Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז המצב הוא כזה,אחרי כמעט חודשיים שאני מתנייד על הרכבים של אבא ולפעמים של דוד, עקב המכירה של הסיוויק שלי החלטתי שזה לא יכול להמשך ואני צריך רכב להתנייד איתו גם בשעות היום ללימודים וכו'.

את הרכב מאבא או דוד הייתי מקבל רק בערב או בשבתות שהם בבית (לא שאני מתלונן,פינוק בפני עצמו לסוע על מרצדס חדשה דנדשה),אבל עדיין אני צריך את הרכב בשעות היום.

בכל אופן בדקתי מספר אופציות בתקציב שלא עולה על 50K,לא עלו הרבה אופציות עם יתרון משמעותי על הסיוויק (לא כאלה עם אחזקה שפויה בכל אופן).

לאחרונה יצא לי לשמוע מחבר ככה בחצי אוזן שמשפחתו רכשה רכב בליסינג דרך AVIS (אם זה משנה) דבר הכולל ביטוח ודלק בעסקה,הדבר היה נשמע לי מאוד מוזר שהרי חברת ליסינג תספק ביטוח ודלק על חשבונם נשמע לי "נדיב" מידי,בכל אופן החלטתי לבדוק את האופציה אבל לפני כן יש לי מספר שאלות לגבי ליסינג שאשמח לקבל עליהם תשובה.

*האם בכלל יש חיה כזאת חברת ליסינג שנותנת ללקוחות פרטיים שרוכשים רכב דרכם ביטוח ודלק עליהם ועל חשבונם?

*כמו שאני יודע,חברות ליסינג מחזיקים רכבים אך ורק בדגמים פשוטים ורמות איבזור ירודות (ללא גג שמש\מערכת מלאה\ומנועים מסורסים),האם נכון הדבר או שאפשר לקבל תמורת תוספת תשלום כמובן גרסאות יותר מפוארות ומאובזרות?

*במידה ואלך על זה,אשמח לקבל המלצות או רשמים מחברי פורום המחזיקים רכבי ליסינג ולקבל קצת מידע לגבי הפרוצדורה (כמה משלמים כל חודש,על איזה רכב,והאם יש הוצאות נלוות מסביב או שאין והכל על חשבון חברת הליסינג ונכלל בתשלום החודשי?)

בתודה מראש-שגיא =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יש חיה כזאת, זה נקרא ליסינג תפעולי ללקוחות פרטיים. הלקוח משלם תשלום קבוע בכל חודש, שכולל גם את עלות הרכב וגם את העלויות מסביב. זאת לא נדבנות של חברת הליסינג, ההוצאות האלו מחושבות בתוך התשלום החודשי שהלקוח משלם לחברת הליסינג.

יש חברות ליסינג שיסכימו להשכיר לך כל רכב שרק תרצה בכל רמת אבזור שרק תרצה, אבל כמובן שרכב יקר ומאובזר יותר יתבטר בתשלום חודשים גבוה יותר. אם אתה מדבר על רכישה של רכב משומש מחברת ליסינג, אז בוודאי שאפשר לבקש גרסאות מאובזרות יותר אבל לא שבקשתך תענה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במידה ואני רוצה רכב חדש נגיד מאזדה 3 עם מנוע 2000 ברמת אבזור גבוהה,או הלאנסר החדשה דגם LIMITED שזה הרמת איבזור הכי גבוהה עם סנרוף וכו',מה בערך התשלום החודשי? 1.5~2? או שיש לצפות אפילו לסכום גבוה יותר?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

סביר מאוד להניח שמדובר בסכום שיהיה גבוה מ2000 ש"ח בחודש, אם העסקה כוללת גם את עלות הרישוי השנתי, הביטוחים והאחזקה השוטפת.

יש עשרות אתרי אינטרנט בהם תוכל להשאיר את פרטיך ולקבל הצעת מחיר לליסינג כבר מחר בבוקר. חפש בגוגל.

פורסם

בשביל גירסאות פרטיות ומאובזרות משלמים יותר.

