Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על האלפא מיטו אבל השאלה אם יהיה אפשר לעשות טרייד עם המאזדה עליה ולהוסיף כסף באוטודיל.

אני אומר תודה יפה מאוד להורים שלי, אבל אם הם נותנים לי את הבחירה לקבל את מה שאני רוצה אז למה להתפשר?

אני לא מחפש אוטו ספורט, אני מחפש אוטו ספורטיבי - שיראה ספורטיבי, יהיה ידני, 3 דלתות, ויעשה 0-100 ב-10 שניות פלוס מינוס.

כולכם פה אמרתם לי על הסיאט איביזה שגם אני מאוד מאוד מאוד רוצה את האוטו.

אבל מה לעשות, אבא שלי מתנגד לאוטו הזה ומעדיף כל דבר אחר.

לטענתו זה פשוט "חרא" של אוטו ולמרות כל נסיונות השכנועים שלי לא הצלחתי לשכנע אותו אחרת.

אולי באמת אם אני יצליח לשכנע אותו שניקח נסיעת מבחן אז הוא יתרשם אחרת.

היונדאי I20 היא גם אופציה אבל פשוט האוטו לא ניראה כזה ספורטיבי, גם במרכז 3 דלתות.

כולכם פה התמקדתם בעיקר באיביזה ובאופציות שאני נתתי, אין עוד אופציות? משהו שלא ציינתי?

פורסם

תשאל את אבא שלך אם הוא חושב שפולו הוא "חרא אוטו".

אם התשובה תהיה שלילית (כצפוי), כל מה שנשאר לך זה להוכיח לאבא שלך שאיביזה ופולו זה אותו רכב, עם עיצוב שונה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

עם לא האיביזה שהיא מאוד משתלמת תבדוק את ה-I20 רכב מאוד מאובזר מנוע יחסית חזק(1.6 126 כ"ס), עם אני רוכש היום רכב אז המיטו הייתה נבחרת ללא ספק:wink:.

פורסם
תשאל את אבא שלך אם הוא חושב שפולו הוא "חרא אוטו".

אם התשובה תהיה שלילית (כצפוי), כל מה שנשאר לך זה להוכיח לאבא שלך שאיביזה ופולו זה אותו רכב, עם עיצוב שונה.

אני כל הזמן אמרתי לו שאיביזה זה כמו גולף.

הכוונה לאותו מנוע וסך הכל מכוניות דומות מאוד.

אבל אני ישאל אותו על פולו, כצפוי הוא יגיד שזה אוטו טוב, השאלה איך אני משכנע אותו שזה אותו רכב עם עיצוב שונה?

צריך איזה הוכחה ממשית ולא סתם לזרוק לו באוויר. [הוא לא מסתמך על מה שאומרים אנשים בפורומים, גם כאלה שמבינים יותר ממנו]

יש איזה כתבה באינטרנט או משהו על כך שזה אותו רכב?

פורסם

תודה אחי.

אבל זה לא הכי עוזר, בסך הכל רשום שזה אותה שלדה כמו הפולו החדשה.

ובנוסף רשום שם גם שמנוע ה-1600 הוא יחסית ישן, רועש ורועד.

ואני דווקא מכוון אל מנוע ה-1600 ולא ה-1400 [המבצע].

• תוכן חדש...