Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופ"ש נעים לכולם,

אני מחפש המלצה לרכב חדש אשר מיועד לרוב לנסיעות של 20-25 דקות (כל כיוון, בדרך בין-עירונית) ולעיתים יותר רחוקות גם לנסיעות ארוכות יותר.

חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני בדלק, עם תיבת הילוכים ידנית, ביטחותית וקטן (עדיף לא מיני.. אבל אם אין ברירה נסתדר גם עם זה).

התקציב הוא בסביבות ה100-110 אלף.

קיבלתי המלצות על שלושת המכונית האלה; טויוטה יאריס, הונדה ג'אז ופיאט פונטו.

מי מהשלושה עדיף לדעתכם? ומי מהם יהיה הזול ביותר לתחזוקה\ביטוח. כמובן שאשמח לקבל המלצות נוספות.

תודה מראש לכולם!

פורסם

היאריס יותר משתלמת מהג'אז, הפונטו תאבד מערכה מהר מדי במיוחד אם אתה משווה אותה מול שתי מכוניות שנחשבות למכוניות סחירות במיוחד שמאבדות מעט מאוד מערכן ביחס לקטגוריה. המלצה שלי היא שתיקח גרסה מאובזרת של היאריס ותהנה מחסכון גדול בדלק ובמיוחד יהיה לך קל למכור אותו במחיר מצוין שזה גם נחשב לחסכון בכסף.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אין גרסא מאובזרת ליאריס הידנית. רק גרסא אחת שאינה מרשימה באבזורה.

לדעתי כדאי לך לבדוק את האיביזה החדשה או את היונדאי I20.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה גם את הפביה המחודשת שתנחת בארץ בקרוב ומוריד את היאריס המעליבה. גם הג'אז לא בדיוק מציעה אבזור עשיר ב-105 אלף שקל ומהבחינה הזאת הפונטו עדיפה, אבל לדעתי על כולן עדיפה הפביה.

בהצלחה ושבת שלום!

פורסם

מוסיף להמלצה (לכולם מנוע זהה 85 כ"ס, מנוע 1400 וגיר ידני)

סקודה פאביה - 86K ש"ח

סיאט איביזה - 94K ש"ח

פולו החדשה- 98K ש"ח.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

בדוק את היונדאי I20 1.6 - מרווחת, זריזה מאד, חסכונית ומאובזרת היטב.למעט חדוות נהיגה, היא מהווה תמורה מצויינת ונהנת ממנוע חזק - 126 כ"ס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ג'אז ידנית מגיעה עם מנוע 1200. היא תהיה הכי חסכונית ועדיפה על יאריס המקבילה.

לא יודע לגבי ביטחים.

VAGיות הייתי קונה רק 1200 טורבו, אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

האם יש I20 בגרסת 5 דלתות ידנית? בכל מקרה, ראיתי השבוע I20 עמוסה - היו 3 אנשים מאחור (כנראה גם תא מטען מלא) והגלגלים היו ממש במרחק מזערי מהמרכב, כמעט נגעו בו. המתלים שלה לא מחזיקים מעמד? מכיוון שהדגם חדש יחסית בארץ, לא נראה לי סביר שמדובר ברכב גמור, אבל אין אפשרות לדעת כמובן... אני הייתי חושש לקנות את הרכב אם יש כוונה להעמיס עליו. מה שכן, היא חסכונית יחסית לכוח המנוע.

אם תחשוב בכיוון הפאביה כדאי להמתין, כי יהיה לה מנוע 1.2 TSI מוחלש עם 86 כ"ס שעדיף מבחינת זריזות וחיסכון על 1.4, אז זו תהיה הצעה אטרקטיבית ב-86K ומטה (אם המחיר יירד).

פורסם
ג'אז ידנית מגיעה עם מנוע 1200. היא תהיה הכי חסכונית ועדיפה על יאריס המקבילה.

לא יודע לגבי ביטחים.

VAGיות הייתי קונה רק 1200 טורבו, אבל זה כבר סיפור אחר.

מנוע ה-1.4 85 כ"ס של VAG לא בר השוואה למנוע ה-TSI, אך מדובר במנוע טוב בפני עצמו.

כתמורה לכסף הפאביה/איביזה/פולו בגירסת הבסיס, מנוע 1400 גיר ידני נותנים תמורה מצוינת למחיר.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...