Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מדבר בשם בעלי הרפדיה או המוסך, ולכן התשובות לא יבואו ממני.

אני מסכים איתך שיש בעיה, אתה יצאת מאוכזב, ובעל מקצוע איבד לקוח.

פשוט במקום ישר לעבור להשמצות בסגנון "בארץ לא יודעים ללת שרות" תנסו לראות את התמונה כולה, אני רשמתי מספר סיבות

להתנהגות כזאת של בעלי מקצוע.

וכן, יש מצב שלא רוצים לקחת את העבודה שלך, כי יש עבודות יותר דחופות, יותר קלות או יותר רווחיות.

אבל, כמו שאתה יודע - לא אומרים "לא" ללקוח, מנסים "למרוח" אותו, עד שיעזוב בעצמו.

----------

ועוד תוספת קטנה- אם בעל המקצוע אומר לך "אני צריך לבדוק" - פירוש הדבר הוא - "אין לי את החלק, ו99% שלא יהיה)

אם יש לו את החלק, או שהוא יודע בסבירות גבוהה, שהוא יכול להשיג אותו - הוא יאמר לך "יש לי" ללא בילבולי מוח.

פורסם

אני מדבר באופן כללי ולאו דווקא על תחום הרכב.

כאחד שהיה עמוק בתחום השירות בעברי,אני יכול להגיד כמעט בוודאות שהרוב המוחלט של האנשים כן יודעים להעריך שירות טוב ומקצועי ובדרך כלל אנשים אלו הם לקוחות חוזרים ואף לקוחות ממליצים, ככה ששירות טוב,מקצועי ואדיב,מניב בדרך כלל פירות עתידיים ולאו דווקא רק פירות מיידיים,הבעיה היא שבאמת ישנם יותר מדי בעלי מקצוע בכל מיני תחומים שהמושג אדיבות לא נמצא בלקסיקון שלהם,הם רואים את השקל על הרצפה עכשיו ולא את ה100 שקל שיבואו בעוד חודש ולכן "מריחה" של לקוחות נראית לגיטימית בשבילם.

דבר נוסף בקשר למה שרשמתי קודם, בעל מקצוע שמבזבז חלק ניכר מהיום שלו בהמון דברים שקשורים לעבודה ,אבל לא בלעבוד ולהרוויח כסף, כנראה שכן צריך עזרה שתפנה לו זמן לעבוד ולהיתפרנס, מזכירה ,גם אם תעלה לו 6000 או 7000 ש"ח בחודש יכולה לפנות לו זמן להכניס סכום כפול מזה בנוסף למה שהוא מרוויח בד"כ.

אבל זאת רק דעתי.

פורסם
להחזיק פקידה שמרוויחה 4000 שקל עולה לבעל העסק הרבה יותר.

אם אתה חושב, שהאנשים האלו (גם כאלו שמפוצצים בטלפונים ובעבודה) מרוויחים מיליונים, אתה ממש טועה, עלות אחזקת פקידה יכולה להגיע ליותר ממחצית הרווח של בעל העסק - כלומר זה בילתי אפשרי.

עקב הסיבה הזאת בהרבה מקרים אישתו של בעל המקצוע היא ה"פקידה" שלו.

טעות!!!

היום יש הרבה חברות(בזק אחת מהן), שמספקות מענה טלפוני להשארת הודעה,

בתשלום זניח(יחסית לתועלת),

צריך רק עצבים מברזל כדי לחזור לכל אחד ואחד.

----

פורסם

כאחד שהיה עמוק בתחום השירות בעברי,אני יכול להגיד כמעט בוודאות שהרוב המוחלט של האנשים כן יודעים להעריך שירות טוב ומקצועי ובדרך כלל אנשים אלו הם לקוחות חוזרים ואף לקוחות ממליצים, ככה ששירות טוב,מקצועי ואדיב,מניב בדרך כלל פירות עתידיים ולאו דווקא רק פירות מיידיים,הבעיה היא שבאמת ישנם יותר מדי בעלי מקצוע בכל מיני תחומים שהמושג אדיבות לא נמצא בלקסיקון שלהם,הם רואים את השקל על הרצפה עכשיו ולא את ה100 שקל שיבואו בעוד חודש ולכן "מריחה" של לקוחות נראית לגיטימית בשבילם.

