Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א, בצילום שלך לא רואים אם נקובים תאריך ושעה מדוייקים של האירוע.

אם חסר אחד מהם, הדוח לא שווה את הנייר שהוא מקושקש עליו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש מזכיר לי את הסיפור שלי שהשוטר משום מקום החליט שדיברתי בפלאפון וזה ממש מצחיק כי יש לי דיבורית בלוטוס גם כן ..

רק שאני בניגוד אלייך לא וויתרתי לשוטר למרות שרצה לתת לי דו"ח אמרתי לו שאני לא מוכן לקבל שום דו"ח

מה באמת קורה במצב שלא מקבלים דו"ח?

הרי צריך לחתום עליו בסופו של דבר לא?

פורסם

לא תמיד מקבלים דוח ביד, ולא תמיד חותמים עליו.

ברגע שקיבלת דוח משוטר השוטר מחתים אותך על קבלת העתק, יש נהגים שמסרבים לחתום, ולכן השוטר כותב במקום החתימה "מסרב לחתום נמסר ביד".

יש דוחות שלא חותמים עליהם והם דוחות פנימיים "דוחות לבנים" בהם השוטר לוקח את פרטי הרכב/פרטי הנהג, לא מחתים אותם על הדוח והדוח נשלח לביתו של אותו נהג לאחר שרכז הדוחות משחזר את אותו הדוח שהשוטר כתב.

דוחות אלו נכתבים במספר תנאים/סיבות:

1. לשוטר אין דוחות מתאימים לאותו מחוז מרחב מתנ"א.

2. הנאשם הינו חיל הנוהג ברכב צבאי.

3. נהג חסין על פי נוהל חסינים.

4. רושם הדוח אינו שוטר ממערך התנועה ואינו מחזיק פנקס דוחות או שאינו מורשה לכתוב דוחות "רגילים".

5. העברה שנעברה אינה נכללת בחנ"א. (החוברת שממנה השוטר כותב את עברת התנועה).

אפשרות נוספת היא שבעת כתיבת הדוח השוטר קיבל אירוע חריג ועליו לגשת לנקודה אליה נשלח במיידית, באותו הרגע אם השוטר התחיל לכתוב את הדוח הוא ירשום את הפרטים של הנהג, ודוח ישלח הביתה מאוחר יותר ללא חתימה, אפשרות שניה שהשוטר אם טרם התחיל לכתוב את הדוח ישחרר את הנהג ודוח לא יגיע הביתה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה קורה אם אני אומר לשוטר שאני מעדיף שיעצור אותי ואני לא מסכים לשום דבר שהוא אומר ?

למי שאמר שחייבים מכשיר הקלטה או מצלמה , זה קיים בכל פלפון.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שוטר לא יכל לעצור/לעכב אותך ללא סיבה.

דוגמא לעיכוב:

אדם אשר נחשד לנהיגה בשכרות.

דוגמא למעצר:

(שלילת חרותו של אדם למשך זמן ארוך).

תקיפה/אלימות במשפחה וכו'.

אם אינך מסכים למה שנכתב אתה יכל לבקש להשפט ולהציג בפני השופט את טענותיך בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...