Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גם אתם תופסים שתי חניות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה דווקה מגדיל סיכוי לנזק. בדוק.

אני פשוט חונה יותר רחוק אבל בחניה טורית.

בחניה טורית הסיכוי לנזק לאחד הטמבונים אינו פחות מהסיכוי למכת דלתות בחניה מקבילית.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני רואה מישהו שחונה על שתי חניות ולא בנמצא חניות נוספות פנויות (או שהן מרוחקות מידי), אני משתדל להשחיל את הרכב שלי בתוך המרווח הצר שנותר, גם אם משמעות הדבר שהנהג יאלץ להיכנס לריכבו מדלת הנוסע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

shlomub, צודק. אבל אני מעדיף שריטה על פגוש מאשר על הדלת. כבר יצא לי להחזיר אותו למקום אחרי "נשיקות" כאלה ואחרות.

לפותח שרשור. אני גם הייתי כזה עד שמישהוא עבר באלגנטיות עם מפתח לאורך כל האוטו. זה לא פנצ'ר ויש כאלה שיודעים לעשות את זה בשיא הטבעיות ואלגנטיות באור יום. 

פורסם
כשאני רואה מישהו שחונה על שתי חניות ולא בנמצא חניות נוספות פנויות (או שהן מרוחקות מידי), אני משתדל להשחיל את הרכב שלי בתוך המרווח הצר שנותר, גם אם משמעות הדבר שהנהג יאלץ להיכנס לריכבו מדלת הנוסע.

.

כנ"ל... 

פורסם
כמה וכמה פעמים חניתי בחניות ציבוריות בצורה מסודרת ושוב ושוב ריכבי ניזוק ממכות דלת אשר נפתחו בחוזקה מכיוון הרכבים החונים לצידי. מכורח הנסיבות ואי ההתחשבות של נהגים ברכוש הזולת, היום הוחלט להחנות את הרכב בצורה שיעמוד על שתי חניות, כך יתאפשר "מרווח ביטחון" בכל אשר נוגע לבעיית הדלתות. לאחר שחניתי עברה לידי גברת וילדיה בטרנטה חבוטה שזורקת לעברי "למה אתה תופס שתי חניות?!", כל שחשבתי לעצמי היה שלמזלי היא לא חנתה לידי אחרת הייתי מוצא עוד כמה סימנים בצידי הרכב.

היא גם צודקת וגם חכמה ...

למה חכמה ? כי היא כבר למודת נסיון,היתה חונה על שתי חניות חטפה מאחרים ורכשה טרנטע חבוט,כעת לך תצא איתה ראש.

פורסם
אתה הרבה יותר גרוע מאלה שלא פותחים את הדלת בזהירות.

אני מסכים איתך, אבל אם כל הנהגים היו כמוני - הרכבים של כולנו היו נוצצים וחסרי בלאי - תחשוב על זה :)

פורסם

.

+1.000.000

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
תשתדל לחנות בחניות פינתיות, או לחליפין בחניה מרוחקת יותר, כך מרווח הבטחון שלך מרכבים אחרים יהיה גדול יותר.

להשאיר את הרכב על שתיי חניות הוא פתרון מאור יצירתי, אך מאוד צורם לעין, ומעיד על חוסר התחשבות בסביבה, בדיוק כמו האנשים שפותחים את הדלתות על הרכב שלך.

ל'

מסכים עם כל מילה,

זה מה שאני עושה בד"כ,

וגם אני שומר על רכבי בקנאות, כמו שנאמר...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לא מתקנים עוולה ע"י עוולה אחרת.

אני משתדל לחנות בחניות שרק צד אחד חושף את הרכב שלי לדפיקות דלת.

אני גם מנסה להחנות הכי צמוד למדרכה כדי לאפשר מרווח גדול ככל שניתן מהשכן.

יתרה מכך צריך להחזיר אצבעות וללמוד לקחת הכל בפרופוציות.

לתפוס שתי חניות זה יותר גרוע מלדפוק למשהו את הדלת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

להלן הפתרון שלי:

קודם כל אני מחפש חניה בטוחה (מרוחקת, מוגבלת על ידי עמודים וכו') אם אין אז יש לי שתי אבנים בבגאג', אני מניח אותם בצידי הרכב כך שלא יחסמו מצד אחד אבל יחייבו את הנהג שחונה לידי לחנות במרחק מספיק גדול ממני כך שדלתותיו לא יפגעו בי.

נשמע אולי קצת חולני... אבל אין לי מכות פתיחת דלת ואני לא מפריע לאף אחד ובא לציון גואל.

פורסם

לא חונה בחיים בשתי חניות ומי שכן, יגיע לו למצוא את הרכב שלו שרוט מכל הכיוונים.

אני מחפש את החניות הפינתיות, שמקטינות את הסיכון בחצי וגם כשאני חונה אני מנסה להתרחק מרכבים שאני רואה על הדלת שלהם יותר סימנים של פתיחה ולהתקרב לרכבים שמורים יותר.

למי שגר בת"א, ליבי ליבי...

פורסם

פעם חבר שלי, שהתחרפן לו כבר השכל מהחוכמולגים שתופסים שתי חניות, הדפיס מדבקות "רכב זה חנה כמו מאנייק" והדביק על החלונות.

הצטרפתי אליו למסע הדבקות כזה, אם כי במבט לאחור אני חושב שזה מוגזם ולא יעיל.

תעשו טובה ותהיו בני אדם. העצה הכי טובה היא לחנות במקומות בטוחים, ולהשתדל לחנות ליד רכבים מטופחים. כמו כן במידת האפשר לחנות מקביל למדרכה, עדיף נשיקות פגושים ממכות פח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...