Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני צריך את העזרה לראות אם הפגמיים שיצאו בבדיקה לא רציניים מידי....

סרן קידמי ומערכות היגוי: מיתלה קידמי-לתקן\לכוון זוויות מתלה.

קפיצים-בולמי זעזועים:בולם קידמי ימיני פגום,להחלפה...

מערכות בלמים- בלמיים קדמיים:לתקן צלחות\דיסקים\תופים.

צמיגים- אחורי שמאל פגום,צמיגים לא תואמים.

שלדת הרכב-צמב פנימי:משמעות שולית,לתיקוןמראות פנימי\חיצוני=תיקוני מרכב, משמעות נמוכה:סימניפגיעה מלפניים,סימני תיקון בתא מנוע+חומר,תיקוני מרכב וצבע,הוחלפו חלקי מרכב,כנף קידמית שמאלית הוחלפה,מעיכות\שריטות צבע+פגמים...

מה אתם אומרים על זה אני לא כל כך הבנתי אם תוכלו להסביר אם כדי לקחת הבן אדם רוצה 74000 המחיר מחירון שלו הוא 87000 מה אתם אומרים אני באמת צריך את העזרה שלכם?

פורסם

פגיעה מלפנים - הוסבר לך במה מדובר? האם נאמרו המילים קצה שלדה?

שאר הדברים לא רציניים ורק ידרשו יישור קו לאחר הקנייה (זוג בולמים, בלמים).

האם הרכב היה יד ראשונה בליסינג?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן אני קונה מליסינג והרכב היה בליסינג הוא עבר 70000 קמ"ש וכל הבולמים תוקנו ולפי מה שהבנתי הפגיעה הייתה מכה מקדימה הנהג ניכנס בקטנה באיזה רכב לפי מה שהבנתי....

המחירון שלו הוא 87000 ורוצים 74000 מה אתה אומר כדי לקחת?

פורסם

אם אתה לא סופר לחוץ על רכב אז אני ממליץ לחפש מאזדה 3 אחרת שלא עברה תאונה, מניח שלא יהיה מאוד קשה למצוא.

פורסם

נשמה שלי היא לא עברה תאונה פשוט הבן אדם שהיה לו הרכב ליפני ניכנס בקטנה באיזה רכב והנזק הוא רק החלפת כנף יעניי במפר קידמי.... אני מאמין שזה לא נורא אין עליו איזה תביעה של ביטוח או משהו.

פורסם
סימני תיקון בתא מנוע+חומר,תיקוני מרכב וצבע,הוחלפו חלקי מרכב

סימני תיקון בתא מנוע+חומר זה לא כזו תאונה "קלה".

מעבר לזה - המחירון גבוה בצורה מופרכת. לשם השוואה, ביד2 המחירון הוא 78000 ועם השקלולים זה יותר למתחת ל-70000. לא הייתי קונה ביותר מזה. יש מספיק מזדות 3 אקטיב בשוק...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שמצחיק בלוי יצחק המחיר מחירון הוא 87000 ש"ח וסליחה על הטעות חברה רוצה 70500

אם היו תיקוני בתא המנוע מה זה אומר שאיזה תאונה הרכב עבר?

פורסם

אם כך, המחיר גבוה לדעתי. הרכב הזה בעייתי מבחינה סחירותית עקב הפגיעה שלו בחזית, במיוחד כשהשוק מוצף במאזדות 3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי כל הסעיפים של "לכוון" או "להחליף" (בולמים / סרן קדמי / צמיגים) – לא משמעותי. אלה תיקונים קטנים.

לגבי המרכב – לפי מה שאני מבין מדובר באיזה תאונה (לא קשה מדי) של "חזית – אחור". תיקונים בתא מנוע יכול להיות גם יישור פח או משהו כזה. אם הייתה פגיעה משמעותית (קורה קדמית, לדוגמה) – זה היה מצוין. תתמקח על המחיר, אבל אם הרכב נראה לך – זאת אופציה.

• תוכן חדש...