Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

{{{ מדובר בפונטו ספייס 2001, אוטומטית עם 50K ק"מ. רפידות וצלחות קדמיות בני 13K ק"מ }}}

הרעש המתואר הופיע לי במיוחד בימי חורף קרים ורטובים. הרעש הופיע מיד בתחילת הנסיעה. הרעש נשמע לי כמו חריקת/חיכוך מתכת במתכת ונשמע מכיוון החלק הקדמי של הרכב כאשר החריקה הזו הולכת ונחלשת עם העליה במהירות עד להעלמותה במהירות 20 או 30. נראה שהרעש לא קשור ולא משתנה עם תנועת ההגה ודווקא הייתי אומר שהוא נשמע ברור יותר בנסיעה ישר. הרעש הופיע ומופיע רק מדי פעם, רק בתחילת נסיעה ובמיוחד לאחר שהאוטו עמד שעות. הרעש תמיד נשמע רק לכמה מאות מטר והוא ברור וחזק יחסית.

אין לי בינתיים מה לנסות ללכת למוסך מפני שאין לי שום דרך לשחזר להם את הרעש. לא מזמן הסתכלתי על האוטו על ליפט ולא ראיתי שום דבר יוצא דופן.

אני "מת" לדעת מה זה יכול להיות, יש למישהו רעיונות אפשריים/ניחושים מלומדים? ואם כן האם יש לי איזושהי דרך לבדוק את ההשערה לבד?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נשמע אולי כמו רצועה רופפת או יבשה.

ייתכן גם שאחד המותחנים בסוף ימיו ולכן הוא חורק\שורק.

תריץ חיפוש בנושא זה ותקבל הרבה אינפורמציה.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

אם זה העניין אז יש לך רעיון למה הרעש נחלש עם העלייה במהירות ומה הקשר לקור או רטיבות?

שנית, לרצועת האביזרים יש מותחן אוטומטי, האם זה פוסל את רעיון הבעיה במותחן ומשאיר רק את "רצועה יבשה" ?

תודה!!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אם זה העניין אז יש לך רעיון למה הרעש נחלש עם העלייה במהירות ומה הקשר לקור או רטיבות?

שנית, לרצועת האביזרים יש מותחן אוטומטי, האם זה פוסל את רעיון הבעיה במותחן ומשאיר רק את "רצועה יבשה" ?

תודה!!

אז ככה:

רצועות רטובות מחליקות ונוטות לשרוק אפילו יותר מרצועות יבשות.

בכל מותחן יש מיסב וכאשר המיסב שחוק גם הוא שורק.

בקשר למהירות - אני לא ממש יודע למה, אבל מנסיון - כמעט תמיד הרעשים האלה נעלמים או נחלשים כאשר מגבירים את המהירות.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

אולי ברקסים אצלך מחלידים טיפה וחורקים עד שהחלודה ניגמרת

היה לי פעם באופנוע ( שם הדיסקים בחוץ ומהלחות בלילה נוצרת חלודה אם האופנוע עומד יומיים ) ואז יש רעש כמו שאתה מתאר .

נסה לבדוק אם כשאתה שומע את זה בלימה לאורך כמה מטרים גורמת לזה להפסיק ( מגרדת את החלודה )

עפר.

פורסם

אצלי זה לא היה שריקה אלא ממש תיקתוקים, בסוף התברר שהטיימינג קפץ בגלל המשאבת מים והחליפו מיסבים (היה אחד עם קורוזיה) והכל עבר.

בדוק רצועות חיצוניות פלוס מיסבים

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...