Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר חודש אני מחפש בחנויות שונות באזור הצפון פיברגלס וכל החומרים הנחוצים לעבודה עם החומר .

מישהו אולי מכיר איזו חנות שמוכרת את כל הרכיבים האלו ?

תודה מיבגני הנואש .

פורסם

בכל חנות לטיסנים יש פיברגלאס .יש חנות לטיסנים בהרצליה.שם אני קונה.שם החנות "שלת רחוק". טל.099563176

הוא שולח גם בדואר.

פורסם
זה כבר חודש אני מחפש בחנויות שונות באזור הצפון פיברגלס וכל החומרים הנחוצים לעבודה עם החומר .

מישהו אולי מכיר איזו חנות שמוכרת את כל הרכיבים האלו ?

תודה מיבגני הנואש .

תנסה בנמלים אצל מתקני סירות הדייג בטוח יש להם.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

כמו שאמרתי ניתן למצוא בחנויות טמבור שיש אותן בפריסה ארצית (סתם דוגמא לי יש קרוב ליד הבית ברמת ישי, קניתי לא מזמן עם חבר באור יהודה וכו'). לא צריך לשבור את הראש, הם יודעים מה זה ויש את זה שם.

פורסם
כמו שאמרתי ניתן למצוא בחנויות טמבור שיש אותן בפריסה ארצית (סתם דוגמא לי יש קרוב ליד הבית ברמת ישי, קניתי לא מזמן עם חבר באור יהודה וכו'). לא צריך לשבור את הראש, הם יודעים מה זה ויש את זה שם.

באור-יהודה?

איפה??

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
הום סנטר.

בדקתי , הם אפילו לא הבינו על מה אני מדבר.

יש הצעות נוספות?

דווקא בהום סנטר ליד האיזור שאני גר יש להם פיברגלאס, תבדוק באיזור של הצביעה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

יש צילום של המוצר?

איך הוא נקרא במפורש?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
קוראים לחנות "צאלח" ויש עליה שלט טמבור גדול. היא נמצאת באזור התעשיה (לתת הוראות מדוייקות אני לא יכול, צר לי).

צאלח?

אני מכיר.... הוא גר מולי...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

קניתי ב aCE ירקונים פתוח גם בשבת עלה לי 49 שקל

זה רק לתיקונים אבל , לא נראה לי שאפשר לעשות מזה משהו אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...