Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה קצת מפספס את הפואנטה.

המטרה בתוכנית הגריטה היא להוריד מהכביש מכוניות מיושנות, מזהמות ובלתי בטוחות.

המטרה היא לא לצ'פר ב 3K כל אחד שנימאס לו מהמכונית, ובניגוד לתחומי איסוף אחרים, בתוכנית הגריטה הושקעה מחשבה, כך שמכונית ללא רישוי בתוקף אינה נכללת בתוכנית, מאחר וממילא היא נחשבת כמכונית שהורדה מהכביש או קרובה לכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חן, אני מסכים איתך, זה רק נכתב מכיוון אחר.

כתבתי ש: כל מכונית עם רישוי בתוקף, שאיננה יכולה להמכר בשוק החופשי ביותר מ- 3,000 ש"ח, טוב יהיה אם תיגרט.

אף בן אדם שפוי לא יגרוט מכונית, מכל שנת ייצור, אלא אם הוא חושב שהרכב לא שווה יותר מהסכום הזה.

רכב כזה טוב אם יירד מהכביש גם אם שנת ייצורו 2007.

כלומר - אינני מצליח להבין את פשר הגבלת שנת הדגם שבתוכנית, זה הכל.

פורסם

אני רק יכול להוסף שאני מודאג מהאספנות העתידית.

יתכן ובעתיד נצטרך לייבא בלבד מכיוון שכאן, לא ממש ישארו רכבים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני מודאג מזה שמייבאים יותר מידי ופחות מידי משמרים מה שיש כאן.

כל היופי באספנות בארץ זו העבודה העצמית,ברגע שיש יבוא נגרם נזק.

הנזק מתבטא גם בהרחקת צעירים רבים מהמועדון המוביל ה5 ,זה חבל.

כבר כעת השטח משדר הפרדה הנראית לעין בין צעירים קצרי ממון לבין יבואני הישנות,חבל.

פורסם

גם ללא תוכנית הגריטה מעטות מאד המכוניות שמגיעות לגיל 30, שהוא גיל הסף למעבר לסטטוס אספנות.

ההבדל העיקרי בין גריטה "חופשית" לגריטה "ממשלתית" הוא בתגמול אותו מקבל בעל המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני חושב שזה רעיון מצויין.

מי שיש לו רכב ישן ומלוקק ויש לו נוסטלגיה אליו לא ימהר לגרוט אותו.

אני בטוח לא באים לגריטה רכבים כמו רנו קליאו RSI, פיג'ו 205GTI, גולף G60...

אבל כן באות סובארו ג'סטי, סוזוקי סויפט, רנו 5 ועוד שלל דגמים מיושנים שהיו אצל סטודנטים/חיילים ותוחזקו בצורה לקוייה.

יש לי חבר כבר שגרט פיג'ו 309 ושדרג את עצמו לפיג'ו 306.

מי שיחפש אספנות עוד 10-15 שנים עדין אני מאמין שימצא רכבים ספורטיביים שהיו נדירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני רק יכול להוסף שאני מודאג מהאספנות העתידית.

ראובן, פעם כל רכב ניהיה אספנות בגלל שכל הרכבים שיוצרו היו מיוחדים ופעם לא לכולם היה רכב ואם היה למשהו רכב זה לא היה דבר זול. ולכן הרכבים האלו הם אספנות.

אני לא מאמין שדיאטסו שרייד תיהיה אספנות מתישהו משום שזה רכב עממי ושכל אחד יכול לרכוש.

הרכבים המיוחדים יהיהו אספנות ושמור להם מקום בעוד 30 שנה ואני בטוח שאף אחד לא יבוא ויזרוק פורשה לזבל לא משנה מאיזה שנה היא.

S2000

פורסם
אני חושב שזה רעיון מצויין.

מי שיש לו רכב ישן ומלוקק ויש לו נוסטלגיה אליו לא ימהר לגרוט אותו.

אני בטוח לא באים לגריטה רכבים כמו רנו קליאו RSI, פיג'ו 205GTI, גולף G60...

אבל כן באות סובארו ג'סטי, סוזוקי סויפט, רנו 5 ועוד שלל דגמים מיושנים שהיו אצל סטודנטים/חיילים ותוחזקו בצורה לקוייה.

יש לי חבר כבר שגרט פיג'ו 309 ושדרג את עצמו לפיג'ו 306.

מי שיחפש אספנות עוד 10-15 שנים עדין אני מאמין שימצא רכבים ספורטיביים שהיו נדירים.

אולי כדאי לעודד בעלי רכב שבין 20 ל30 שנה על ידי הקמת תת מועדון קטן שיאחד אותם ויתן להם הרגשה שאוטוטו זה מגיע והסחורה שבידם היא בעלת צביון מיוחד.

למשל,פיז'ו,פורדים,דיהטסו שרמנט,אופל D_E ,ובטח יש לכם עוד דגמים טובים.

• תוכן חדש...