. אבל בינתיים לא ענו לי.

בכל מקרה,

מה עושים עכשיו?

יש מישהו שיודע לפרוץ לשם? ההכי חשוב זה הפייסבוק. המייל קצת פחות. אבל הפייסבוק זה המקום שאני מעביר בו כמה שעות טובות ביום.

איפה אפשר למצוא מישהו שיפרוץ לי בחזרה את החשבון? אפילו בתשלום סמלי...

ואיך אפשר להימנע מזה? אני יודע על טעות אחת בסיסית שעשיתי, וזה שהשתמשתי באותה סיסמא גם לפייסבוק וגם למייל. זה לא יקרה שוב.

מה עוד ניתן לעשות כדי להימנע מדברים מבאסים כאלה בעתיד?

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

פייסבוק יחזרו אליך בשלב מסוים.

בנוגע לג'ימייל - באיזה חשבון היית קודם? בטח מופיעה איזו הודעה על תאריך בחשבון הקודם.

להבא: תשתמש בססמה יותר מורכבת מזו שיש לך עכשיו,

עם שילוב של אותיות גדולות וקטנות, ומספרים. לא תאריכי לידה ולא השם של הכלב.

כמו כן, בכל פעם שאתה גולש במקום אחר מאשר הבית,

תוודא שהדפדפן לא יזכור שום ססמה - בקיצור, לבדוק את ה-options ב-tools.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עוד אמצעי בטיחות זה 2 סיסמאות.

אחת לדברים חשובים כמו פייסבוק, אימייל.

ועוד אחת לכל הפורומים, אתרי הורדות, וכל הבולשיט שזה כביכול סיסמא פחות מוגנת.

פורסם

נו אין פה מישהו שיודע לפרוץ לפייסבוק? או לג'ימייל, ואז אני אוכל לשחזר את הסיסמא?

hagggg55 כתב:

פורסם

לך לדף הזה, תבחר למטה "NO", תבחר ב"I believe someone has taken over my account" ותמלא עד כמה שאתה יכול (אם אתה לא זוכר את השנה והחודש שפתחת בו את החשבון, תזרוק סתם משהו בקירוב). רק שים לב שסימנת YES ב"Do you use Gmail with this account?", זה יפתח לך עוד אפשרויות כמו חמשת הכתובות ששלחת אליהן הכי הרבה מיילים ותוויות שהיו לך.

לחבר שלי קרה בדיוק את אותו דבר, הוא מילא את הדף שחזור הזה (בתאריך פתיחה הוא סתם חרטט משהו) וחזרו אליו אחרי כמה שעות עם לינק לאיפוס ססמה, אם אתה ממלא את זה כמו שצריך אין שום סיבה שלא תקבל את החשבון בחזרה.

*סליחה על הכתב, לא הצלחתי לתקן את זה ואין לי כח לכתוב הכל מחדש :?

פורסם

עשיתי את זה כבר. מילאתי את הטופס שלהם פעמיים. אבל זה כזה טופס מיותר. כי רוב הדברים שם לא השתמשתי בהם בכלל, ואין מישהו שבאמת זוכר את תאריך הפתיחה של החשבון שלו. או אם הוא קיבל הזמנה או לא לפתיחת החשבון. רבאק, עברו יותר מ3-4 שנים. מי יזכור את זה עכשיו?

בכל מקרה, את הטופס מילאתי ושלחתי פעמיים, והם חזרו אלי ואמרו שאחרי בדיקה הם לא השתכנעו שאני הוא הבעלים החוקי של היוזר.

איזה גרועים. מה עושים עכשיו?

hagggg55 כתב:

פורסם

הצעה ידידותית: אל תכנסו בכלל למייל ממחשבים ציבוריים, יכולים להיות שם כלמיני חולירות (keyloggers וכו') שיגרמו לדברים כאלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבנתי שיש איזה קטע שפורצים לשחקנים כבדים בפוקר של הפייסבוק...

בדיוק יום לפני זה עשיתי רווח של 10M. איך זה יכול להיות קשור?

איך מישהו ששיחקתי נגדו, אפילו בלי שהוא בחברים שלי, יכול לפרוץ לי לחשבון. וגם לג'ימייל?!

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...