Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שנקרא: "לך תוכיח שאין לך אחות..."

השלב הבא - להתקין מצלמות במעגל סגור ברכב.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את צריכה להוכיח גם שהדיבורית הותקנה לפני המקרה,תבדקי אם יש לך קבלות של ההתקנה

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אין בעייה להוכיח, הכל הוצאות של העסק.

מה שאני מבינה מכם זה שאין מה לעשות עם זה, ושברגע ששוטר ממציא עלי איזה תאוריה הלך עלי.

פורסם

אין לי מושג איך ואם תצאי מהסיפור הזה. מה שאותי מקומם היא העובדה שבעוד שאת נתפסת על עבירה שלא בצעת לדבריך, כל כך הרבה אנשים מדברים בסלולר בנהיגה בלי להתייחס לשוטרים, גם כאלו שהם ממש לידם, תוך יצירת סיכון בטיחותי חמור לסביבה ולהם ( גם דיבור "מותר" הוא כזה, אבל זו כבר אופרה אחרת ) וכלום, פשוט כלום.

פורסם

רגע , אמרת שאת מקליטה את כל השיחות שלך.

במקרה מצורפת שעה לקובץ שנוצר [מעין מטהדטה שמראה את הזמן והתאריך] ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הסיכוי לערער את האמינות של השוטר הוא נמוך אבל אפשרי.

הוא כתב שנהגת אבל לא ציין שהרכב היה בתנועה.

הוא כתב שהיה בנתיב שמאל אבל ראה אותך מצמידה את הטלפון לאוזן ימין - בחקירה נגדית אולי אפשר לערער את האמינות שלו בנקודה זו.

האם יש לך מתקן לטלפון שמחזיק אותו ?

מה כתוב בדברי הנהג ?

פורסם

אולי זה לא יצפאן אלא בכלל חיים הכט עם "איך אתם הייתם מגיבים"

אני חושב שהוא מכוון אלינו אל חברי הפורום..?

או הנהגים שחלפו שם.. איך אף אחד לא עצר לעזור, איך???

עכשיו לא בצחוק - סיפור מרתיח ! :x

פורסם

טל - כן, יש שעה, תאריך, משך שיחה ומספר טלפון לכל הקלטה.

יגאל - אין לי מתקן לטלפון, אני שמה אותו במאפרה (הכי קרוב למטען...).

בדברי הנהג כתוב "יש לי דיבורית באוטו".

ורועי - שעתיים אחרכך נסעתי בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון, וקו הפרדה רצוף ביניהם. מאחורי ניידת תנועה. המכונית שלפניי עשתה פרסה על הקו הרצוף, מול הפנים של הניידת. מיותר לציין שהניידת חלפה לידה בלי למצמץ.

פורסם

אז אם יש שעה תאריך וכו לגבי כל הקלטה ,

תנסי להדפיס או לשמור את ההקלטות ואת שעת התאריך שתוכלי להשתמש במשפט.

מה שבטוח להזיק זה לא יזיק.

מקווה שתרמתי במעט.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש לי אחד עוד יותר טוב, ומהיום!

הטלפון של העבודה צלצל בזמן נהיגה.

עצרתי בצד כדי לראות מי זה אבל כבר ניתקו.

התקשרתי בחזרה (כל זה בעצירה מוחלטת) והגעתי למרכזיה אז ניתקתי כי אני לא יודע מי התקשר.

אחרי כמה דקות התקשרו שוב אז עצרתי שוב ועניתי אחרי שהייתי בעמידה מוחלטת.

שוטר שהיה שם ראה אותי והתחיל לצעוק עלי ורשם את הפרטים.

הוא לא הבין למה אני עונה לטלפון כשאני נוהג, אז ניסיתי להסביר לו שזה לא היה בזמן נהיגה, אלא בזמן עצירה. לא הסתכלתי אפילו על הטלפון כשהוא צלצל, אלא פשוט עצרתי בצד.

הוא רשם את הפרטים שלי וצעק עלי שאסור לי לדבר בזמן נהיגה ושאני כלום ואני אפס ושהוא רושם לי דו"ח על 1000 ש"ח.

לא משנה מה אמרתי לו, הוא לא הקשיב.

נמאס לי ממשטרה מפגרת שחושבת שהתפקיד הוא להציק לאזרחים שעושים את מה שצריך. אני אזרח שומר חוק באדיקות ויחס כזה לא מגיע לי.

