Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה להחליף רכב (כרגע אני עם סוזוקי בלאנו 96) לרכב בתקציב של פלוס מינוס 70 אלף.

דרישות בסיסיות לרכב:

מודל 2006 ומעלה

בטיחותי כמה שיותר

כוח חשוב מאוד (אם 1600 אז שיהיה חזק יחסית)

חסכוני כמה שיותר בדלק כמובן

וזה הכל אני חושב.

יצא לי לנהוג על מאזדה 3 1600 והמנוע שלו פשוט גרוע ביותר, אין לו הרבה כוח ונהגתי על שתי מכוניות כאלה.

אז אני אומר מראש כדי להמנע מההצעה של הרכב הזה (שעליו כיוונתי בהתחלה).

תודה מראש לכל העוזרים.

בברכה,

רועי.

פורסם

רנו מגאן האצ'בק 1.6 ליטר. לא חורכת אספלט, אבל בשנתון הזה היא המכונית הבטיחותית ביותר שתוכל להרשות לעצמך,

עם שש כריות אוויר ובקרת יציבות אלקטרונית - אבזור חשוב מאוד שלא הוצע בשנים האלה במרבית המתחרות.

המכונית הזריזה ביותר בתקציב שלך עם מנוע 1.6 ליטר היא טויוטה קורולה, אך קח בחשבון שזה בא על חשבון בטיחות

(ארבע כריות אוויר לכל היותר ובלי בקרת יציבות) והמחירון הרבה יותר גבוה.

פורסם

אני לא מכיר כל כך את הרנו, הטויוטה בינתיים על הכוונת, יש אותה לחבר שלי ויש לה כוח די טוב בשביל 1.6, כנראה

בזכות הגיר הרובוטי.

אני פתוח לעוד הצעות.

פורסם

לא מאמין שהרובוטיות עדיין נכנסות לך בתקציב, אולי אחת שחוטה/פליטת ליסינג/השכרה.

הדור שלפני הנוכחי גם מומלץ מאוד (וגם באה אם גיר אוטומט מלא).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז זה אומר שהיא לא חזקה כמו הרובוטית?

מאיזה שנה הרכב מגיע עם גיר רובוטי (טויוטה קורולה)

פורסם

שנת 2007 קלנדרית (דגם 2008 ). הדגם הרובוטי הססני יותר ביציאה מהמקום, אך בין העברות הילוכים הוא זריז מהאוטומטי.

בסך הכל זה עדיין רכב זריז, אבל פחות נעים בהאצה בגלל העברת ההילוכים המגושמת של התיבה הרובוטית, בהשוואה לדגם

הישן עם התיבה האוטומטית.

מלבד התנהגות התיבה, הקורולה החדשה (שתיכנס לך בתקציב אולי מליסינג עם ק"מ בשמיים) עדיפה על הדגם הקודם בכל פרמטר.

פורסם

עוד דבר, מה לגבי כל עניין הבעיות שהיו לאחרונה עם טויוטה? דוושת גז, ברקסים...

האם זה נוגע לקורולה? והאם יש מה לפחד?

פורסם

חלק מדגמי הקורולה החדשה נקראו לתיקון עקב חשש לתקלה בדוושת התאוצה. קריאה לתיקון היא עניין שכיח ושגרתי,

וברגע שהרכב עבר את התיקון (אם הרכב המסוים שתקנה בכלל נקרא לתיקון מלכתחילה) - אין סיבה לחשש.

פורסם

הרכב בשביל אמא שלי, והיא מאוד מפחדת מעניין הטויוטה עכשיו שסיפרתי לה על איזה רכב מדובר...

עוד אופציות אולי? ליתר ביטחון

פורסם

אם כח כ"כ חשוב לך אז צריך לפזול לכיוון של משפחתיות 2 ליטר. הבעיה היא שלא בטוח שזה יסתדר עם דרישות השנתון שלך.

בתחום הזה אני ממליץ לבדוק את הפוקוס 2 ליטר ומאזדה 3 2 ליטר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...