Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מעוניינים לעשות טרייד אין.

לתת את המאזדה 3 שלנו ולקחת רכב ספורטיבי 3 דלתות שיהיה רק בשבילי [רכב ראשון שלי, נהג חדש בן 18 וחצי] ואמא שלי תקנה לעצמה אחר כך אוטו. בינתיים היא תשתמש באוטו של אבא לנסיעות המועטות מאוד שלה.

פה אני מבקש את עזרתכם בהמלצות.

איביזה - אבא שלי לא מוכן בשום פנים ואופן הוא אומר שזה חרא של אוטו. אם יש למישהו דרך איך לשכנע אותו אחרת אני אשמח לשמוע.

רצינו פיג'ו 207 3 דלתות אבל לאבא שלי אמרו שההספקה תיקח עד 3 חודשים ואני בנאדם ממש לא סבלני שלא יחכה.

עוד הצעה, יונדאי I20 3 דלתות 1600, נשמעת ספורטיבית, אך האם היא ככה במציאות? לי היא נראית יותר מיני משפחתית ולא אוטו ספורטיבי לנהג בן 18.

בינתיים אין עוד המלצות.

הדרישות שלי מהרכב הן שיהיה 3 דלתות, אפשרות לסאנרוף, פנסי ערפל, 1600, ידני, מגנזיום [לא חובה מאחר ואפשר להוסיף אחר כך לבד], שיהיה מהיר [ באיזור ה10 שניות פלוס מינוס ל-100. יותר מינוס מאשר פלוס], בטיחותי, אמין, לא יקר מידי וזהו אני חושב.

אני מאמין שאין אוטו שיענה על כל הדרישות שלי אבל אני מחפש את האוטו שיהיה הכי קרוב לענות על הכל.

תודה לעונים ושבוע טוב מלא בבשורות טובות!

פורסם

שחתי לציין שאבא שלי הציע לי גם סובארו B3 ידנית 1500.

שקלתי את האוטו למרות שהוא לא 3 דלתות מכיוון שהוא יפה מאוד! ועוד עם סאנרוף וגם ידני אבל חוץ מנתונים על הנייר [שמראים שהוא עגלה וממש לא מה שאני מחפש] גם אחרי סיבוב על הB3 הידנית של חבר, הבנתי שהאוטו עגלתי מאוד.

פורסם

+1 על האיביזה, כל מה שצעיר צריך, גג שמש פנורמי חישוקים קלים פנסי ערפל ועוד עשרות תוספות בדגם הספורט של האיביזה.

רכב במרכב 3 דלתות במחיר חסר תקדים של 88 אלף שקל, ואל תשכח להזכיר לאבא שלך שכמובן יש אחריות יצרן ל3 שנים שיתנו לו שקט, וגם הרכב במחיר זול מאוד בעשרות אלפי שקלים ממתחרות ברמה שלו.

לדעתי הבחירה הכי טובה.

פורסם

מה זה בשבלך רכב ספורטיבי? אם מרכב 3 דלתות, אבזור שופע, ספויילרים/חצאיות וביצועים סבירים זה ספורטיבי בשבילך אז כל הרכבים ברשימה שלך הם ספורטיביים. לדעתי כל הרכבים שרשמת הם ממש לא ספורטיביים, מדובר בסך הכל בגרסא מאובזרת (בד"כ במרכב 3 דלתות) שהיבואן סתם הדביק לה את המילה ספורט.

אם אתה לחוץ בזמן וחייב רכב חדש ועכשיו אז אני חושב שהאופציה היחידה שלך היא היונדאי I20 וסיאט איביזה.

הסובארו היא פשוט רכב גרוע מכל הבחינות, הייתה לי אחת כזו כרכב חליפי ליומיים וקיללתי כל רגע. אם כבר אתה בכיוון של רכב משפחתי ידני אז הייתי הולך בכיוון של קורולה ידנית (לא ספורטיבית ולא מתנהגת אבל לפחות יהיו לך את הביצועים הכי טובים בקטגוריה) או פוקוס ידנית (התיבה הידנית מפצה על העגלתיות של הגרסא האוטומטית וחוץ מזה הפוקוס היא משפחתית מאוד מוצלחת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עוד הצעה, יונדאי I20 3 דלתות 1600, נשמעת ספורטיבית, אך האם היא ככה במציאות? לי היא נראית יותר מיני משפחתית ולא אוטו ספורטיבי לנהג בן 18.

לנהג בן 18 לא צריך "אוטו ספורטיבי". נהג בן 18, שמקבל אוטו מתנה מההורים, צריך להגיד נורא יפה תודה ולהיות מבסוט מעצם זה שיש לו גלגלים, ועדיף מהסוג שלא מפתה אותו לעשות שטויות :roll:

לעניין, האיביזה החדשה בהחלט איננה "חרא אוטו", והמבצע של "הספורט" נראה מתאים לך (הוא עדיין בתוקף?). נסה לקחת את אבא לנסיעת מבחן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בסדר - גם כשהזמנתי את הסיאט לפני יותר מחודש נאמר לי שאלו הימים האחרונים, ושהמבצע יכול להיגמר כל רגע..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מדברים פה בלא מעט שרשורים על האיביזה ה"ספורט קופה" מי ישמע זה באמת רכב ספורטיבי. כולה SC ידנית! צאו מהסרט טוב?!

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מדברים פה בלא מעט שרשורים על האיביזה ה"ספורט קופה" מי ישמע זה באמת רכב ספורטיבי. כולה SC ידנית! צאו מהסרט טוב?!

ולכן הוא יושב בול על הצרכים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...