Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בחור 190 גובה והגיע השנה זמני להחליף רכב מהחברה.

לפני כמה אפשרויות אך לצערי השנה הם הצטמצמו דרמתית. הסיבה היא גובה האוטו בתוך הסלון. גם מזדה 3, גם I30CW וגם קורולה נראים לי קטנות. אני מוריד את מושב הנהג עד הסוף למתה וכמעט מגיע לתיקרה. כל האירופה לעומת זאת עדיין מתאימות שזה פורד פוקוס ופלואנס החדשה.

לפני זה הייתי נוסע במזדה 3 הישנה ופורד פוקוס, ולא הרגשתי בשום אי נוחיות. אני תמיד נוסעה עם גם מושב מאונך ויושם זקוף באוטו. אך ראיתי כמה וכמה אנשים שמורידים את גם המושב ויוצרים לעמם מצב של חצי שכיבה או קורסת טלוייזיה.

האם מי שנוסע במצב החצי שכיבה הוא זה שעושה לא נכון, או זה רק נושא של הרגלים?

אני מאוד רציתי לעבור יפנית, ולכן השאלה לאלה הגבוהים מבינינו, מה הייתם עושים?

תודה.

פורסם

אם זה רכב מחברה, פשוט תעבור לפלואנס. גם אני מטר 90 ואני יושב (לפחות מנסה) בקורולה 07 שלי באותה צורה כמוך. אבל מה לעשות, רצה המהנדס היפני ואני לא יכול גם להגיע לדוושות כמו שצריך וגם לא לשבור את המפתח עם הברך באותו הזמן, שלא לדבר על להעביר את הרגל לברקס למרות הכיוון של ההגה.

הפלואנס אמורה להיות הכי נוחה מכולם. תעשה נסיעת מבחן על הפלואנס, על הפוקוס ועל הI30CW שאמור להיות הכי גדול. במילא אם זה מחברה, לך זה יעלה אותו דבר.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

סליחה על בילבול אני אסביר את עצמי שוב.

אני כרגע נוסע על פוקוס - והיא בסדר גמור!

אין לי אפשרות לקחת פוקוס חדשה.

הבחירות שלי הן: פלואנס, מזדה 3, I30 וI30CW.

בדקתי את כולן, ורק בפלואנס אני מרגיש כמו בפורד.

הבעיה היא שאני נסעתי על פורד לא מתוך רצוני אלא בגלל זה מה שנתנו בזמנו, ואני לא ממש רוצה אותו דומה. אני הרבה יותר מעוניין בהצ'באק או סטיישן.

השאלה היא האם למישהו היה ניסיון של נסיעה באוטו "קטן" והאם זה שאני ממש רוצה את I30CW שווה את המעמץ לשנות הרגלי נהיגה ולנהוג עם משענת גם מורדת לאחור, או שאני אסבול כל שלושת השנים של ההתחייבות.

פורסם

היונדאי דווקא די מרווחת מקדימה.

אני גם לא בחור קטן ודווקא במאזדה הסתדרתי לא רע [אני 1.80].

מה שכן בפוקוס ברך ימין והדשבורד של הרדיו תמיד רבו על המקום.

אתה יכול לבקש מחבר לעבודה להיכנס ולבדוק את הרכב ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני בדיעה, שצריך לקחת רכב נח ומתאים,

ולא לקחת רכב שכרגע לא נח לנהוג בו כדי לנסות להתרגל לחוסר נוחות.

לכן הייתי בוחר ברנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם מזדה 3, גם I30CW וגם קורולה נראים לי קטנות. אני מוריד את מושב הנהג עד הסוף למתה וכמעט מגיע לתיקרה.

מוזר. ישבתי בקורולה ולא היתה לי בעיה.

יהודה

פורסם
היונדאי דווקא די מרווחת מקדימה.

אני גם לא בחור קטן ודווקא במאזדה הסתדרתי לא רע [אני 1.80].

מה שכן בפוקוס ברך ימין והדשבורד של הרדיו תמיד רבו על המקום.

אתה יכול לבקש מחבר לעבודה להיכנס ולבדוק את הרכב ?

בדקתי את כולם אישית, פשוט לא ידעתי האם זה שהרכב בסלון "נמוך" ממש מפריע לזמן ארוך.

מוזר. ישבתי בקורולה ולא היתה לי בעיה.

יהודה

אני יודע שגם במזדה הלא חדשה אין בעיה.

בסופו של דבר האופק קצת התבהר, ויתכן ואוכל לקחת פוקוס 5 דלתות.

אך אם לא כניראה אלך על רנו.

• תוכן חדש...