פורסם

לא רוצה להבטיח שום דבר, ולמען האמת נשמע שאת זקוקה לעו"ד שידע טוב יותר איך להעלים את הסיפור. אבל כבר היו מקרים

בעבר שדו"ח נפסל בגלל כתב יד לא קריא של שוטר. אני לא בטוח שזה הספציפי מספיק לא קריא כדי להביא לפסילת הדו"ח, אבל

זה כיוון שבהחלט שווה לבדוק.

פורסם

פרנקוס אולי זה נשמע לך מפגר אבל החוק אומר שכאשר הרכב מונע - לא משנה אם אתה בעמידה או נסיעה - אתה נחשב כנוהג ברכב.

זה לפחות מה שידוע לי ואם למישהו פה יש את החוק במדויק אשמח אם הוא יחלוק.

פורסם

1. מצד אחד מתבקשת כאן עזרת עו"ד, ומצד שני אם האזרח מגיע לבי"מש בלי ליווי עו"ד זה דווקא יכול לעורר אמפטיה אצל השופט. תלוי על איזה סוג של אסטרונאוט אתה נופל. אבל תהיי בטוחה שזה יהיה אסטרונאט שמרחף לו אי שם בספירה אחרת, ולא ממש מחובר למציאות ברחוב.

2. הפלת תיק בבית משפ"ט נעשית הרבה פעמים ע"י הכשלה בלשון של השוטר, כאשר גורמים לחוסר עקביות בעדותו. וזה עבודה לבעלי מקצוע (עו"ד).

3. כדאי לסגל לעצמנו הרגל להחזיק ברכב מצלמה חד-פעמית (40ש"ח) למקרה של תאונה, ומכשיר הקלטה (120ש"ח) למקרה של מפגש עם לכלוך אנושי מסוג זה או אחר. בבוא היום הדברים האלה יחסכו לכם מאות שקלים רבות של נזקים כספיים ועוגמת נפש.

במקרה הנדון, הקלטה של התנהלות לא ראויה מצד השוטר יכלה בהחלט להספיק, ולהפיל את הדו"ח, כולל נזיפה בתיק האישי של כחול המדים או משהו בסגנון.

ואחרי שכמה מקרים כאלו יתועדו ויובאו לבתי משפט ו/או למפקדי תחנות משטרע, ועוד יותר טוב - יפורסמו בתקשורת, התופעה של הטרדת אזרחים תקטן. לפחות חזרה למגבלות החוק.

4. תבינו כבר, שבמדינתנו הייעוד של השוטר כבר מזמן לא שמירה על שלום האזרחים ורכושם, אלא גביית כסף מאזרחים נורמטיבים, בדרך ישירה או עקיפה.

ישירה = הטלת קנסות על כל שטות, כמה שיותר גבוהים, והטרדת אזרחים ככל שיעלה על רוחו.

עקיפה = ברגע שאתה לוקח עו"ד גם הוא משלם מס, למדינה. וגם כאשר נגנב לך רכב, אתה משלם למדינה מס על רכב חדש, וביטוח. וגם סוכן הביטוח, וחברת הביטוח משלמים מסים. וגם כשגונבים לך רדיודיסק מהרכב אתה משלם מס על אחד חדש.

ולא, אין לשוטר ולשופט שום טעם, חלילה וחס!, לבצע את העבודה שלשמה הם נועדו מלכתחילה - פושע שישב בכלא לא יקח עו"ד ולא ישלם מס ...

מכאן שהתפיסה וההתיחסות למוסדות האלה ולנציגיהם צריכה להיות בהתאם, כך נמנע מאיתנו הפתעות מוזרות וסבל מיותר.

פורסם

ממש מזכיר לי את הסיפור שלי שהשוטר משום מקום החליט שדיברתי בפלאפון וזה ממש מצחיק כי יש לי דיבורית בלוטוס גם כן ..

רק שאני בניגוד אלייך לא וויתרתי לשוטר למרות שרצה לתת לי דו"ח אמרתי לו שאני לא מוכן לקבל שום דו"ח שאני לא אשם בו כשיש לי דיבורית בלוטוס , ושיבדוק שיחות שבוצעו למרות שאח"כ הוא ניסה לחפש להביא לי דו"ח אחר שהתחיל לבדוק לי כל מיני דברים ברכב ( עשה לי בדיקה לרכב חש טיפול 10 אלף )

כרגע כשקיבלת את הקנס את צריכה ללכת לבית משפט ולטעון שלא דיברת בפלאפון אבל בתכלס מי יאמין לך אחרי חודש או לא יודע כמה זמן זה ..

השוטרים האלו ברגע שהם מדמיינים משו בשבילם זה מה שהם חושבים ולא מעניין אותם מה : \

אסור לקבל מהם דו"חות שהם לא מוצדקים !

• תוכן חדש...