Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3881686,00.html

אני חושב שהם צריכים להעלות את הסכום כי ב3K אין משהו אחר לקנות אז לא כדאי לגרוט.

מי שמחזיק את הרכבים האלו ,בדרך כלל לא ירוץ לקנות רכב חדש -אחרת הוא כבר היה עושה זאת מזמן...

מה דעתכם על הקריאה הזאת?

מסכים איתך. בארה"ב הסכום הוא 3,000$ כאשר מחיר של רכב חדש הוא כמעט חצי מהמחיר של רכב בישראל,

ככה שהתכנית בשלב זה לא ממש אטרקטיבית, אלא אם מדובר ברכב שכבר לא מתפקד ובעל הרכב היה "זורק" את הרכב ללא

התכנית. בקיצור, טעון שיפור.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוגרי, הגרוטאה האדומה לא שווה יותר מ-3000. :wink:

וברצינות עכשיו - אני לא מבין על מה ההתרעמות. נכון, הסכום די מביש, אבל המדינה לא טיפשה - מדובר בסכום מספיק גבוה בשביל שלא מעט אנשים יעיפו גרוטאות ישנות שאחרת היו נשארות להרקיב. זה בפירוש מצב של win-win.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טסוקי, אתה לא לבד.

היום קיבלתי את אותו מכתב, למרצדס שלי, שרק החודש קיבלה מנוע חדש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

"הגיע הזמן להעיף את הרכב הישן"

גסות רוח לשמה, חוסר רגישות!

היה אפשר לנסח את המכתה הזה בצורה אחרת לגמרי, מבלי לפגוע ברגשותיהם של הבעלים.

איך אמור להרגיש אדם שאין לו תקציב לקנות רכב חדיש ומשוכלל ב-100,000 שקל??

איך הם מעזים לשלוח כזה מכתב לאנשים שבבעלותם כלי רכב עם רשיון "אספנות"?!

מה נראה להם, שאותו רכב עתיק, שלו עדיין טסט בתוקף, (שזה כבר מסמל משהו) ישלח לגריטה בשביל ה3000 שקלים שלהם??

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

נו באמת, הרי אף אחד לא באמת מתכוון לגרוט פה רכבי אספנות מושקעים.

אבל, תאמין לי שאם הייתה לך סיאט מלאגה שנת 88 עם דשבורד שמרוב שהוא מתפרק חצי ממנו נשאר צמוד לאוטו וחצי ממנו כבר עליך - היית בכיף מעיף אותה בתקלה הראשונה.

שכן שלי מכר סיטרואן ZX שנת 94 במחיר של 2500 ש"ח, שהייתה תקינה לגמרי - רק כי הייתה 10 ימים לפני טסט והוא לא רצה לתקן את הליקויים שלה ולשלם אגרה.

די ברור שאם הייתה לו את האופציה, היה מוסר אותה לגריטה ב-3000 ש"ח ואנחנו היינו מרוויחים מכונית אחת פחות על הכביש.

פורסם
סיאט מלאגה שנת 88 עם דשבורד שמרוב שהוא מתפרק

לסיאט מלאגה, ולאיביזות של 88, כבר ב-89 לא נשאר דש בורד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בדלתא (הרומנית) חסכו גם את זה - היא כבר הגיע מפורקת, (בגלל זה היא היתה זולה) :lol:.

"גם אתה יכול 88".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למה?

הניסוח הזה מדויק ונכון.

לצד מיעוט מבוטל של ריכבי אספנות מתוחזקים ושמורים, ישנן על הכביש גם לא מעט גרוטאות ממונעות שמקומן בפח האשפה.

תחשבו על הכעס שבלבכם, כאשר בסופו של פקק שגזל לא מעט מזמנכם, אתם מוצאים רכב תקוע מהקולקציה הזו.

טוב יהיה אם המכוניות האלה יגרטו בהקדם האפשרי.

פורסם

אז אם ככה בוא נרחיב את תכנית הגריטה לכל כלי הרכב שנתקעים?! לרבות כאלה עם פנצ'רים.. ממש זוועה.

אני הייתי מציע לגרוט את הגטס 2007 שהייתי תקוע בגללה רבע שעה.

ומה עם אותם אנשים שאין להם תקציב לקנות רכב חדש?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

היה אפשר לנסח את המכתה הזה בצורה אחרת לגמרי, מבלי לפגוע ברגשותיהם של הבעלים.

איך אמור להרגיש אדם שאין לו תקציב לקנות רכב חדיש ומשוכלל ב-100,000 שקל??

איך הם מעזים לשלוח כזה מכתב לאנשים שבבעלותם כלי רכב עם רשיון "אספנות"?!

מה נראה להם, שאותו רכב עתיק, שלו עדיין טסט בתוקף, (שזה כבר מסמל משהו) ישלח לגריטה בשביל ה3000 שקלים שלהם??

אוי נו באמת... אתה חושב שפקידה במשרד התחבורה מקלידה כל מכתב אישית? הזינו נתונים במחשב להפיק מכתב לכל רכב שנמצא מעל 20 שנים על הכביש ושלחו את המכתבים לבעלי הרכבים. על איזה חוסר רגישות אתה מדבר בכלל?

פורסם

רובן המוחלט של המכוניות שמגיעות לגריטה מצויות במצב סופני בהחלט, ולבעליהן זו הזדמנות מצויינת לקבל 3K במקום 400-500 ש"ח בפירוקיות.

מכניות שמורות וטובות לא יגיעו לגריטה בטווח זמן הקרוב אלא כאשר יזדקקו לתיקון יקר שלא יהיה כדאי כלכלית.

אני אישית מכיר מספר בעלי סובארו שלא יעלו בדעתם למסור את המכונית לגריטה, מהסיבה הפשוטה ש 3K לא יאפשרו להם לקנות מאום, ואם כן הם צריכים לשלש את התקציב ולקנות מכונית במצב לא ידוע בעליל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אז אם ככה בוא נרחיב את תכנית הגריטה לכל כלי הרכב שנתקעים?! לרבות כאלה עם פנצ'רים.. ממש זוועה.

אני הייתי מציע לגרוט את הגטס 2007 שהייתי תקוע בגללה רבע שעה.

ומה עם אותם אנשים שאין להם תקציב לקנות רכב חדש?

ומה לדעתך יקרה אם תוכנית הגריטה תורחב לכל כלי הרכב?

הרי התוכנית היא רשות ולא חובה, האם יש סיכוי שהרכב שלי (בסמלון) ייגרט רק כי אני יכול לקבל עליו 3,000 ש"ח? הרי רק אגרת הרישוי השנתית עלתה לי יותר.

האם היונדאי 2007 תיגרט? ברור שלא, כל בר דעת ישלם עליה יותר מ- 3,000 ש"ח.

מי כן ייגרט? כלי רכב שלמרות גילם ה"צעיר" (ביחס לתוכנית) אינם שווים להערכת הבעלים יותר מ- 3,000 ש"ח. בהערת אגב אציין שהבעלים הוא זה שיודע טוב מכולם מה שווה הרכב, אם זו ההערכה שלו, אז ייטב לכולם אם הבונבוניירה תהפוך לשבבי מתכת.

עוד דבר קטן, הזכות לנסוע ולנהוג ברכב היא זכות שרמת סף בצידה, רמת סף הן באשר ליכולת הרכב והן באשר לכישורי הנהג. לכן כל אחד נדרש לרשיון נהיגה, לכן רכב מהסוג הזה צריך להיות מורד מהכביש.

• תוכן חדש...