Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתעלק ואשאל, לפני כמה ימים נשרפה לי נורה קדמית, היה חושך מטורף אך עדיין התאמצתי והחלפתי נורה. הבעיה הייתה שאחת הנורות הייתה בעלת גוון לבן והחלופית צהובה לגמרי. נסעתי כך הביתה ולמחרת בבוקר החלפתי את שניהן לאותו צבע.

השאלה אם מותר לי לנסוע עם נורה אחת לבנה והשניה צהובה (שניהן בעלות תקינה אירופאית כמובן)

תודה :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

MoonKnight,

לפי תקנה 334 האור בפנסי ההמעבר יאיר בצבע אחיד (לבן או צהוב בהיר) וכן האור בפנסי הדרך יאיר בצבע אחיד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפני הרבה מאוד שנים עצר לידי ברמזור שוטר והעיר לי על כך.

אני ברוב תמימותי ובשיא הכנות עניתי שלא איכול להיות כי לפני כמה שנים האוטו עבר טסט ובאמת כך היה לכן לא האמנתי לו.

הוא כמובן חייך ודפק לי דו"ח.

פעם עצרו את אשתי על כך. אבל היה לה בואטו קיט מנורות ספייר וויתרו לה.

מה שמעניין שברוב מכוניות חדשות אי אפשר להחליף מנורה ללא ידע מיוחד ובלי פירוק של כמה מכלולים.

האם החוק נותן לכך את הדעת וזה יכול לעמוד במשפט?

פורסם
העיניין מעניין כשאתה בודק את הרכב מלמעלה למטה ומתחיל בנסיעה...10 מטר אח"כ נשרפת מנורה.

לא ידעת...שוטר יכול לרשום לך דוח על כך וזו אחריות קפידה ללא כל מחשבה פלילית וללא רשלנות (מה שהתכוונה הגברת לפניי הוא סוג של רשלנות ).

בדיוק בגלל מצב כזה הייתי בטוח ששוטר לא יכול לתת דו"ח באם הנהג מחליף נורה באותו רגע.

זו הסיבה שאני מקפיד להחזיק במכוניות שלי ערכה שלמה לנורות להחלפה כולל נורת מספר.

• תוכן חדש...