Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גם אתם תופסים שתי חניות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה וכמה פעמים חניתי בחניות ציבוריות בצורה מסודרת ושוב ושוב ריכבי ניזוק ממכות דלת אשר נפתחו בחוזקה מכיוון הרכבים החונים לצידי. מכורח הנסיבות ואי ההתחשבות של נהגים ברכוש הזולת, היום הוחלט להחנות את הרכב בצורה שיעמוד על שתי חניות, כך יתאפשר "מרווח ביטחון" בכל אשר נוגע לבעיית הדלתות. לאחר שחניתי עברה לידי גברת וילדיה בטרנטה חבוטה שזורקת לעברי "למה אתה תופס שתי חניות?!", כל שחשבתי לעצמי היה שלמזלי היא לא חנתה לידי אחרת הייתי מוצא עוד כמה סימנים בצידי הרכב.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שכשאתה תופס שתי חניות אתה דווקא מגדיל את הסיכויי שמישהו יעשה לך נזק לאוטו כי הוא יחשוב שאתה מ%ק...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אני תמיד חונה בחניה אחת ופותח דלתות לאט ובזהירות, וגם חברים שלי כאשר יוצאים מהרכב - לאט ובזהירות.

מבטיח לך שכשאני אראה רכב שחנה על שתי חניות ואין חניה מסביב... הרכב ינזק.

פורסם

תשתדל לחנות בחניות פינתיות, או לחליפין בחניה מרוחקת יותר, כך מררווח הבטחון שלך מרכבים אחרים יהיה גדול יותר.

להשאיר את הרכב על שתיי חניות הוא פתרון מאור יצירתי, אך מאוד צורם לעין, ומעיד על חוסר התחשבות בסביבה, בדיוק כמו האנשים שפותחים את הדלתות על הרכב שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין דבר יותר מעצבן מלהגיע לקניון שכל החניות בו עמוסות ואיזה בחור עם קולט מפחד על הרכב שלו וחונה אותו על שתי חניות:evil:

אתה מפחד על הרכב? תגיע באוטובוס.

בשביל מה המציאו פסי קישוט בדלתות?

שאני יסתובב בחניון חצי שעה ובסוף יחנה קילומטר הליכה בגשם בגלל איזה בחור שמפחד על הצבע של האוטו שלו?

נכון שאנשים לא מתחשבים וגם אני פוחד על האוטו שלי, אבל למה לחנות על שתי חניות? חזירות לשמה. שים פסי קישוט.

פורסם
אני תמיד חונה בחניה אחת ופותח דלתות לאט ובזהירות, וגם חברים שלי כאשר יוצאים מהרכב - לאט ובזהירות.

מבטיח לך שכשאני אראה רכב שחנה על שתי חניות ואין חניה מסביב... הרכב ינזק.

אתה הרבה יותר גרוע מאלה שלא פותחים את הדלת בזהירות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אצלנו החניון של הבניין צפוף, בעיקר בסופ"שים.

וכן, גם אני מוצא דפיקות על האוטו כל פעם.

למרות שהאוטו נצבע, אנשים כנראה חושבים "כולה סיוויק" ודופקים את האוטו חופשי (יש לי סימני דלתות שצריך להתאמץ בשביל להשאיר כזה סימן).

אז בעיקר בכזאת צפיפות יש לי חבר של חבר שכבר יצא לו לפנצ'ר כמה גלגלים על חזירות כזאת של חניה כפולה.

מבין אותך, אבל זה ממש מעצבן כשעושים את זה לך.

פורסם

ממש לא, מישהו צריך להעניש את אלה שתופסים חנייה כפולה, ואני לא מדבר על חנייה באיזה מגרש ריק, אלה דווקא בשכונות עם מצוקת חנייה.

מכות פח מאנשים שאין להם כבוד לרכוש אחר של אנשים זה לא הצדקה לחנייה כפולה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

גם אני סובל ממכות של דלתות ברכבי :evil:, הדרך לנסות ולהמנע מכך היא לחנות בחניות פינתיות וכמה שיותר צמוד למדרכה בצד הרכב.

שאני רואה מישהו חונה על שתי חניות זה רק מרגיז אותי יותר, ואני אדם רגוע, תחשוב מה עושה מישהו קצת פחות רגוע..

סער.

פורסם

כן. אחרי שחוויתי על "בשרי"(במקרה הזה על רכבי) שיפשופים בפגושים ומכות מדלתות(דברים שאף אחד לא רוצה שיעשו לו ברכב חדש) אני חונה בשתי חניות והפלא ופלא אין יותר מכות ושיפשופים.

פורסם
כן. אחרי שחוויתי על "בשרי"(במקרה הזה על רכבי) שיפשופים בפגושים ומכות מדלתות(דברים שאף אחד לא רוצה שיעשו לו ברכב חדש) אני חונה בשתי חניות והפלא ופלא אין יותר מכות ושיפשופים.

אולי תשמור את הרכב במקלט גרעיני כדי שחלילה לא תקבל מכה עם הדלת וזהו? דלת על הרכב. מי ישמע חרב העולם. זה בלאי טבעי. קיים בכל רכב על כדור הארץ. פעמים רבות הדלת נפתחת בכוח בגלל הרוח או בגלל שלא העריכו נכון מרחק. לא כל מכה בדלת נעשת בזדון. אני פתחתי בטעות דלת על מכוניות אחרות וגם על המכונית שלי פתחו. קורה. אבל לתפוס שתי חניות דווקא זו התנהגות הכי מגעילה והכי חזירית שיש. אתה נהג חסר תרבות.

• תוכן חדש...