Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב החדש שלי יש הגה עור מדהים והייתי רוצה לשמור עליו כחדש במשך השנים הקרובות. בנוסף ידית ההילוכים היא מעור.

ברכבים הקודמים השתמשתי בחומרים סטנדרטיים שכנראה לא הוסיפו יותר מדי לעור ואולי אף החמירו את מצבו,

רציתי לקבל המלצה מבעלי ניסיון לחומרים האלה.

(יש לי נסיון לא משהו עם חומר של ARMORAL לעור וגם של STP וטרטל שלא תרמו יותר מדי בעבר)

כמו כן, אני יודע שיש חומר כזה של הקונצרן, אשמח לקבל מק"ט/תאור או משהו (תודה מראש מרק10 :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני משתמש במוצר הזה אבל הוא לא נמכר בארץ. המושבים מקבלים חזרה את הריח האופייני שיש לעור, והם מרגישים ונראים מעולה. נסה להזמין דרך EBAY.

פורסם

במוסכים מורשים יש כמה סוגים של חומרים לניקוי עור, של ריפודים הגה וכו.. נראה לי ששווה לנסות ראיתי את זה רק לפני כמה ימים במקרה במוסך ריטס בב"ש

לא עולה יקר בין 50-100 ש"ח

מישהו התנסה?

אצלי רוב הרכב מעור, ובנתיים ניקיתי רק עם מגבונים :)

פורסם
הוא גם מנקה או רק ממרק ?

אני גם במצב דומה רק הרבה יותר חמור - אצלי כל הרכב עור :shock:

הוא גם מנקה. הוא לא נותן מראה רטוב, אלא מראה של עור חדש ורענן. גם אצלי כל הרכב עור, ובגוון בהיר, כך שהכל תופס לכלוך לעיתים קרובות.

• תוכן חדש...