ב-50K כיום אפשר להוציא מהמגרשים של חברות הליסינג רק מכוניות כמו יונדאי גטס או אקסנט. היו גם כמה פונטו גרנדה.

הכל עם מנועים מוחלשים ואבזור נחות יותר.

אם מוכנים להתפשר, זו עסקה לא רעה בכלל. אם אתה רוצה מאובזר, תרד בשנתון ותקנה דרך YAD2.

פורסם

לא מפריע לי לשים את ה50K בתור מקדמה ולתת עוד 1.5K בערך כל חודש למשך 3 שנים,אני אומנם סטודנט אבל מכניס קרוב ל6K חודשי,האופציה של הליסינג קרצה לי מפני שזה כולל ביטוח ודלק וטיפולים מה שמוריד לי דאגות מהראש.

ודווקא ראיתי שבAVIS מציעים את המאזדה 3 בצורתה החדשה שנת 2008 תמורת מחירון של 82 אלף ש''ח,הבעיה היא מה יהיה המחיר עבור דגם עם מנוע מחוזק של 2 ליטר,יש דרך לבדוק?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אז בשביל מה אתה צריך להתעסק עם החברות תיווך האלה שיקחו סתם עמלה?

לכל סוכנות רכב חדש יש אופציות מימון מגוונות, כולל אופציה להשאיר שליש מהסכום, לשלם תשלום חודשי (בד"כ שליש מסכום העיסקה) ולאחר 3 שנים להחליט לעשות טריידאין או לשלם את ההפרש ולהעביר את הרכב לבעלותך.

כל עוד אתה לא יוצא מהגלגל הזה (כלומר כל 3 שנים משדרג) אתה לא מרוויח/מפסיד (מבחינה כספית, מבחינת נוחות ברור שיש פה יתרון) אבל ברגע שאתה יוצא מהעיסקה אתה משלם "קנס" כי הסכום הכולל הוא בד"כ גבוה מאשר אם תכנס לסוכנות ותקנה את הרכב ללא מימון (כמובן יש פה עניין של ריביות וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אז בשביל מה אתה צריך להתעסק עם החברות תיווך האלה שיקחו סתם עמלה?

לכל סוכנות רכב חדש יש אופציות מימון מגוונות, כולל אופציה להשאיר שליש מהסכום, לשלם תשלום חודשי (בד"כ שליש מסכום העיסקה) ולאחר 3 שנים להחליט לעשות טריידאין או לשלם את ההפרש ולהעביר את הרכב לבעלותך.

כל עוד אתה לא יוצא מהגלגל הזה (כלומר כל 3 שנים משדרג) אתה לא מרוויח/מפסיד (מבחינה כספית, מבחינת נוחות ברור שיש פה יתרון) אבל ברגע שאתה יוצא מהעיסקה אתה משלם "קנס" כי הסכום הכולל הוא בד"כ גבוה מאשר אם תכנס לסוכנות ותקנה את הרכב ללא מימון (כמובן יש פה עניין של ריביות וכו').

אבל לדוגמא בסוכנות של מאזדה,איפה תמצא אחת חדשה (מאזדה 3 למשל) עם מחירון כמו של ליסינג כולל ביטוח במחיר =\? וכולל טיפולים וכו'?

בליסינג שנת 2009 נמכרת עם מחירון 90K בערך עם ביטוח וטיפולים על חשבון החברה (כמובן נוסף כסף בתשלום החודשי),זה הקטע שקרץ לי,הביטוח,כי לבטח רכב חדש לנהג חדש במחיר הזה קונים רכב נוסף וסתם לידע כללי זה חוצה את גבול ה15K+ ללא מאמץ.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אתה מתעקש לעשות חישובים על ריק במקום להרים טלפון לשתיים-שלוש חברות ליסינג ולקבל מהם הצעות מחיר לליסינג תפעולי פרטי. אחרי שיהיו לך הצעות המחיר שלהם תוכל לשבת ולהשוות את עלויות הליסינג אל מול העלות של רכישת הרכב הפרטי ולקבל החלטה חכמה ונכונה כלכלית.

• תוכן חדש...