דבר נוסף בקשר למה שרשמתי קודם, בעל מקצוע שמבזבז חלק ניכר מהיום שלו בהמון דברים שקשורים לעבודה ,אבל לא בלעבוד ולהרוויח כסף, כנראה שכן צריך עזרה שתפנה לו זמן לעבוד ולהיתפרנס, מזכירה ,גם אם תעלה לו 6000 או 7000 ש"ח בחודש יכולה לפנות לו זמן להכניס סכום כפול מזה בנוסף למה שהוא מרוויח בד"כ.

שוב פעם, אתה צודק בהחלט, אבל רק בתאוריה.

נכון, לקוחות מעריכים את השירות הטוב, לקוחות יחזרו אליך, ואני מסכים עם כל מה שרשמת.

אבל, אם תעסיק פקידה - היא במרבית המקרים לא תוכל לענות על השאלות המקצועיות וגם לא תוכל לתת יעוץ מקצועי ברמה גבוהה. היא תנתב את כל השיחות ה"מקצועיות" בחזרה אליך.

וזה מאוד מאוד אופטימי לומר, שהפקידה תאפשר לך להכפיל את ההכנסות. היא לא.

נכון, היא תשחרר אותך קצת מעומס הקשור בטיפול בלקוחקות, אבל מכאן ועד להכניס 15000 ש"ח נוספים בחודש הדרך ארוכה.

טעות!!!

היום יש הרבה חברות(בזק אחת מהן), שמספקות מענה טלפוני להשארת הודעה,

בתשלום זניח(יחסית לתועלת),

צריך רק עצבים מברזל כדי לחזור לכל אחד ואחד.

השירות הזה לא ממש יעיל, כי בסופו של דבר אתה צריך לחזור לכולם. השירות לא מספק מענה ללקוח, אם לקוח מתקשר ושואל, כמה יעלה לו לעשות תאורה בגינה - הוא יקבל תשובה "תשאיר טלפון, והחשמלאי יחזור אליך"

גם לא חסכת זמן וגם השיחות טלפון על חשבונך, במקום על חשבון הלקוח.

פורסם

מסכים עם פותח השירשור. את רוב הדברים ברכב/קטנוע שלי אני עושה לבד כי התייאשתי מנותני השירות פה בארץ. תמיד אני מרגיש לא נעים על זה שאני מגיע למקום כולשהו עם הרכב, ומשלם לו כסף כדי שיעשה את העבודה שלו בגלל הדברים שציין פותח השירשור.

:roll:

פורסם
בעלי מיקצוע טובים מאוד מבוקשים. תמיד כל לקוח חושב שנושא שלו הכי דחוף בעולם ולבעל מיקצוע אין משהו יותר חשבו להתעסק מאפשר להחליף לו איזו גומייה ברכב.

צריך להתיחס לבעלי מיקצוע בתחום רכב בהבנה, בסובלנות וסבלנות, הם עובדים בד"כ קשה ובתנאים קשים מאוד.

אני מתעייף רק מלהיות יום שלם במוסך, ואני רק מסתכל. תחשבו עד כמה קשה בתנאים האלה לעבוד יום שלם, לעשות את העבודה במיקצועיות, בדייקנות ולא לשכוח לסגור ברגים, גם ביום שישי אחרי צהריים.

אבחנה מדוייקת.

יש סיבות לגישה הזו של נותני השירות,

זה לא אמור להיות כך, אבל יש הצדקה מסויימת (למרות שאני לא מסכים להתחמקות הגורפת הזו).

-

פורסם

תופעה כללית בארץ.

ייתכן שהגורם לה הוא לקוחות נודניקים שמוציאים לבעל המקצוע את המיץ,

אבל התוצאה בסופו של דבר היא שבתחומים מסוימים צריך באמת לרדוף אחרי הבנאדם כדי לשלם לו,

ושלא תעז לנסות אפילו לבקש משהו קצת שונה מהמקובל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...