Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צנח לי החלון(חלקית) בדלת נהג. אני רוצה לפרק - לא יודע איך להתחיל ואיפה אסור לגעת ?

אודה לפרטים ואם אפשר - שרטוטים.

תודה,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הדיפון הפנימי לפי הבנתי מוצמד עם "קליפסים" בלחץ.

אולי כדאי להתחיל מהרמקול בדלת שמוברג לדיפון הפלסטיק.

יש כאן לינק למישהו שעשה בניה של רמקולים ופירק את הדיפון הפנימי, אולי זה יסייע מבחינת המראה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=246196

פורסם

תודה על הלינק, הוא טוב, אבל - אני עדיין לא בטוח.

יש למישהו שירטוטים או הסברים מפורטים על הפירוק ?

יום טוב,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
תודה על הלינק, הוא טוב, אבל - אני עדיין לא בטוח.

יש למישהו שירטוטים או הסברים מפורטים על הפירוק ?

יום טוב,

דניאל

אם מדובר בדור שני, אז יש את ברגי הרמקולים שצריך לפרק, ומכאן זה דברים שאני זוכר (אבל לא בטוח שמספיק טוב:-))

בורג בחלק העליון יחסית קרוב לציר הדלת (יכול להיות שיהיה מכוסה בפקק)

בורג בבסיס המשענת יד (אולי אפילו שניים)

מסגרת מסביב לידית פתיחה ובורג נוסף שם (אבל זה ממש מעורפל)

קליפסים בכל החלק התחתון והקרוב לעמוד הרכב (לא לציר הדלת).

פורסם

הי,

1. סימנתי לך בעיגול אדום היכן ממוקמים הברגים - אחד מאחורי הכיסוי, השני מאחורי המתג של החלון החשמלי (- מברג שטוח היכן שסימנתי את החץ והוא בחוץ), והשלישי תראה דרך החור מתחת לידית אחיזה (מוכנס באלכסון ).

כל הברגים מסוג טורקס.

2. תצתרך לפרק את הכיסוי של הרמקול - ע"י הכנסת מברג שטוח (בעדינות) איפה שסימנתי חץ לבן, ואת הרמקול עצמו.

3. את המסגרת מסביב לידית פתיחה מוציאים גם כן ע"י הכנסת מברג שטוח היכן שסימנתי בחץ לבן (בעדינות).

4. את הכיסוי של זרוע המראה ניתן להוציא בקלות עם תמשוך את החלק החוצה ואם לא הולך אז בעזרת הכנסת מברג שטוח.

5. לאחר כל זה תצתרך למשוך את הדיפון (כדי לנתק את הקליפסים המסומנים בכוכב צהוב) מלמטה לכיוון מעלה - לאט ובזהירות

6. כרגע נשאר רק להרים את הדיפון מהדלת עצמה (ישנה מאין מסילה בחלק הצמוד לחלון שיושבת על הדלת עצמה).

מכאן אתה אמור לראות את הברגים שמחזיקים את המנגנון של החלון...

בהצלחה,

אלכס

Pug306Door.jpg

• תוכן חדש...