Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

ננעלתי על יחידת מדפים שאותה אני רוצה לקנות --> לינק

מצב ברירת המחדל שלה הוא על רגליים אאל"ט.

איך אני תולה דבר כזה על הקיר? צריך לקנות ווים מיוחדים? או שלשאול את המוכר שם באיקאה?

ועוד דבר, האם ניתן לקדוח בחדר ממ"ד? ואם כן, האם צריך ציוד מיוחד?

תודה!

172

פורסם

מה אתה הולך לשים בספרייה הזו? הרבה ספרים? על מנת לשאת משקל כבד יש צורך בשפצורים.

לקדוח בממ"ד - מקדחה במצב רטט תעשה את העבודה - פטישון יעשה את העבודה קלה :wink:

:turn-l:
פורסם

ממליץ לך להשקיע ולרכוש ג'מבואים, מכוון שאתה קודח בקיר של ממד עדיף שתקדח כמה שפחות כי זה יהיה קשה.

2 -3 ג'מבואים יעשו את העבודה ויחזיקו לך את המדפים.

S2000

פורסם

יש מין פחית כמו משולש ישר זוית שאתה מחבר בחלק האחורי העליון של הכוורת (יש על הפחית את החורים ככה שאי אפשר להתבלבל).

כמו בארונות מטבח בחלק העליון.

אצלך הייתי מציע לשים פחיות כאלו גם בחלק התחתון של הכוורת ודיבלים רגילים יספיקו אם זה בממ"ד.

פורסם

מסכים לגבי הפחיות, וחושש שגם הן לא יספיקו. ב"גב" עשוי מזונית (בערך חזק כמו קרטון) ולהבנתי גם המדפים חלולים (חלת קרטון ממוחזר זה המילוי). 4 "פינות לתלייה" מפח מגלוון יחזיקו את העסק בתנאי שלא תעמיס יותר מדי - אל דאגה - הן מוסתרות מאחורי המזונית והספרים.

אם המשקל הולך להיות כבד, עדיף לקחת דגם מעץ מלא - או לפחות פרופיל שבבית מלא - שיהיה ל"פינות לתלייה" למה להתחבר.

פורסם

תודה רבה! נראה לי שאני אשאל את המוכר אם נהוג לתלות את היחידה על הקיר.

כמובן שאני לא אחבר את ה"פחיות" למזונית, אלא למסגרת היותר "יציבה", נכון?

ומה זה ג'מבואים?

172

פורסם

כן, וגם החיבור למסגרת הוא חלש. אם הארונית מותקנת נמוך, אולי כדאי שתתקין גם מחזיקי מדפים מתחת לארונית (באופן נסתר).

ג'מבו הוא סוג של דיבל מתכתי לעומס כבד. אתה לא צריך כאלו כי החולייה החלשה אצלך היא החיבור לארונית.

פורסם

האם הארונית מספיק נמוכה והתומכים מספיק קצרים, מי שיעמוד מול הארונית לא יראה אותם והם יהיו נסתרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ת'אמת שאני רוצה לתלות את היחידה מעל שולחן העבודה שלי... אבל ממש לא איכפת לי שיראו את המחזיקים... אני אמצא משהו מעץ.

תודה לנגרי הפורום!

172

פורסם

יש במלאי תומכים מעץ, 28 ס"מ. הארונית שבלינק

די עמוקה (40 ס"מ), כך שתצטרך לפחות 3-4 מהם.

קיימים תומכים דומים/זהים בהום-סנטר ושות'.

http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={DFC51214-705D-4D33-BBC3-663DDE6B488B}&details_type=1&itemid={8B19CD68-FF31-474A-B068-4731AA3A8F8F}

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אהלן חברים ותודה לכם עד כה.

קניתי אתמול את היחידה ולא מזמן סיימתי להרכיב אותה - עכשיו צריך לתלות אותה.

אני לא מצליח להבין את הוראות התליה, אולי תוכלו לעזור לי... הנה הPDF עם ההוראות:

http://www.ikea.co.il/files/Construction_Guides/80102151.pdf

בעמ' 5-6 של הPDF מוסברת התליה באמצעות ריבועים כאלה מפלסטיק שהם מספקים. ממש לא הבנתי איך זה מתבצע, זה נראה ממש לא עמיד.

למישהו רעיון איך מבצעים את התליה? יש לציין שגב היחידה הוא מסיבית דקה והקיר הוא קיר ממ"ד.

תודה רבה!!

תומר

172

פורסם

כיוון שגב היחידה דק ולא מסוגל לשאת משקל, הקשקפלוצים (ואני לא בטוח שזה שמם המקצועי) אמורים להעביר את רוב המשקל אל צידי הארונית. זה אולי נראה לי עמיד, אבל רוב המוצרים של איקאה נראים כך ואיכשהו מחזיקים מעמד :lol:

טוב, זה כנראה לא נועד למשקלים כבדים. אל תמלא את הארונית בספרי היסטוריה עבים. זה לא יחזיק.

איך תולים? מחברים את שני הקשקפלוצים לצד של הארונית. מסמנים את המיקום הרצוי בעזרת עיפרון (לאחר מדידות כמובן) וקודחים. כיוון שמדובר בממ"ד תצטרך מקדחה רוטטת וקצת סבלנות, או פטישון. לתוך הקדח מכניסים דיבל. מרימים את הארונית, ממקמים, מכניסים בורג לדיבל ומקווים לטוב.

אם זה נופל - אמרתי לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...