Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PCOTY - מישהו מכיר?

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מדהימה!!! באמת השקעה!!! כל הכבוד..

רק רציתי להגיש שה- R32 היא מכונית מדהימה ויש כזאת בישראל עם לוחית רישוי זרה. חנתה פעם אחת ברמת השרון ופעם אחת בארנה. שווה להציץ אם עוברים. :o

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני תודה רבה,אחת הכתבות היותר מעניינות שקראתי בשנה האחרונה (אולי המעניינת מכולן) וללא ספק פרובוקטיבית.

אני רק יודע שזו פעם אחרונה שאני מלווה את ה-SL למבחנים,כל פעם האוטו חוזר עם ריח של עוגה אנגלית.

:idea::idea::idea: אני לא יודע,נוצר בי הרושם (אולי מוטעה) שמבחנים כאלו נוצרו יותר כדיי למכור מגאזינים בכל מחיר ולא בדיוק אובייקטיבים ו"נקיים",לשים במרכז התמונה לא פחות מאשר את ה-YRV ולהעיף מהמבחן לא פחות מאשר את המכוניות שנחשבות הטובות בעולם ומופיעות בפוסטרים ענקיים אצל כל ילד בחדר ולא סתם להעיף בטענה שיש יותר טובות אלא ממש לקטול כדיי לשבור מיתוסים ולא משנה באיזה מחיר (מה גם שהמזארטי למשל זוכה לשבחים גדולים ובזמנו שבחן אותה דני פרומצ'נקו אם אני לא טועה הוא שיבח אותה על "הידבקות לכביש"?!).

אז מה בעצם המדד אם בשנה שעברה נבחרה קוטלת למבורגיני מבית פגאני אבל השנה נבחרה אופל\ווקסהל\לוטוס כוחנית,עד כמה שאפשר לראות הרכב הזוכה לא בדיוק עומד בכל הקריטריונים בשביל המקום הראשון וברובם אפילו לא בעשיריה הפותחת... :idea:

בכל מקרה כתבה נהדרת חוץ ממספר דברים תמוהים ושוב תודה רוני על תרגום מעולה ותמונות מעוררות קנאה.

פורסם

כנראה הוא נהג בגירסא מיוחדת של המזראטי אשר מיועדת לשוק הישראלי כמובן. הגיוני, שלא נגיד מובן מאליו.

• תוכן חדש...